Šviestuvai Mados sferos kristalų lempos studijų miegamojo lempa kambarį žibintai D38cm x H38cm

€607.21

-50%

€1 214.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kristalų lempos, miegamasis liustra apšvietimo, kristalų liustra apšvietimo, Pigūs kristalų lempos, Aukštos Kokybės miegamojo liustra apšvietimo, Kinija kristalų liustra apšvietimo Tiekėjai.

Šviestuvai Mados sferos kristalų lempos studijų miegamojo lempa kambarį žibintai D38cm x H38cm

2.Prekės pavadinimas : idr

3.Įtampa:110V-240V

5.Medžiaga : crystal & stainess plieno

6.Sertifikatas : CE ir UL

7.Šviesos šaltinis : 3w LED lemputė

8.Stilius : modernus

9.Lempa kūno spalva :

10.Pristatymo laikas : per 15 dienų

11.Tinkama vieta :gyvenamasis kambarys ,miegamasis, viešbutis ,kava, posėdžių kambarys ,namas

Modelis: C-015 Dydis(cm): Dydis( coliais ): Galia: Lemputė Bazė: LED Medžiagos: Kristalai Crystal: K9 Kristalų(originalas ir geriausių Kinijos Crystal) Įėjimo Įtampa: 110V, 120V, 130V, 220V, 230V, 240V Apdorojimo Laikas: 7 - 12 dienų Pristatymas : laivas pasaulyje

Kadangi mes turime mūsų pačių gamykloje, vienas iš mūsų didžiausių privalumų, nei mūsų konkurentai yra tai, kad mes galime pritaikyti beveik visus mūsų modelius, pagal jūsų specifikacijas. Mes gali keisti apdaila, dydžio ar skaičiaus žibintai. Šie gebėjimai yra kažkada reikia renkantis, kad puikus stovas, skirtas jūsų projektas. Pavyzdžiui, Jei matote, liustra, kad jums patinka, bet norėčiau kitą baigti, tiesiog išsirinkite modelį, kuris turi baigti norite iš mūsų Kataloge ar Interneto svetainėje, ir mes bus taikomos, kad apdaila jums.

E14 taikomas 220-240V (Euro-Spec, Australija-Spec) E12 taikomas 110-120V (Šiaurės Amerika-Spec), Mes atsiųsime jums reikia šviesos, remiantis savo įtampa pasirinkimas. Kinija\\\\\\ \ 's top kristalų, Ką mes naudojame gaminant liustra yra aukščiausio Kinijos kristalas,kurio sudėtyje yra 25% geltonos švino. Kiekvienas gabalas yra iškirpti ir poliruoti, naudojant geriausias turimas technologijas, kad būtų pasiekti maksimalius spalva refrakcija ir šmėžavimas Mūsų pakuotė susideda iš trijų sluoksnių: pirmasis sluoksnis (vidinis sluoksnis), yra pagaminti iš putplasčio; antrasis sluoksnis (tarpsluoksnio) yra pagaminti iš popieriaus langelį; trečiasis sluoksnis (išorinis sluoksnis), tai yra medinės konstrukcijos apsaugoti produktą nuo pažeista. Labiausiai šviestuvai\\\\\\' rėmai yra vežamos iš pusiau surinktas. Kai mažesnio dydžio rėmai sudaro 3 arba 4 atskirus gabalus, kurie reikalauja, kad kai kurie surinkimo metu. Surinkimo laikas skirsis priklausomai nuo modelio į modelį. Rėmai ir kristalai yra supakuoti atskirai ir saugus pristatymas. Ji yra labai lengva surinkti sietynas, jei jūs vadovaukitės instrukcijomis. Crystal kryptis yra pasirengę jums ir reikia tik pakabinti jį ant laikiklio. Diegimo instrukcijos parodys tikslią vietą. Mes bus pradėti gaminti, kai jūs turite pateikti užsakymą. Ji trunka apie 15-30 dienų. Dėl didelio kiekio kad arba didelio dydžio šviestuvo užsakymo, gamybos laikas bus ilgesnis. Jei dirbate su projektu ir (arba) turite tikslą, pristatymo datos, prašome užsakymą, kaip ir anksčiau, kaip įmanoma, ir pranešti mums reikalinga pristatymo data. Kiekvieną sietynas ateina su 10 metų garantija, apsaugoti jus nuo spalvos išblukimo ir gamyklos defektų. Garantija netaikoma, pakeista daiktų, produktų, patiria neįprastų oro sąlygų, netinkamo montavimo ar piktnaudžiavimo. Lemputės nėra pateisinama, bet tikrą laikotarpį. Jei yra kokių nors dalis pažeista per siuntas arba jokių defektų diegimo metu, mes pakeisti dalį nemokamai. Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra pagaminti iš geriausių medžiagų ir mes samdyti patyrusių darbuotojų. Mes turime 100% klientų pasitenkinimo garantija, kuri reiškia, kad jūs būsite patenkinti kiekvieno užsakymo . Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums it\ \ \\\\\ \ 's pradinę būklę, grąžinimo ar keitimo. Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija. Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų. Jei jo dalis, produktas yra suskirstytas metu vežimo, mes atsiųsime jums naują dalį nemokamai. Sunwe Apšvietimas buvo gaminti aukštos kokybės šviestuvais, daugiau nei 15 metų.

Sunwe Apšvietimas yra įsikūręs GuZhen Miesto,ZhongShan city,GuangDong provincijoje. Tai buvo yv ded 1997 m. su moderniu dirbtuvių, apimančių 7500 kvadratinių metrų grindų srityse, ir prabangus salonas 900 kvadratinių metrų.

Sunwe Apšvietimas šiuo metu dirba apie 200 gerai apmokyti apšvietimo specialistų produkto kūrimo, gamybos ir valdymo, ir daugiau nei 40 iš jų yra inžinierių ir vadybininkų.

Pagrindinis katalogas apima Didelis, Šviestuvai, Krištolo Sietynai, Marija Teresė Šviestuvai, Tradiciniai Šviestuvai, Alebastro Šviestuvai,Kaustytomis Geležies Šviestuvai,Cinko Lydinys Chan deliers,Bažnyčios sietynai,Šiuolaikinio Krištolo Sietynai, Neoklasikinis Šviestuvai, Viešbučio nd Villa Inžinerijos Lempos. Platinimo tinklas išsiplėtė visame pasaulyje, įskaitant Europą, Am erika, Artimuosiuose Rytuose ir pietryčių Azijoje ir pan.

Įmonė orientuojasi į kokybę ir saugą, jos produktais. Ji turi ISO9001, CE, UL,EMS,GS, LPD,FCC, ir BMK sertifikavimo. Tai yra novatoriška kompanija su daugiau nei 50 naujų produktų kuriami kiekvieną mėnesį. Visi produktai yra pagaminti namą ir mes taip pat gali tinkinti pavyzdžių, atitinkančių jūsų užklausą.

Bendrovė\\\\\\ \ 's metinė apyvarta yra daugiau kaip 9 milijonai jav DOLERIŲ. Sunwe Apšvietimo produktai turi puikią reputaciją dėl savo aukštos kokybės.

Apie Logistiką :

Nemokamas pristatymas per China Post", jav per ePacket. Jei jums reikia kitų laivų būdu,jūs galite susisiekti su mumis kalbėti apie laivybos pašto.

Šviesos Šaltinis Kaitrinės Lemputės
Pagrindo Tipas E14
lemputė bazės 8* E14(220-240V),E12(110-120V)
galia 8*40W
Įtampa 110V,220V,110-240V,90-260V
Medžiagos Crystal,Ketaus,Nerūdijančio Plieno
Skaičius Žibintai 7">>7
Galia 320W
Yra pritemdomi No
sertifikavimo CCC,CE,CQC,EMS,FCC,GS,LPD,PSE,RoHS,SAS,UL,VDE
dydis () D14.96" x H14.96" (in)
Atspalvis Kryptimi Up & Down
Dydis D38cm x H38cm
Elemento Tipas Šviestuvai
Yra Lemputės Įtraukti No
Prekės Pavadinimas OLOEY
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Diegimo Tipas Semiflush Mount
Maitinimo Šaltinis AC
Stilius Šiuolaikinio
Modelio Numeris A-87
Korpuso Medžiaga Geležies
Atspalvis Tipas Crystal
Apdaila Poliruotas Chromo
Garantija 15 metų
Pakuotės Dydis 45cm x 45cm x 45cm (17.72in x 17.72in x 17.72in)
Pakuotės Svoris 17.0kg (37.48lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai