Mediniai Fleita C Klavišą Aukšto tono, Balso Mediniai Klarnetas anglų stiliaus 8 Skylę Vertikalus Fleita Medienos Muzikos Instrumentai, Mediniai Fleita

€21.81

-9%

€24.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fleita c, mediniai fleita, fleita medienos, Pigūs fleita c, Aukštos Kokybės mediniai fleita, Kinija fleita medienos Tiekėjai.

Mediniai Fleita C Klavišą Aukšto tono, Balso Mediniai Klarnetas anglų stiliaus 8 Skylę Vertikalus Fleita Medienos Muzikos Instrumentai, Mediniai Fleita

QIMEI prekės klarnetui ir fleita su 32 metų istoriją, kuri garsėja Kinija.

Mes tik parduoti konkurencingų produktų. Pls nereikia lyginti mūsų produktai su kitais žemos kainos produktų,kas fleita, bus patikrinta garso profesionalus muzikantas virš 8 kartų prieš sandėlyje-out,mes ne siųsti netinkamų produktų pirkėjų,prašome nedvejodami pirkti,jūs gaunate tai, ką mokate!

Įvadas Medinių Klarnetui:

1,Naudojamas natūralus klevas iš Kanados,medienos buvo saugomi 5 metus, aplinkosaugos ir sveikas,visiškai netoksiškas.

2,Visiškai rankų darbo mediniais klarnetas,58 veiksmų sekas ir 8 kartus garso testą.Galiojančio patento hidrolizės technologiją, medinių klarnetas vaškas-įmirkytos, buvo apdovanotas valstybės, Intelektinės Nuosavybės, patentų Tarnybos, skaičius yra ZL201110206900.8.

3,Pakviesti ekspertai vietoje gaires.

4 klarnetas vamzdis naudojamas kamštienos sąsaja dizainas, gera nepralaidumą,nuimamas ir nešiojamų.Sąsajos tarp klarnetas galvą ir kūną gali būti naudojamas reguliuoti pikis,garso bus daug didesnis, kartu su įdėjimas į apačią,priešingai,garso bus daug mažesnės, kartu su pasitraukė.

5,Kabinimo žiedas patentų dizainas:Kabo žiedas gali būti pakabinti ant kaklo, siekiant Išvengti klarnetas nukritęs ir įskilęs.patento numeris yra ZL201430096926.6.

Priedai, įskaitant:

1*Pakabinti virvę

1*Pliušinis Valymo strypas

1*Tepalinė alyva

Patvirtinimo pažymėjimas

Klientų atsiliepimai nuotraukos:

Maloniai Priminti:

1,Nuvalykite jį su vandeniu, po to žaisti

2,Švilpukas kalba yra neatsiejama nuo tarimo,pls apsaugoti jį atidžiai.

3,Pabandykite savo geriausia sumažinti ardyti kartus.

4.Dėl skirtumo Tarp Skirtingų Monitorių,Nuotrauka Gali neatitikti Faktinių Spalva Elementą.Laukiu jūsų supratimą!

Kokybės Garantija:

Mes turime profesionalių QC komanda, užtikrinti aukštą produktų kokybę ir tinkamą pakavimo kiekvieną siuntą.Esame tikri, kad mūsų muzikos instrumentai turi tikslią tonas,patrauklios patikimą,sklandų veikimą ir gracinga išvaizda.Kiekvieno gaminio bus patikrintas ir išbandytas prieš laivybos,todėl mes jums siūlome produkto geros kokybės, bet žemos kainos,aš manau, kad jums bus gauti patenkintas iš mūsų produktą.

Muitinės Spaudai(Mažiau arba jokių Muitų Mokesčių Už Savo Prekes!)

We will ship prekės ir ataskaitos prekių vertė jav dolerio 5-10.Jums gali tekti mokėti jokių muitų.Tačiau muitinės bus atidaryti paketą ir įvertink produktai kartais,Mes turime pakankamai patirties, kad padėtų jums gauti produktą, per saugiai.

Atsiliepimai:

Mes labai vertiname jūsų nuomonę ir pasiūlymus, kaip pirkėjo,mes padarysime viską, kad surinks daugiausiai teigiamų atsiliepimų galima.jei jums nepatinka mūsų produktus, bet priežasties,prašome siųsti mums savo atsiliepimus,mes vertiname tai daug!Prašome susisiekti su manimi tiesiogiai prieš išvykstant neutralų ar neigiamą atsiliepimą!

Mes jums Išspręsti Bet kokį Klausimą Gali Patenkinti Mūsų Verslas!

Aš Įsitikinę Dievo ir Naudoti Širdies, kad Daryti Viską!

Pagaliau palinkėti jums malonu apsipirkti čia!

Mediniai Fleita C Klavišą Aukšto tono, Balso Mediniai Klarnetas anglų stiliaus 8 HoleTransverse Fleita Medienos Muzikos Instrumentai, Mediniai Fleita

Taikoma vieta savarankiško mokymosi,mokymo,dovana,žaisti
Kilmės vieta Kinijos Jiangsu
Tonas C tonas(galite pakeisti tonų atsitiktine tvarka)
E Mechanizmas No
Neto svoris 81.2 g
Paviršiaus Medžiaga Mediena
Prekės Pavadinimas SevenAngel
Skylę Dizainas ATVIRA
Pakuotė Krepšys
Tipas mediniai fleita
Tinkamas amžius 5-100
Modelio Numeris 0035 QM8A-26B
Skylių skaičius 8 skylės
Dydis 32cm*3,5 cm
Korpuso Medžiaga Mediena
spalva mediniai spalva
Raktas medžiaga Mediena
Pakuotės Dydis 35cm x 15cm x 15cm (13.78in x 5.91in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai