[Haotian vegetaras] antikvariniai baldai, vario detalės / kabineto rankenos / durų rankena / drabužių spinta rankena HTC-127

€73.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: durų rankena, antikvariniai baldai detalės, duris jungiamosios detalės, Pigūs durų rankena, Aukštos Kokybės antikvarinių baldų furnitūra, Kinija durų furnitūros Tiekėjų.

Modelis: HTC-127

Techniniai duomenys: ilgis 15 cm, 3.5 cm pločio

Medžiaga: Žalvaris rafinuotas

Spalva: Antikinio spalva

Pavadinimas: Antikvariniai Vario tiesia rankena

Galimos spalvos: bronzos, juoda, bronza

Aprašymas: pora iš pardavimo mokėti už kainą, įskaitant montavimo priedai,

Mūsų įsipareigojimas :

Kitą dieną man buvo jūsų parduotuvėje pirkti prekes iš septynias dienas nuo gavimo datos prekės negali dėvėti, atsparus dilimui, sutraiškyti aplinkybėmis, jei bet kuris priskirtinas kokybės produktas pati taip pat, kaip jūs norite, septynias dienas be jokios priežasties grąžinti, Prašome susisiekti su mumis pardavimo, klientų aptarnavimo, mes suteikti jums su sparčiausiai laiko grąžinamąsias išmokas arba mainų:

1. Kur aš parduotuvėje parduodamas prekes, yra garantuotos kokybės. Jei gausite prekes turi kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis, laikantis sąlygos, kad būtų grąžintas į laisvas gydymo, įskaitant krovinių ir atgal, taip pat bus mūsų visiško įsipareigojimų.

2. Mūsų visi produktai yra imtasi natūra sau, kad jie gavo tai, ką mato! Draugiškas priminimas: produktas yra pažymėtas su nuosekliai dydžio ir svorio, prašome atidžiai prieš priimant!

3. Mūsų produktai, ir parduotuvę, nes tuo pat metu, pardavimus, atsargų pokyčių, yra neišvengiamas, fotografuotas prieš tai, jūs galite susisiekti su savininku ar prekių. Baldai ir apdailos draugų kompanija su krovinio savininkas gali tiesiogiai skambinti aptarti užsakymo detales! Taip pat galite susisiekti su savininku paklausti, vario detalės informacija!

4. Mes turime profesinę patirtį pardavimų vario detalės, mes pasistengsime atsakyti į jūsų abejones ir įrengimas prekes!

5. MŪSŲ prekėmis, pavyzdžiui, stilių, dydį, spalvą ir kitus ne produkto kokybės problemas, nėra patenkinti, gali septynias dienas be jokios priežasties grįžti. Grąžinama prekė užtikrinti neturi dėvėti, atsparus dilimui, smulkinimo ir žmogiškųjų veiksnių arba žalą, atsiradusius dėl netinkamo naudojimo. Be kokybės paties produkto kainą, pašto visus, išreikšti savo parduotuvėje bus sukurta asmenys turės būti sumokėta klientas. Susiję Gaminiai Pardavimo kaina ¥ 145 Juanių

Kinijos antikvariniai vario rankena pakrauti

Remonto durų rankena tradicinių Ming

HTC-058 Pardavimo kaina ¥ 300 Juanių

Žvėries galvą knocker vario / Kinų imitacija

Senas maišytuvas knocker / vario duris

Rankena vario drakonai STV-041 Pardavimo kaina ¥ 18 Juanių

Čing Imperatorius Qian ten / numizmatikos monetas

Monetų pakabukas Pasisekė, town house ženklelis

Sidabro HTK-088 Pardavimo kaina ¥ 37.5 Juanių

Kinų baldai, vario detalės / Tiesus

Rankena / kabineto rankenos / durų traukti

Ranka HTC-030 Pardavimo kaina ¥ 28 Juanių

Vario langelyje veido psl. / box sagtis / Dirbtinė

Antikvariniai baldai, vario detalės / Kinų įranga

Remonto Dalių HTN-022 aš taip pat nemokamai čia!

Tipas Durų Rankenos
Naudoti durys
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Spalva Klasifikacija Juoda žalvario, bronzos
Medžiaga Vario
Modelis HTC-127
Pikis Vieną skylę
Pakuotės Dydis 33cm x 26cm x 9cm (12.99in x 10.24in x 3.54in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.78kg (3.92lb.)

Panašūs produktai