Kinijos Erhu profesinės erhu naujausias technologijas, Aukštos kokybės erhu Styginiai Instrumentai su Kanifolija atsargines stygos lankas knyga

€181.18

-17%

€220.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kinijos erhu, erhu sekas, erhu kinijos priemonė, Pigiai kinų erhu, Aukštos Kokybės erhu sekas, Kinija erhu kinijos priemonė Tiekėjų.

Kinijos profesionalus erhu naujausias technologijas, Aukštos kokybės erhu nemokamas pristatymas DHL Kinijos erhu

Mes tik parduodame aukštos kokybės produktus. Pls nereikia lyginti mūsų produktai su kitais žemos kainos produktų, kas erhu bus tikrinama garso profesionalus muzikantas virš 4 kartų prieš warehouseout, mes ne siųsti netinkamų produktų pirkėjų, prašome nedvejodami pirkti, jūs gaunate tai, ką mokate!

Jei esate Rusijos draugas, pls nepamirškite parašyti savo vardą ir pavardę taip, kad jūs galite gauti sklypas sėkmingai!

Erhu

Į erhu taip pat vadinamas nanhu ("pietų smuiku"),ir kartais žinomas Vakaruose, kaip "Kinų smuikas" arba "Kinų dviejų styginių smuiku," yra twostringed nusilenkė muzikos instrumentas, naudojamas kaip solinio instrumento, taip pat mažų ansamblių ir didelių orkestrų. Ji yra labiausiai populiarus instrumentas huqin šeimos Kinijos nusilenkė styginių instrumentų, kartu su zhonghu, gaohu, banhu, jinghu, sihu, ir daug kitų. Naudojamas tiek tradicinių ir šiuolaikinių kūrinių, tai yra universali priemonė.

Dalys erhu:

Čin tong, sound box, ar rezonatoriaus kūnas; jis yra šešiakampis (liu jiao, pietų), aštuonkampis (ba jiao,šiaurės), arba, rečiau, apvalios.

Odos, pagamintas iš python. Python odą, suteikia erhu jam būdingą garsą.

Čin gan, kaklo.

Čin tou, viršuje arba patarimas kaklo, paprastai paprastas kreivę gabalas kaulo ar plastiko, ant viršaus, bet kartais paiešką raižyti su drakono galva.

Čin zhou. paieška vinys, tradicinių medinių arba metalo staklės, įrankių ir vagiai.

Qian jin, riešutų, pagaminti iš string, arba, rečiau, metalinis kablys.

Nei xian, viduje ar vidinės eilutė, paprastai pritaikomas D4, arčiausiai žaidėjas.

Wai xian, lauke ar išorinis eilutė, paprastai pritaikyti A4.

Čin ma, tiltas, pagamintas iš medienos.

Gong, svogūnai, turi varžtas prietaisas skirtis lankas plaukų įtempimo.

Gong gan , svogūnai lazdas, pagamintas iš bambuko.

Gong mao (, svogūnai plaukų, paprastai balta ašutų.

Čin dian, trinkelėmis, gabalas kempine, veltinio, ar audinys dedamas tarp stygos ir odos žemiau tilto pagerinti savo garso.

Čin tuo - bazė, medienos gabalas, pridėtas prie dugno qín tong teikti lygaus paviršiaus ant kurio padėta ant kojų.

Grojimo techniką

Paieška

Į erhu beveik visada yra formuojamos taip, kad intervalas penktą. Viduje string (arčiausiai žaidėjas) paprastai yra pritaikyti D4 ir už styginių A4. Tai tas pats, kaip dviejų vidurio stygos smuikui.

Pozicija

Į erhu yra žaidžiamas sėdi, su garso lauke dedamas ant kairės šlaunies ir kaklo laikomas vertikaliai.

Dešinės pusės

Lankas vyksta su underhand rankena. Lankas plaukai yra sureguliuotas taip, tai yra šiek tiek laisvi. Įtampa teikia pirštus dešinę ranką. Lankas plaukų dedamas tarp dviejų eilučių ir iš abiejų pusių lankas plaukai yra gaminti naudojamos garso, žaidėjas stumia lankas toli nuo kūno, kai lenkiasi A string (už string), ir traukia jį į vidų, kai lenkiasi "vidaus"

D eilutę.

Be įprastų ausele metodas, labiausiai vienetų, erhu, taip pat gali būti nupešti, paprastai naudojant antrojo piršto dešinę ranką. Tai gamina sausą, prislopintų tonų (jei vienas iš atviros stygos yra nupeštos, garsas yra šiek tiek daugiau rezonansinis), kuris kartais norimą šiuolaikinio vienetų.

Kairėje

Kairėje keičia toną stygos paspaudus ant eilutės ne normalus lieknas taškų. Kaip priemonė neturi frets, tonas yra šiek tiek painiojamos, tačiau rezonansinis. Metodai apima hua yin (skaidrės), rou xian (vibrato), huan ba (keičiant pozicijas) ir kt.

Jei esate bijo negali žaisti erhu, nesvarbu, prašome nesijaudinkite, mes išsiųsti anglų versija

savarankiškų studijų knyga jums .Tai lengva išmokti .

Kokybės Garantija:

Mes turime profesionalių QC komanda, užtikrinti aukštą produktų kokybę ir tinkamą pakavimo kiekvieną siuntą. Esame tikri, kad mūsų muzikos instrumentai turi tikslią tonas, patrauklios patikimą, sklandų veikimą ir gracinga išvaizda. Kiekvieno gaminio bus patikrintas ir išbandytas prieš laivybos, todėl mes jums siūlome produkto geros kokybės, bet žemos kainos, aš manau, kad jums bus gauti patenkintas iš mūsų produktą.

Muitinės Spaudai ( Mažiau arba jokių Muitų Mokesčių Už Savo Prekes!)

We will ship prekės ir ataskaitos prekių vertė pagal mažiausią kainą. Jums gali tekti mokėti jokių muitų. Tačiau muitinės bus atidaryti paketą ir įvertink produktai kartais, Mes turime pakankamai patirties, kad padėtų jums gauti produktą, per saugiai.

Atsiliepimai:

Mes labai vertiname jūsų nuomonę ir pasiūlymus, kaip pirkėjo, mes padarysime viską, kad surinks daugiausiai teigiamų atsiliepimų galima. jei jums nepatinka mūsų produktus, bet priežasties, prašome siųsti mums savo atsiliepimus, mes vertiname tai daug! Prašome susisiekti su manimi tiesiogiai prieš paliekant nurtual ar neigiamus atsiliepimus!

Mes jums Išspręsti Bet kokį Klausimą Gali Patenkinti Mūsų Verslas!

Aš Įsitikinę Dievo ir Naudoti Širdies, kad Daryti Viską!

Pagaliau palinkėti jums malonu apsipirkti čia!

Jei esate bijo negali žaisti erhu, nesvarbu, prašome nesijaudinkite, mes išsiųsti anglų versija

savarankiškų studijų knyga jums .Tai lengva išmokti .

Dydis 81
Pavadinimas kinija erhu
VIRŠUJE MEDŽIAGA Medžio spalva
Prekės Pavadinimas SevenAngel
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 80cm x 10cm x 10cm (31.50in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai