Žalvario Metalo Fleita Dizi G Klavišą, Metalo Flauta Profesional Skersine Fleita Muzikos Instrumentai Flauta savigynos Ginklas Flautas

€69.36

-14%

€80.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fleita muzikos instrumentai, metalo fleita, Skersinė Fleita, Pigūs fleita muzikos instrumentai, Aukštos Kokybės metalo fleita, Kinija skersine fleita Tiekėjų.

Žalvario Metalo Fleita Dizi G Klavišą, Metalo Flauta Profesional Skersine Fleita Muzikos Instrumentai Flauta savigynos Ginklas Flautas

Mes tik parduoti konkurencingų produktų. Nereikia lyginti mūsų produktai su kitais žemos kainos produktų, kiekvienas gaminys bus tikrinama garso profesionalus muzikantas virš 4 kartų, kol iš sandėlio,mes ne siųsti netinkamų produktų pirkėjų, prašome nedvejodami pirkti,jūs gaunate tai, ką mokate!

Tik grupės pavadinimas ir pagrindiniai ženklai yra išgraviruotas ant fleita acquiescently, jei paklausa kitų graviruotas ornamentas ar žodis patiko nuotraukos parodė, prašome susisiekti su mumis.

Rakto Ilgis Skersmuo Svoris C 620 mm, 24 mm, 700 g D 580 mm, 23 mm 670 g E 480 mm 21 mm 380 g F 450 mm 19 mm 210 g G 415 mm 19 mm 195 g

Kaina yra tik klavišą G, ten yra C D E F G Klavišus pasirinkti, skirtingų rakto su skirtingų kainų, nes skirtingo dydžio ir svorio, jei jums reikia kitų klavišą, prašome susisiekti su mumis pakeisti kainą arba eikite žemiau esančią nuorodą pasitikrinti naujausią kaina kitus klavišus :

C raktas, prašome atidaryti nuorodą, esančią žemiau:

http://Kapt.lt/store/product/Brass-Metal-Flute-C-Key-Flute-Thicken-BrassTransverse-Flute-Professional-Musical-Instruments-Metal-Flauta-Self-defense/1212802_32407368126.html

D klavišą prašome atidaryti nuorodą, esančią žemiau:

http://Kapt.lt/store/product/Brass-Metal-Flute-D-Key-Metal-Flute-Thicken-Brass-Concert-Flute-Professional-Musical-Instrument-Metal-Flauta/1212802_32407484965.html

E raktas, prašome atidaryti nuorodą, esančią žemiau:

http://Kapt.lt/store/product/Brass-Metal-Flute-E-Key-Metal-Flauta-Thicken-Brass-Chinese-Dizi-Flute-Professional-Musical-Instrument-Flauta/1212802_32407528518.html

F raktas, prašome atidaryti nuorodą, esančią žemiau:

http://Kapt.lt/store/product/Brass-Metal-Flute-Dizi-F-Key-Metal-Flauta-Thicken-Brass-Chinese-Flute-Professional-Musical-Instrument-Flauta/1212802_32405625342.html

Priedai:

1* medžiaga atveju

1* Kinų Mazgas

1* fleita membrana

1* dimo klijai

1* dimo raštas

Vario fleita kasdienė priežiūra:

Vario bus oksiduojasi, kuri yra natūrali reakcija, siekiant išvengti problemų, oksidacijos, mes bandymo paviršiaus oksidacijos gydymo, po dviejų mėnesių stebėjimo, spalvų yra dar pakeisti. Jis taip pat netinka implantavimas, nes pirštu skyles ir smūgis skyles taip pat reikia lenkų ir derinti, taip pat kandiklį danga turės įtakos garso, jei apkalos laiko ilgai, fleita paviršiaus išnyks, todėl mes manome, ilgametis nereikia naudoti taip vadinamas oksidacijos sąlygas ir išlaikyti privalumai vario pati medžiaga, todėl mes ne naudoti danga.

Tada, kaip išspręsti oksidacijos problema? Mes įrengtos specialios valymo servetėlės, naudojamas teisingai, jis gali gauti labai gerus rezultatus.Metodas yra švarus thecopper kaminų paviršių naudojamas audinys su vandens apie pusę mėnesio, nuvalykite oksiduotų paviršių nuplaukite vandeniu ir nusausinkite. Kartojama tris ar keturis kartus, maždaug dviejų mėnesių, tada paviršius bus ne būti oksiduotas, visuomet padės išlaikyti žalvario spalvos. Tada jis gali būti dar kartą nuvalykite po šešių mėnesių ar metų. Naujas vario fleita turite būti kantrūs, leisti naują vario fleita oksiduoti gamtinę aplinką, tam tikrą laiką, tuo pačiu metu jūs rūpintis ji lengvai, fleita, bus labai gražus. Taip yra todėl, kad mūsų eksperimentų, paviršius bus ne oksidacijos kartu su naudojant laiką.

Titano, nerūdijančio plieno fleita, reikalauja mažai priežiūros, jie skalbiasi, apsauga nuo korozijos, oksidacijos atsparumas, nuvalykite paviršius su minkštu audiniu, kad bus gerai .

Kokybės Garantija:

Mes turime profesionalių QC komanda, užtikrinti aukštą produktų kokybę ir tinkamą pakavimo kiekvieną siuntą.Esame tikri, kad mūsų muzikos instrumentai turi tikslią tonas, patrauklios patikimą, sklandų veikimą ir gracinga išvaizda. Kiekvieno gaminio bus patikrintas ir išbandytas prieš laivybos, todėl mes jums siūlome produkto geros kokybės, bet mažos kainos, mes manome, jums bus gauti patenkintas iš mūsų produktą.

Muitinės Spaudai(Mažiau arba jokių Muitų Mokesčių Už Savo Prekes!)

We will ship prekės ir ataskaitos prekių vertė jav dolerio 5 iki 10.Jums gali tekti mokėti jokių muitų.Tačiau muitinės bus atidaryti paketą ir įvertink produktai kartais,Mes turime pakankamai patirties, kad padėtų jums gauti produktą, per saugiai.

Grąžinimas:

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

Mes labai vertiname jūsų nuomonę ir pasiūlymus, kaip pirkėjo,mes padarysime viską, kad surinks daugiausiai teigiamų atsiliepimų galima.jei jums nepatinka mūsų produktus, bet priežasties,prašome siųsti mums savo atsiliepimus,mes vertiname tai daug!Prašome susisiekti su manimi tiesiogiai prieš išvykstant neutralų ar neigiamą atsiliepimą!

Mes jums Išspręsti Bet kokį Klausimą Gali Patenkinti Mūsų Verslas!

Aš Tikiu Dievą ir Naudoti Širdies, kad Daryti Viską!

Skersmuo 1.9 cm
Skylę Dizainas ATVIRA
Paviršiaus Medžiaga Žalvaris
Raktas medžiaga Žalvaris
Ilgis 41.5 cm
Prekės Pavadinimas SevenAngel
Modelio Numeris 0006 Metalo, Žalvario, Fleita
Tonas G
Neto svoris 195 g
pritaikyti Taip
Korpuso Medžiaga Žalvaris
Skylių skaičius 6 Grojimas Skyles
E Mechanizmas No
Pakuotės Dydis 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai