Vasarą Moteris Sleepwear Kietas Vonia, Chalatas, Kambariniai Suknelė Kietos Moters Apdaras Sleepwear Pajama Nightdress Visą Rankovės Nemokamas Pristatymas

€21.26

-49%

€41.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Rūbeliai, Pigūs Rūbeliai, Vasarą Moteris Sleepwear Kietas Vonia, Chalatas, Kambariniai Suknelė Kietos Moters Apdaras Sleepwear Pajama Nightdress Visą Rankovės Nemokamas Pristatymas.

Mūsų parduotuvę, kuri specializuojasi aukštos kokybės drabužius, jie abu naudoti geros kokybės medžiagų, mes turime save prekės ženklo

Vasarą Moteris Sleepwear Kietas Vonia, Chalatas, Kambariniai Suknelė Kietos Moters Apdaras Sleepwear Pajama Nightdress Visą Rankovės Nemokamas Pristatymas

Pristatymas

1. Laivybos visame pasaulyje (išskyrus tuos atvejus, kai countrys)

2.Oreders tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

3.Atidžiai patikrinkite apie savo adreso, kai jūsų užsakymą.

4. Jei negavote shippment per 30days nuo mokėjimo, pls susisiekti su mumis,mes patikrinti siuntos ir susisieksime su jumis artimiausiu metu,mūsų politika yra klientų pasitenkinimas.

5. Dėl išteklių būklės ir laikas yra skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų fisrt avaliable wearhouse už greitą pristatymą.

6.Normalios būklės, mes ship užsakymą per 1-3days darbo dienas po apmokėjimo verfied. Visi daiktai bus gerai iki laivo.

Mokėjimo

1. Pls confrim kainos ir informacija su suppier prieš užsakymą.

2. Pls įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operaciją prieš perkant.

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7days laiko susisiekite su mumis nuo tos dienos, kai jūs jį gavo, jei elementas jūsų turimą daugiau nei 7days, ji yra mano, ir mes ne galima grąžinti arba pakeisti, laivybos kaina yra lokys, kurį pirkėjas, jeigu norite grįžti per 7days.

2.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums sekimo numerį,konkrečios grąžinimo priežastis ir jūsų PAŠTO numerį.

3.Mes grąžinsime jums visą laimėjusio pasiūlymo sumą,gavęs elementą normalios sąlyga ir pakuotės su visais priedais įtrauktas po to, kai abi pardavėjo ir pirkėjo atšaukti operaciją iš Kapt.lt, arba ,galite pasirinkti, kad pakeisti.

Atsiliepimai

1.Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą , mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.

2.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduoti, tai mūsų motyvacijos judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.

Audinio Tipas Veliūras
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Elemento Tipas Rūbeliai
Medžiaga Spandex
Sezonas Vasaros
Dydis M, L, XL
Prekės Pavadinimas Minkštas fox
Modelio Tipas Kietas
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Lytis moteris
Medžiagos Sudėtis Spandex
Modelio Numeris SM99
Rankovės Pilnas
Modelis SM18
spalva 4 spalvų
originalus Kinija
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai