MaiYaCa Derliaus Kilimų 900*300 MM Žaidimų Kompiuterio Pelės Kilimėlis Žaidėjus persų Stiliaus Kilimėlis Dekoro Dovana 2018 Nauja PC Žaidimų

€7.80

-10%

€8.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pelės kilimėlis, kompiuterio pelės kilimėlis, žaidėjus pelės kilimėlis, Pigūs pelės kilimėlis, Aukštos Kokybės kompiuterio pelės kilimėlis, Kinijos žaidėjus pelės kilimėlis Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Mes stengiamės jums! Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau! Rusijos draugas pranešimas: Nes santykiai tarp jūsų šalies muitų politika; užpildyti visą teisingą adresą, ir gavėjas informacijos, Prašome imtis; Priešingu atveju jūs galite gauti savo prekes, ačiū! Savybės: Saugo didelę teritoriją savo stalo nuo įbrėžimų ir išsiliejimo Patogi poilsio paviršių jūsų rankas, o rašyti, rašyti, arba naudojant pelės Ne tik kaip pelės padas, bet taip pat yra geras nuotrauką techniniai duomenys: Medžiaga: Guma+ audinio Spalva: parodykite Savybės: absorbentas, orui, galima plauti

Šiltas Eilutę:

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis be to,šis laivybos kelias neturite sekimo informaciją, kai ji išvyksta į užsienį.

Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,tai laivybos būdu stebėjimo informaciją(išskyrus JAV, Rusija ir Ukraina), JAV, Rusija ir Ukraina pirkėjas draugas gali pasirinkti ePacket,tai bus jau stebėjimo informaciją. Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja,jūs vis dar gauti prekes,prašome susisiekti su mumis,mes išplėsti pristatymo data. Jei po 90days jūs vis tiek negaunate prekes,prašome susisiekti su mumis,mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.Prašome neatidaryti ginčo per 90days ,tai Nemalonu! Dėkojame už jūsų prašome atkreipti Dėmesį:

1.gaminio spalva turi šiek tiek skiriasi,Nes tai yra mūsų "PASIDARYK pats" Rankų darbo Gamybos (šilumos perdavimas)

2.kai jūs gaunate savo sklypo,atidarykite ją tik šiek tiek kvapas,bet jis yra netoksiškas. ją vėdinamoje vietoje keletą dienų,jis bus geriau Savybės:

1.100% Brand New

2.Jūs galite Papuošti Savo Darbalaukį su Pele Trinkelėmis.

3.Gražus Spalvų Atspausdintas ant Pelės Mygtukai

4.Aukštos Kokybės,Pagaminta iš Minkštos Gumos Medžiagų ir Sklandžiai Audinio

5.Dydis:XL 900*400/900*300/800*300/700*300/600*300MM (Nuokrypis intervalas:1-3cm)

6.Daugiau Kaip 10 Nuotraukų,jei norite žinoti,plz pranešimą mus!

Paketą, įskaitant: 1 * pelės mygtukai kilimėlis (be pelės ir klaviatūros ) Už overlock krašto pelės mygtukai visi ryšio pozicija yra tokia.

Siekti tobulumo (nepriekaištingai) pirkėjai, būkite atsargūs!

MŪSŲ visų dydį lentelėje

Pristatymas:

Tai užtruks apie 15-25 bussines dienų Epacket Suvienyti Narių. Kitose šalyse bus atsiųsta Kinija Paštu, Oro Paštu, ir užtruks apie 15-60 dienų gauti. Garantija Ir Grąžinimas: Jei nesate satified su mūsų daiktų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės padėti jums išspręsti problemą. Pirkėjų turi duoti grąžą, laivybos mokestis, jei jums reikia grįžti į elementus. Produkto ir Paslaugų Kokybė yra Garantuojama. Atsiliepimų Jūsų labai patenkinti ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Jeigu esate patenkinti prekes galite gauti ir į mūsų klientų aptarnavimo, tai labai rūšies galite palikti mums teigiamų atsiliepimų. Ir klausimai apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! Susisiekti su Mumis, Prašome palikti mums pranešimą Prekių Valdytojas arba siųskite mums emai ,jei turite kokių nors klausimų ar problemų. Mes stengiamės atsakyti jums per 24 valandas. Jei negaunate jokio atsakymo, kurį sukelia bet kokių netikėtų dalykų, maloniai pakartotinai atsiųsti mums. Laukiu jūsų supratimą ir didelę paramą! Ačiū!

Produktų Statusas Sandėlyje
Dydis XL
Prekės Pavadinimas MaiYaCa
funkcija 1 Persų Kilimai Pelės mygtukai
spalva Dėl Apšvietimo Efektai Jis Bus šiek tiek Tamsus, Nekilnojamojo Pelės mygtukai
Modelio Numeris JLX0692
pastaba Tai rinkinys, tinkas, Imties Nuotraukas
Stilius Patvarūs Žaidimų Optinės Kompiuterinės Pelės Kilimėlis
Pakuotė Taip
Nuokrypis diapazonas 1-3cm
Medžiaga Audinio Ir Guma
Funkcija Greitis Versija
Unikalus stilius "Pasidaryk pats" Custom modelis persų Kilimai Pelės kilimėliai
tai-savitas Taip
Dydžių Ir Storio 30x60cm 30x70cm 30x80cm 30x90cm 40x90cm & 0.2 cm
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 18cm x 20cm x 3cm (7.09in x 7.87in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.46kg (1.01lb.)

Panašūs produktai