Šiaurės paprasta originalumas juoda ir balta vienu galvos liustra restoranas, baras asmenybės geležies Liustra Pašto nemokamai

€89.69

--24%

€72.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šviestuvo restoranas, geležies liustra, restoranas, baras, Pigūs liustra restoranas, Aukštos Kokybės geležies liustra, Kinija, restoranas, baras Tiekėjų.

Importo muitų, mokesčių ir kitų muitinės formalumų mokesčiai nėra įtraukiami į prekės kainą, arba laivybos kaina. Tai yra pirkėjo atsakomybė. Pls patikrinti jūsų postas nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jūsų pirkti. Mes galime pareikšti, mažesnę vertę, siekiant padėti jums išvengti kai kurių mokesčių už jūsų prašymą. Priėmimo problema Pirma, atkreipkite dėmesį, kad pakuotė yra nepažeista, jei yra bet kokia žala, kurią grubus express, prašome teigia, kad laivybos kompanija, ir per 24 valandas teiginys numerį mus, tada mes galime dirbti ir patikrinkite, ar jūsų, bet problemos gali būti išsaugota, tačiau nereikia ginčų, ačiū! Mes darome viską, kad išlaikyti mūsų klientai patenkinti. Tačiau yra dalykų, kad mes negalime kontroliuoti, kaip paštininkas pradėti savo paketą lietaus. Pls neatidarykite ginčo ar parašyti blogą ar neutralus peržiūrėti tiesiogiai, be jokių spragų. Jūs turite mūsų žodžiai čia: Visos problemos gali būti išspręstos gera komunikacija, mes tikimės, kad visi mūsų klientai gali patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes bus suteikti jums puikus sprendimas.

Prašymas Fojė
Diegimo Tipas laido pakabukas
Vieta Viešbučio Salė,Studija,Salonas,Miegamasis,kiti miegamieji,Viešbučio Kambaryje
Korpuso Medžiaga Geležies
Technics Dažytos
Maitinimo Šaltinis AC
Yra Lemputės Įtraukti No
Šviesos Šaltinis Kaitrinės Lemputės
Modelio Numeris LJKD47
Prekės Pavadinimas Orcinus orca
Įtampa 90-260V
Yra pritemdomi No
Šviesos šaltinių skaičius 1
Apdaila Geležies
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
sertifikavimo BMK,FCC,CE
Pagrindo Tipas E27
Lempų Gaubtų Spalvos Aukso,Balta,Juoda
Medžiaga Metalo
Garantija 2 metai
Stilius Modernus
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Pakuotės Dydis 50cm x 60cm x 60cm (19.69in x 23.62in x 23.62in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)

Panašūs produktai