Karbiuratorius ir Oro Filtras, valymo Korpuso Langelį Yamaha PW 50 PW50 1981-2009 *

€22.45

--5%

€21.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pw50 karbiuratorius, oro karbiuratorius, yamaha karbiuratorius, Pigūs pw50 karbiuratorius, Aukštos Kokybės oro karbiuratorius, Kinija yamaha karbiuratorius Tiekėjų.

Sveiki atvykę į Parduotuvę

Specifikacija:

Būklė: Visiškai Naujas,Aukštos Kokybės

Tinka Yamaha PW50 PY50 Peewee Y-Zinger 1981 m. - 2009 m.

Komplektą Sudaro:

1* Karbiuratorius

1* Oro Filtro Korpusas

Laivybos Sąlygos:

We will ship užsakymą per 1-5 darbo dieną, gavus aiškų mokėjimo. Visos laivybos įeina pašto ir tvarkymo mokesčiai.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kokios tai papildomos išlaidos bus prieš siūlymą/pirkti.

Atsiliepimai:

1. Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome norma informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "PREFEKTAS 5 Žvaigždės" ir palikti mus teigiamų atsiliepimų. Mes bus daryti tą patį už jus.

2. Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos. Ačiū

Susisiekite Su Mumis:

Jei turite klausimų, Kviečiame susisiekti su mumis. Mes atsakysime į visus klausimus ir išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma.

Darbo laikas: i-V 09:00-18:00 (Kinija Laikas yra GMT+8).

Pastaba:

1. Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto. Prašome leisti 1 darbo dienos mums atsako.

2. Jei negaunate jokio atsakymo iš mūsų, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą užtikrinant jūsų pašto dėžutę pasiekė visu dydžiu.

1. Atsiliepimai yra labai svarbu mums,mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo,jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą,mes ją išspręsti greitai jums.

2. Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus , jūsų labai rekomenduoti, tai mūsų motyvacijos judėti toliau.

3. Jei yra problema su jūsų pirkti. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

1. Visame Pasaulyje Laivybos.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo apmokėjimo, pagaminti ir patikrinti.

3. Mes pasirūpinsime, siuntos į jūsų laivybos adresą, taigi, prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija jums užpildyti Kapt.lt.

4. Mes nustatyti numatytąjį laivybos metodą mūsų produktas,jei norite pakeisti pristatymo būdą, jums turėtų sumokėti papildomą pristatymo mokestį, kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.

5. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas,savaitgaliais ir švenčių dienomis nepriskiriama,todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo,ypač per atostogų sezoną.

1. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei norite grįžti paketo mums.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės.

Kiekis 1 * Karbiuratorių & 1 * Oro Filtro Korpusas
Medžiagos Tipas Metalo
Specialios Funkcijos Karbiuratorius
Prekės Pavadinimas FLYPIG
Prekės Svoris 0.6kg
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Sąlyga Naujas
Elemento Tipas Karbiuratorius
Tipas Visiškai Naujas Karbiuratorius
Modelio Pavadinimas ZH035
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai