Dviračių Jersey nustatyti 2017 pro komandos fietskleding wielrennen zomer ropa ciclismo Trumpas Rankovės Vaikai Dviračių Sporto drabužiai

€10.10

-64%

€28.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių sportas, pro cycling rinkinys, pro dviračių džersis rinkinys, Pigūs dviračių sportas, Aukštos Kokybės pro cycling rinkinys, Kinijos pro dviračių džersis nustatyti Tiekėjų.

Savybės: Medžiaga: Džersis Poliesteris;Pants Poliesteris + Lycra, kvėpuojantis ir greitai išdžiūti. Net esate suprakaitavęs, jersey niekada laikytis savo odos. Galinės kišenės, patogus laikyti smulkių daiktų. Visas užtrauktukas, lengvai įdėti ir išjungti. Visą sublimated spausdinimas, išlaikyti spalvą niekada išnyks. Trumpas ziajać su GELIO Kvėpuojantis Padas, patogus ilgam laikui, važiavimas dviračiu. Dydis: M/L/XL/2XL/3XL Pastabos:

Dydis yra nuoroda tik. Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.2") skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Laivybos Ir Tvarkymo:

Visi daiktai bus išsiųstas iš mūsų sandėlio Kinija tiesiogiai. Mes laivas visame pasaulyje, jei jums rasti nėra pristatymas į savo šalis, prašome susisiekti su mumis. Prašome patikrinti, ar jūsų adresą ir užsakymo informaciją atsargiai. Labiausiai paketai yra siunčiami per 1 darbo dieną po mokėjimo tikrinimo. Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač piko metu ar blogų oro sąlygų. Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių. Dauguma pakuočių galėtų būti gautas, 10-25 darbo dienų. Paketai į Braziliją užtrukti ilgiau laiko.

Mokėjimo Būdai:

Esame dėkingi už greitą mokėjimo ir tikimės, kad jūsų verslo ateitį.

Galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.

Kiti Terminai Ir Sąlygos:

Gerbiami pirkėjai, mes tikrai vertiname jūsų užsakymus, jei jūsų esate patenkintas savo prekę ar paslaugą, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome išspręsti visus klausimus, prieš išvykdamas atsiliepimų. Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu, jei jokio atsakymo jums per 48 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

Prekės Pavadinimas Amūro Leopardas
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Lycra
Lytis Berniukai
Sezonas Vasaros
Prekės KODAS B2188
Modelio Numeris M-3XL
Pardavimo Metodai gamyklos tiesioginio pardavimo
Medžiaga Poliesteris
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
pristatymas Nemokamas pristatymas
Drop laivyba Parama
Dydis 3XL, XXL, XL, L, M
Rankovės Dydis Trumpas Rankovės
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris
Tipas Jersey Rinkiniai
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai