Z-LIŪTAS 15vnt 4" Deimantinio Šlifavimo Padas Gamint. Partijos Aukštos Kokybės Granito, Marmuro ir Betono Poliravimo Padas Kampo Šlifavimo Padas

€56.83

-13%

€66.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šlifavimo padas, šlifavimo padas, deimantų šlifavimo pagalvėlės, Pigūs šlifavimo padas, Aukštos Kokybės šlifavimo padas, Kinija deimantų šlifavimo pagalvėlės Tiekėjų.

Z-LIŪTAS 15vnt 4" Deimantinio Šlifavimo Padas Gamint. Partijos Aukštos Kokybės Granito, Marmuro ir Betono Poliravimo Padas Kampo Šlifavimo Padas

Produkto pavadinimas:3 žingsnis poliravimo padas

Dydis: 4"

Smėlis: Setp 1, 2 ir 3

Pakuotė: 5 rinkiniai, 15vnt iš viso Tinkamas Storis: 2,5 mm Dydis: Skersmuo-4"/100 mm, Vidinės skylės 19mm

Despriction: 3 žingsnis poliravimo šluostės skirtos poliravimo granitas, marmuras, inžinerijos akmuo ir kt. jie yra lankstūs, pagaminti su aukščiausios kokybės deimantų ir derva. jos yra Lankas ir kilpa paremti leidžia greitai keisti; Šlapias Naudokite tik. bus sutaupyti daug laiko, lyginant su 7 setp poliravimo šluostės

Xiamen ZL Diamond Technology Co., Ltd. yra profesionalus diamond įrankių gamintojas. Mūsų pagrindiniai produktai yra deimantiniai pjovimo geležtėmis, šlifavimo ratas, poliravimo šluostės, core grąžtai, deimantiniai lyninio pjovimo staklės ir kt. Mūsų gaminiai yra naudojami pjovimo, šlifavimo, poliravimo, gręžimo, akmens, keramikos, stiklo ir betono.

Mūsų produktai yra parduodami Europoje, Šiaurės ir Pietų Amerikos, pietryčių Azijoje, Artimuosiuose Rytuose ir kt. Nuo jos sukūrimo, mūsų bendrovės pagrindinis dėmesys skiriamas inovacijų produktų.

Iki šiol, mes turime 12 išradimo patentą, 15 naudingojo modelio patentą, 17 išvaizdą patentų, ir 2 patentai pagal patentinės kooperacijos sutartį.

Bendrovė prilips įmonė dvasia " Kokybės, Efektyvumo, Inovacijų ir Vientisumą ". Su mūsų gilių techninių išteklių, griežtus ISO kokybės valdymo sistemą, ir kvalifikuotų darbuotojų, mes teikiame geriausias paslaugas ir sukurti papildomą vertę mūsų klientams. Mes maloniai kviečiame klientų namuose, ir užsienyje prisijungti prie mūsų ir bendradarbiauti su mumis, geresnio gyvenimo ir ateities kartu.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas
Modelio Numeris ZL-123
Tipas Šlifavimo Padas
Dydis 100MM
Prekės Pavadinimas Z-LIŪTAS
Įrenginio Tipas daug (5 Rinkiniai/lot)
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai