1000pcs 5050 LED modulis vandeniui SMD 5050 RGB LED apšvietimo modulis LED backlight kanalo laišką DC12V 0.72 W 3led/vnt

€176.12

-14%

€207.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 5050 led modulis, atsparus vandeniui led modulis, led modulis, Pigūs 5050 led modulis, Aukštos Kokybės vandeniui led modulis, Kinija led modulis Tiekėjai.

5050 LED modulis vandeniui SMD 5050 RGB LED apšvietimo modulis LED backlight kanalo laišką DC12V 0.72 W 3led/vnt

Techniniai duomenys: gyvenimo trukmė: 50000h kiekis led:3pcs apsaugos laipsnis:IP65 įtampa:DC12V apšvietimo šaltinis:SMD5050 Sertifikavimas: CE & ROHS Energijos sąnaudos: 0.72 W/VNT spindulio kampas:160 - 180 laipsnių aplinka: -40 laipsnių - +50 laipsnių celsijaus Saugojimo aplinkos: nuo -50 laipsnių - +60 laipsnių celsijaus Dydis: 75* 12 * 5 mm Savybės: 1) didelio ryškumo 2) lipnios juostos ant kiekvieno modulio 3) Energiją, labai sumažinti išlaidas elektros energijai 4) Mažos ugnies, didelio ryškumo, puikiai veikia sunkiomis sąlygomis 5) Ilgas tarnavimo laikas daugiau nei 50000 val, beveik jokios priežiūros per savo gyvenimą 6) be švino, gyvsidabrio ir kitų kenksmingų medžiagų; sveikos, aplinkai draugiškos Naudojimas: 1) Kanalas Raidžių Apšvietimas, 2) Reklama Ženklai Apšvietimas, 3) Reklamos Šviesos Dėžės Apšvietimu

Paketų sąrašo:

1x 1000pcs SMD5050 RGB LED Modulis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. Mes išsiųsti Registruotu oro paštu, DHL,UPS, FEDEX ar AVS. Mes pasirinkite greitas ir patikimas būdas pristatymo. Sutaupyti laivybos ir safter pristatymo. Elementai bus laivas per 2 darbo dienas nuo apmokėjimo gavimo. Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą. Pristatymo laikas: oro paštu: 1-2 savaites, AZIJOJE, Vakarų EURO, ir Šiaurės Amerikoje. 2-3 savaites Pietų Amerikoje, Vidurio Rytuose, Rytų EURO ir Afrikoje. Tik EMS: 5-7 businessdays UPS, DHL, "FEDEX": 3-5 businessdays Tarptautinės Pirkėjas prašome pastaba: 1. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir shippingcost. 2 susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/ pirkti. 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 15 dienų grąžina jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Grįžti laivyba išlaidos bus jūsų išlaidos.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Kapt.lt. Dėl didelės apimties atsiliepimų, mūsų sistema sukurta taip, kad palikti teigiamą atsiliepimą apie jus, kai gavome teigiamą grįžtamąjį ryšį. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada pasistengsime jums padėti. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės išspręsti klausimų, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje. Mes padėsime jums išspręsti problemą. Mes appreceate jūsų teigiamus atsiliepimus.

Šviesos Šaltinis smd led modulis
SMD Tipo led 5050 modulis
Savybės puikus "pasidaryk pats" projektas
Apsauga 5050 smd led modulis, balta atsparumas vandeniui
sertifikavimo RoHS,CE
galia didelės galios led modulis
Plotis 12mm
Įtampa 12V
LED lustas Epistar
prisijungti modulio led 12v
Modelio Numeris BL-5050-3RGB
Prekės Pavadinimas ledbluebell
spalva 5050 rgb
Aukštis 5mm
Ilgis 72mm
Elemento Tipas LED Moduliai
Naudojimas led ženklas apšvietimas
Įrenginio Tipas daug (1000 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 6.5kg (14.33lb.)

Panašūs produktai