ATJUNGIMO Plieno ramsčių Garso Durų Garsiakalbių Garso Apdaila Apdailos Dangtelį Lipdukai Ford Mustang Iki Automobilio Stiliaus

€18.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nerūdijančio plieno garsiakalbiai, garso garsiakalbių dangteliai, lipdukai, Pigiai nerūdijančio plieno garsiakalbiai, Aukštos Kokybės garso garsiakalbių dangteliai, Kinija lipdukai Tiekėjų.

Aprašymas:

1. Automobilio Modelį: "Ford Mustang 2015+ 2. Spalva: Sidabrinė 3. Medžiaga: Nerūdijantis Plienas 4. Rinkinį Sudaro: 2 vnt/5 rinkinys. 100% Brand New Aukštos Kokybės 6. Papuoškite savo automobilį žavinga prabangos ryškus Pastaba: 1. Prašome patikrinti, ar šis elementas gali tilpti į savo automobilį prieš perkant 2. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis,ačiū!

Apmokėjimas:

1. Rusijos draugai,parašykite savo vardą ir pavardę.

2. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas yra teisingas,Jei norite pakeisti adresą,prašome susisiekti su mumis prieš pristatymas.mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia informacijos trūksta.

3. Prašome patikrinti, ar šis elementas gali tilpti į savo automobilį prieš perkant!Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Vežimą:

1. Kapt.lt Standartinis Pristatymas ir Kapt.lt Premium Laivybos

Kapt.lt oficiali logistikos,Jei jums mokėti pakankamai siuntimo išlaidų,mes pasirinkti siųsti Kapt.lt Pristatymas,prašome suprasti.

2. Kapt.lt Standartinis Pristatymas transportavimo laikas :Normalus: atvykti į paskirties vietą, apie 16-35 dienų,Brazilija pažadėjo 90 dienų, ir kitos šalys pažadėjo 60 dienų

3. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

4. Visi importo mokesčiai/pareigas(jei yra) turėtų būti sumokėti jūs.

5. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos.ir mes nesame atsakingi už žalą arba siuntinys buvo sulaikytas vietos custom

7. Jeigu turite kokių nors reikalavimų dėl prekių, prašome susisiekti su mumis,ačiū.

Instrukcijos:(su 3M juosta ant nugaros punktas)

1 žingsnis: Prašome gera vieta ir įsitikinkite, kad nėra dulkių.

2 žingsnis: Pašalinti 3M klijai atgal.

3 žingsnis: Šilumos 3M klijai karšto oro ginklą ar plaukų džiovintuvas,šiltas produktas tai daro klijai ant daugiau juosta lipni.

4 žingsnis: Įdiekite produktus tinkamoje vietoje,Nereikia plauti savo automobilį per 48 valandas.

Atsiliepimai

1. Teigiamų atsiliepimų( 5 žvaigždutes ) - tai labai svarbu mums,būsime labai dėkingi, jei jūs suteikiate mums penkių žvaigždučių atsiliepimus ir palikti teigiamų komentarų apie savo patirtį su mumis!

2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Modelio Pavadinimas H03692
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Elemento Aukštis 0inch
Prekės Svoris 0kg
Produkto Stilius Sidabrinė
Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Elemento Tipas Interjero Juostelės
AUTOMOBILIO REŽIMĄ "Ford Mustang iki 2015 m.
Metų 2015+
Elemento Plotis 0inch
Elemento Ilgio 0inch
Prekės Pavadinimas BAWA
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai