[TANGDA] Ferito granulių Šerdys LAZDELE CORE R8*25mm NiZn minkštas Aukšto dažnio anti-trukdžių SMPS RF Ferito magnetai induktyvumą

€14.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ferito granulių branduolys, Indukcijos, indukcinių core, Pigūs ferito granulių branduolys, Aukštos Kokybės indukcijos, Kinija induktyvumą, pagrindinių Tiekėjų.

Dėmesio: šios rūšies ferito šerdimi yra ne magnetas, tai nonmagnetic. geležies negali būti adsorbcija.

Produkto Pavadinimas:Ferito granulių

skersmuo (OD):8mm Aukštos (HT):25mm

NAUDOJIMAS: A. didelio efektyvumo nuolatinės SROVĖS signalų perdavimo ir signalo filtravimas B. tarpinio dažnio transformatorius,induktyvumo ir droselis, ritė

Žinote,

Vienas:Prašome apibūdinti pagal puslapio dydį pirkti, pagal dydžio magnetas pardavimo, vieneto mm (milimetrų), magnetinio teigiamus ir neigiamus nuokrypius, nereikia pirkti įsivaizdavo!

Du:Nuotraukos yra 100% natūra fotografavimo, dėl išorinių šviesos ir fotoaparato židinio nuotolis yra veiksnys, fizinių ir nuotraukoje gali skirtis, arba išvaizda spalvos, pavyzdžiui, produkto partijas, atrodo šiek tiek skiriasi, yra normalus reiškinys, netrukdo naudoti, nuotrauka tik nuoroda , prašome vyrauja natūra.

Tris:Žiedas yra trapi, būtinai patikrinkite, ar kai kurjerių paviršiaus magnetinio sveika, ir tada prisijungti, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Keturi:Sąžiningumas yra pardavėjas tradicinį supratimą apie dorybes pirkėjas. Jokių problemų, gali būti deramasi su bet kokių problemų gali būti išspręsta. Įsigytų produktų, jokių problemų, pirmą kartą kreipkitės į mus, mes padėsime jums išspręsti pirmą kartą.

Taip pat žinomas magnetinio ferito granulių, paprastai naudojamas anti-trukdymo elektroninių grandynų komponentų, aukšto dažnio triukšmas labai gerai slopinimo, bendro naudojimo feritinės medžiagos (Mn-Zn) Yra pagamintas.

Žiedas skirtingu dažniu turi skirtingos varžos charakteristikas, paprastai žemo dažnio varža yra labai maža, kai signalo dažnis didėja varža magnetinio veiklos dramatiškai.

Mes visi žinome, kad kuo didesnis dažnis, tuo daugiau tikėtina, kad išeina iš centro (pirkti kokybišką kompiuterio korpusą-sumažinti elektromagnetinių nuotėkio), ir bendra signalo linijos yra ne skydas, tada šie signalo linijos tapo veryGood antena gauti visų rūšių netvarką supančią aplinką, aukšto dažnio signalus, o šie signalai buvo iškaltas ant signalo perdavimu, net pakeisti originalią naudingo signalo perdavimo. Taigi žiedas veiksmų, kad normalus naudinga signalas geras, bet labai geros kovos aukšto dažnio trukdžių signalus, ir mažą kainą.

Taigi, kiekvienas stebėti signalo linija,USBCable, ir net aukštos klasės klaviatūra, pelė point of view tipo plastikinės vienkartinės-vienas žiedas, nestebina.

Žiedas virsta pasirinkti

Visas pluoštas kabelį per ferito granulių yra bendras režimas droselis, jei būtina, taip pat gali būti žiedas ant laido aplink mažai pasirodo. Tuo labiau virsta, žemesnio dažnio radijo trukdžių slopinimo, geriau, aukštojo dažnio triukšmo, o silpnas slopinimas. Faktinis projekto, pagal charakteristikas trukdžių srovės dažnio magnetinis žiedas koreguoti posūkių. Paprastai, kai wide-band trukdžių signalus, galite nustatyti tiek ant kabelio žiedo, kiekvieno magnetinio supa skirtingų apsukų, todėl jūs galite tuo pačiu metu slopina aukšto dažnio trukdžių ir žemų dažnių trukdžius. Veikimo mechanizmas požiūriu bendrosios režimu droselio ritė, tuo didesnė varža, tuo akivaizdesnis poveikį radijo trukdžių slopinimo. Bendros režimu droselio ritės varža nuo bendros režimas induktyvumą, Lcm = jwLcm, nėra sunku matyti iš formulės, triukšmo tam tikro dažnio magnetinio induktyvumas didesnis, tuo geriau. Tačiau tikrovė yra ne tas atvejis, nes tikrasis žiedas taip pat parazitinės talpos, ir jo buvimas kartu su induktyvumo. Kai susiduria su aukšto dažnio triukšmo, kondensatoriaus elektrinė talpa yra maža, magnetinio induktyvumas trumpas jungimas, todėl, kad bendra režimu droselio nenaudingas.

Apie Kinija Paštu Oro Sklypas

Paprastai ji trunka nuo 35 iki 60 dienų jūs gausite prekes Kinija Paštu Oro Sklypas. Taigi, jei jums pasirinkti šį laivybos būdas, prašome būti kantriems laukti.Jei jums padaryti bet kokį ginčą, nes ilgai laivybos laikas,mes negalime priimti .Prašome apsvarstyti rimtai apie tai prieš jums padaryti užsakymą.Ačiū!!!

Mūsų bendrovė:

Laivybos politika:

1. galime siųsti elementus į visą pasaulį .

2. Tarptautinis pristatymas gali užtrukti iki 70 darbo dienų.

3. Jei jums reikia daugiau trumpą laiką, prašome susisiekti su mumis, mes galime siųsti per DHL/UPS/EMS, ir visi kiti kurjeriai norite, bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo išlaidas.

4.Jeigu jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $ 180, gera nuolaida jums .AR mes išsiųsti prekes jums per DHL, "Fedex" ar AVS nemokamas pristatymas .

Grąžinimo politika:

Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija, ir dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, jūs galite grąžinti prekę mums savo pradinę būklę, grąžinimo ar keitimo. Prieš siuntimas atgal prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti& keistis instrukcija. Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų grįžti elementą.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, Prašome palikti teigiamą atsiliepimą. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis, visų pirma. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas.

Modelio Numeris Induktyvumo ritės
Pakuotės Dydis 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)

Panašūs produktai