YOTAT Juoda Perdirbtos rašalo kasetė HP302XL HP 302XL HP Envy 4520/4522 Deskjet 1110/2130/3630 OfficeJet 3830/4650

€10.79

-14%

€12.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rašalo kasetė, rašalo kasetė hp, kasetė hp, Pigūs rašalo kasetė, Aukštos Kokybės rašalo kasetė hp, Kinija kasetė hp Tiekėjų.

Tipas : atnaujinta rašalo kasetė

Kasetės modelis : hp 302 XL Black

Suderinamu spausdintuvu:

HP Envy 4520 e-All-in-One

HP Envy 4522 e-All-in-One

HP Deskjet 1110 e-All-in-One

HP Deskjet 2130 e-All-in-One

HP Deskjet 3630 e-All-in-One

HP OfficeJet 3830

HP OfficeJet 4650

Kasetė su MIKROSCHEMA tinka rinkoje plotas:

Vakarų Europa

Pakuotės turinys: 1 vnt * 302 XL Black

Pirkėjas Pranešimai:

1. Visų prekių pavadinimai ir prekių ženklai yra jų atitinkamų savininkų nuosavybė ir yra nurodyta, čia aprašymas tik informaciniais tikslais.

2. Mes tikriname kiekvieno produkto, prieš išsiuntimą, mes garantuojame 100% darbo. Susisiekite su mumis, jei turite kokių nors prašymas ar klausimas, prieš pradėdami naudoti mūsų produktą, esame pasirengę jums padėti ne pirmą kartą.

3. Prašome įvesti savo teisingą telefono numerį, kad būtų užtikrintas savalaikis pristatymas nuo užsakymo. Visi pirkėjai iš rusijos Federacijos turėtų užpildyti pilną vardą ir pavardę, arba, jis gali būti neįmanoma gauti užsakymo.

4. Visi gaminiai pristatomi ir rodomi paveikslėliai gali turėti tam tikrų nežymių skirtumų(produkto partijos, etiketės, chip modelis, pakavimas). Nuotraukos yra tik informacinio, bet ir visi mūsų vežamas produktas yra A+ klasės kokybės lygį ir 100% garantija nuo medžiagų ir gamybos defektų. Be išankstinio įspėjimo. Dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į mus.

5. Kai jūs perkate, kad iš mūsų, prašome įsitikinkite, kad kasetė modelio numeris atitinka vieną (OEM kodas) naudojate savo spausdintuvo, jei nesutampa rašalo kasetės bus nepadeda, nes kasetė žetonų nėra vienodi skirtingų rinkos nors spausdintuvo modelio numeris gali būti tokios pačios.

6. Jei nenorite priimti jūsų užsakymą per nustatytą pristatymo laiko po apmokėjimo, ar nematote atnaujinta siuntimo informacija paprastai, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Ir mes išplėsti pristatymo laikas už jus, kol jūs gaunate siuntos sėkmingai. DUK:

Q: Kas yra perdirbtas kasetes ir kodėl juos pirkti?

Tai yra anksčiau buvo naudojamas kasetės, kurios yra electronics " -išbandytas, valyti, pakartotinai pagaminti ir pripildyti pagal 3-iosios šalies tiekėjas. Visas kasetes yra išbandyta, atitinka arba viršija OEM prekės ženklas, tuo mažesnę kainą. Taip pat, perkant perdirbtos kasetės padeda aplinkai, kadangi naudojamos kasetės, nereikia eiti į sąvartyną.

Q: Suderinama ar Atnaujinti rašalo kasetė yra ir ekonomiškas alternatyva OEM rašalo kasetės? Visi mūsų suderinama ar atnaujinti rašalo kasetės yra pagamintos pagal OEM specifikacijos, bei bus lygi pačiame puslapyje, išeiga, kaip savo OEM kolega. Visos dažų kasetės, kad buvo perdirbta, OEM specifikacijos proceso cludes tikrinti naudojimo kasetė, elektronika bandymą, pakeisti visi susidėvėję, pakeičianti visas reikalingas dalis, ir spausdinimo testo rašalo kasetės kokybę. Visi mūsų rašalo kasetės yra 100% garantuotas.

Pakuotė Bulk Taip
Funkcija Iš Naujo Pagaminti
Kasetės Statusas Pilnas
Modelio Numeris Hp 302
Suderinamos Prekės HP Rašalinis
Tipas rašalo kasetė
Prekės Pavadinimas YOTAT
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai