Feelgood Derliaus Kristalų Papuošalai Nustatyti, Antikvariniai Sidabro Spalvos, Ovalo Formos Juodasis Papuošalų Komplektai Moterims Vestuves Gimtadienio Dovana

€10.32

-10%

€11.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda papuošalų rinkiniai, Krištolo Papuošalų Rinkinys, Juvelyrikos Rinkiniai, Pigūs juoda papuošalų rinkiniai, Aukštos Kokybės krištolo papuošalų rinkinys, Kinija papuošalų rinkiniai Tiekėjų.

Pavadinimas: Juvelyrikos Rinkiniai

Medžiagos: Cinko Lydinys

Pagrindinis Akmuo: Crystal Ir Derva

Spalvos : Žalia,Raudona,Mėlyna,Juoda

Grandinės Ilgis : 45cm + 5cm Pratęstas Grandines

Žiedo Dydis : Vidinis Skersmuo 17mm,18mm,19mm

Kiekis : 1 Komplektas

Pakuotė : Gerai supakuoti Papuošalų, Dovanų Dėžutėje

Klausimų iš klientų, 1. Kai bus jūsų laivybos jei mes užsakymą ? Paprastai, mes siunta per 2-5 darbo dienas, kai mes gavome mokėjimo, Paprastai, mes išsiųsti prekes iš nemokamas pristatymas iki Kapt.lt Standartinis Pristatymas. 2. Kaip surasti mano sklypo ? Galite patikrinti, ar jūsų laivybos informacija iš savo užsakymą arba tokia nuoroda su savo sekimo Numerį : ( nukopijuokite į naršyklę ). 3. Aš nežinojau, gavo prekes, ką aš turėčiau daryti ? Jeigu tu negali gauti prekes iki laiko pabaigos gavimo dienos, gali kreiptis dėl pinigų grąžinimo. 4. Kai mes gauti prekes nepatenkinamas, ką aš turėčiau daryti ? Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą po to, kai jūsų gautos prekės rasti jokių problemų, mes suteiksime jums geriausias paslaugas. Jei jūs neturite, kreipkitės į mus, jūs tiesiogiai atidaryti ginčų, mes bus atšaukti visi bendradarbiavimas ateityje.

5. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintina ! Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidas remiantis kiekis norite užsisakyti. Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai,ir mes negalime palikti informacijos apie mus, jei norite. 6. Apie bižuterijos maintenace patarimus ! Visi papuošalai bus išnyks, kaip laiko leidimas, gera priežiūra gali padėti išlaikyti ilgiau, pvz.: prašome išvengti trinties, saugo nuo vandens, nuimkite, kai miega, vengti prakaitavimo, vengti kontakto kosmetika ir kt.

prašome nuvalykite minkštu audiniu ir uždarųjų saugojimo papuošalai, krepšiai ar dėžės.

Formos\modelis Geometrinio
Qualtiy Aukštos kokybės
Lytis Moteris
Prekės Pavadinimas Feelgood
Stilius Derliaus
Proga Vestuvės
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Medžiaga Crystal
Žiedo Dydis Vidinis Skersmuo 17mm 18mm,19mm
Vieta Šalis /Vestuves /Gimtadienio /Jubiliejų/Dovana
Bauda ar Mados Mados
Pakuotė Gerai supakuota Į Juvelyrikos Dovanų Dėžutėje
Kiekis 1 set
Papuošalų Rinkiniai Tipas Karoliai/Auskarai/Žiedas
Modelio Numeris FGJS045
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas Karoliai , Auskarai, Žiedas
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Kilmės vieta Yiwu Kinija
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)

Panašūs produktai