Pavasarį ir rudenį vilnonis pledas vilnos avių vilnos audinio retro suknelė tiktų audinio didmeninės prekybos aukštos kokybės, vilnos audinio

€24.64

-10%

€27.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vilnos audinio, audinio retro, vilnos audinio, Pigūs vilnos audinio, Aukštos Kokybės audinio retro, Kinija vilnos audinio Tiekėjų.

Sudėtis: 40% vilna / 60% poliesteris

Plotis: 150 cm

Svoris: 420 g / m

FAQ: Jei aš galiu gauti mano sklypo? Tuo metu, kai jūs gaunate sklypo=Apdorojimo laikas+Pristatymo laiką. Apdorojimo laikas yra apie 7 dienas,mes paruošime jūsų sklypo šių dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo pristatymo būdą galite pasirinkti,DHL/UPS/Fedex/TNT trunka 3-7 darbo dienų,EMS trunka 7-15 darbo dienų,Kinija Paštu, Oro Paštu trunka 15-45days(kai kuriose šalyse užtruks ilgiau,pavyzdžiui, Rusija ir Brazilija gali trunka 2-3 mėnesių). Skubius užsakymus, prašome susisiekti su pardavėju iš anksto. Kaip siųsti mano sklypo? Prašome pasirinko laivybos būdas,kai turite užsakymą,tačiau, pasak conditon užsakymų,mes gali keisti greitesnis pristatymas metodas jums,pavyzdžiui, epacket pakeitimus, UPS,Kinija Paštu, Oro Paštu pakeisti išreikšti. Mano laivybos išlaidos apima importo mokestis? Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,jūs esate atsakingas už visus papildomus muitus, Kaip galiu grįžti elementus? Kartą per gabalas audinio iškirpti,tai bus sunku parduoti, kad dar vieną kartą,todėl mes negalime priimti audinio elementus grįžta išskyrus kokybės priežasčių. Kaip apie spalvų nesutapimo ir priemonės? Mes stengiamės parodyti tikrąjį spalvų audinio,tačiau skiriasi spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimas, fonas,t.t., kad spalvos nesutapimas negali būti priežastis, grąžinimo.Priemonė yra rankų darbo,1-2cm paklaida yra normalu,atkreipkite dėmesį, kad. Yra ten urmu kaina? Taip,mes džiaugiamės, didmenininkai,jei jūs ketinate įdėti labai užsakymas(daugiau kaip 10 m),prašome susisiekti su mumis ir gauti geresnę kainą.

Produkto Tipas Ekologiškų Audinių
Technics Audiniai
Stilius Pledas
Medžiaga Vilna / Poliesteris
Modelis Verpalai Dažyti
Funkcija Eco-Friendly
Pakuotės Svoris 0.45kg (0.99lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Skaitiklis

Panašūs produktai