DUSLINTUVO TINKA ECHO MODELIS CS350 NEMOKAMAS PRISTATYMAS NAUJA MUFFER PIGŪS IŠMETAMŲJŲ DUJŲ TRIUKŠMO SLOPINTUVAS PAKEITIMO DALIS

€9.58

-48%

€18.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dalis rinkinio, dalis viršų, dalis modeliuotojas, Pigūs dalis rinkinys, Aukštos Kokybės dalis viršų, Kinijos dalis modeliuotojas Tiekėjų.

DUSLINTUVO TINKA ECHO MODELIS CS350 NEMOKAMAS PRISTATYMAS NAUJOS MUFFER PIGŪS PAKEITIMO DALIS

Mažas Variklio Dalys Ir Reikmenys

ATSARGINIŲ DALIŲ RINKOJE ATSARGINIŲ DALIŲ

Brand New - DUSLINTUVO

NE ORIGINALAS! Antrinėje rinkoje DUSLINTUVO ECHO VARIKLIAI. Ši DALIS parduoti pusę kainos OEM .

Tinka šiems modeliams: TINKA ECHO MODELIS CS350 VARIKLIAI . PAKEISTI DALĮ #:

APIMA:

1 X DUSLINTUVO

Puiki kaina, tikrai, nepraleisk šį vieną!

Pastaba: Kaina yra įskaičiuota laivybos ir tvarkymo išlaidas.

PASKELBTI MAŽESNĖS VERTĖS PADĖTI ATLIKTI MUITINĖS FORMALUMUS.

NEMOKAMAS PRISTATYMAS visame pasaulyje.

IŠSIŲSTI PER 1~3 DIENOS, KAI MOKĖJIMO ATVYKIMO!

Prekės siunčiamos iš KINIJOS ŽEMYNINĖS kaip registruotas tarptautinis oro sklypas su sekimo numeriu.

DĖMESIO:

P. O LAUKE, IR atokioje VIETOVĖJE NĖRA DHL, JEI JI YRA ,TAI DALIS BUS atsiųsta ORO SKLYPO AR AVS ARBA UPS ARBA TNT AR FEDEX PAKEISTI.

Tarptautinės Pirkėjas atkreipkite dėmesį: Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.Šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas. Prašome Patikrinti, su savo muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Nuotrauka gali pasakyti daugiau nei mes galime, tai, ką matote, yra tai, ką jūs gausite,Nieko Daugiau, arba Nieko Mažiau! prašome įsitikinkite, kad ji gali tilpti apie savo produktus prieš perkant jį.

Jei jums nepavyko rasti, ką jūs ieškote,prašome, atsiųsti mums laišką ,mes galime turėti, tai ar galite gauti jį už jus.

MES DIDMENINĖS

Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau didmeninę kainą, mes ne disppoint jums! laukiu jūsų tyrimo bet kuriuo metu.

Perskaičiau šią Prieš jį Perkate:

Pristatymas

Dalys bus vežamos pagal tipą, mokėjimo metodas jums pasirinkti. Pagal Ekonomikos Paštu, Oro Paštu(Nemokamas pristatymas svoris užsakymo mažesnis nei 2,00 kg) :

TRANZITO LAIKAS: International " yra tarp 10~25 dienas,tačiau gali būti ir ilgesnis dėl muitų ,šalinimo ir vietos pašto paslaugų. Apie 7~15 dienų, JAV , 18-35 darbo dienų, JK,VOKIETIJA,PRANCŪZIJA,CANDA,AUSTRALIJA,NAUJOJI ZELANDIJA. Prašome prašome atkreipti dėmesį, tai prieš jus, kad, po oro Mail yra lėtas,būkite kantrūs su juo po pateikimo jūsų užsakymus,pirkti tai tik tada, jei jūs galite sutikti su mūsų šio pristatymo terminas ,ačiū už jūsų malonų bendradarbiavimą. Tarptautinių Express (galima šiek tiek exta mokestį)

Jei jums reikia greitas ir patikimas pristatymas būdu, Mes paramos siunta per EMS,DHL ar UPS ,jums gali kainuoti šiek tiek daugiau , mes galime jums pasiūlyti net iki 60%~80% nuolaida pašto , prieš kurį norite mums išsiųstas DHL,prašome patikrinti, jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje SU DHL . jei jūsų adresas yra atokiose vietovėse mes galime ne sended prekės DHL,bet mes galime naudoti kitas Vežėjas,jūs galite ją gavo per 4-8 dienas.

Apmokėjimas:

mes mielai sutikti, sąlyginio Deponavimo ir "Western Union". Apmokėjimas turi būti gautas per 3 dienas po pirkimo. Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Tarptautinės Pirkėjas atkreipkite dėmesį: Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.Šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas. Prašome Patikrinti, su savo muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Apie mus:

Tai yra Dragon Smulkių Detalių, kurias daugiausia parduoti antrinėje rinkoje, dalys, grandininiai pjūklai,krūmapjovės,vejapjovės ir kt., maži varikliai mašinos. mes tiekiame dalys, oro ir jūrų visame pasaulyje. mes darome viską, kad suteikti klientui 110%.

AČIŪ UŽ JŪSŲ LAIKĄ!

Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Modelio Numeris CS350
Tipas Elektros Įrankių Dalys
Pakuotės Svoris 0.45kg (0.99lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)

Panašūs produktai