Feng Shui Flying Star Persikų Mediniai Bagua Veidrodis Ba Gua 5.5x5.5 Colių R1045

€29.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veidrodis gyvis, veidrodis butas, persikų spalvos vestuvių suknelės, Pigiai veidrodis gyvis, Aukštos Kokybės veidrodis butas, Kinija persikų spalvos vestuvinės suknelės Tiekėjų.

Dydis: 5.5x5.5 colių/14x14cm

Materil: persikų mediniai

BŪKLĖ-NAUJAS

Approxi svoris: 295 g

Tai FengShui Plaukioja Bagua su 9 veidrodžiai, kurie turi galingų funkcijų, geras FengShui Bagua aštuonkampis formos, su labai galinga Aštuonių Trigram viršutinėje dalyje ir stiprus Kun trigram apačioje. Papildomą pranašumą, kad tai paprastas FengShui Bagua yra tai, kad jis pagamintas iš persikų mediena, kuri sako, kad siūlo galingą gynybos nuo piktųjų dvasių, kurias daoizmas meistrai.

Pagal FengShui Bagua Veidrodis yra tradicinis FengShui išgydyti dažniausiai naudojamos apsaugos nuo labiausiai piktybinis tipas energija žudymas ar energijos Sha Chi, gautos iš nuodų strėlės nukreiptos į savo namus, pastato ar parduotuvė. Nuodų strėlės gali pasireikšti įvairiomis formomis: pažeidusio stulpai, lempos, stulpai, medžiai, kraštai pastatas, didelis pastatas, kelių nukreipti į jus, eskalatoriai, T_Junctions ir kitų kuriuo struktūros, infrastruktūros arba horizontaliai priešais savo namų ar darbovietės, pagrindinės durys, Chi įvažiavimo. Geriausiu atveju, šios rūšies sumedžiojimo Qi gali atsirasti nuolatinis argumentų, nedidelių nesėkmių ir depresija, o blogiausia yra tai atneša sunkios ligos, nelaimės, nesėkmės, ir net mirties namų, jei ji nėra greitai išspręsti. FengShui Bagua arba Veidrodis taip pat galėtų atremti piktųjų dvasių ir žmonių, turinčių blogų ketinimų link jums.

A FengShui Įgaubtas Bagua yra naudojamas absorbuoti Sha Qi ir neleisti jai patekti į namus. A FengShui Įgaubtas Bagua rekomenduojama per FengShui Išgaubti Bagua, nes FengShui Bagua su veidrodžiu, kad kreivių išorę (iškilūs) būtų atitraukti ir atspindi visų kenksmingų Qi toli. Tai gali netyčia pakenkti jūsų kaimynai ir aplinka. Pavyzdžiui, jeigu jūs atliekate FengShui Išgaubti Bagua atitraukti Sha Qi iš įspūdingas medis, medis nebus gerai auga ir net mirti! O FengShui Išgaubti Bagua yra labiausiai galingas, a FengShui Įgaubtas Bagua paprastai pakanka atlikti darbą, o ne kurti karma yra bloga jums. Nebent Sha Qi yra labai stipri, ar esate visiškai tikras, kad pateikti FengShui Išgaubti Bagua bus ne pakenkti kitiems, FengShui Įgaubtas Bagua būtų geresnis pasirinkimas.

Pakabinti FengShui Bagua arba Veidrodis virš durų, su kuriomis susiduria nuodų rodykle, nukreipta į jus. Jei turite visą veranda, jūs galite įdėti jį ant priekinės przedsionek.

Medžiaga Persikų Mediniai
Stilius Feng Shui
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Temos Talismanas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 14cm x 14cm x 1cm (5.51in x 5.51in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.295kg (0.65lb.)

Panašūs produktai