Stiklo Žiedai Žali Lapai Sieniniai Šviestuvai Šiaurės Derliaus Kūrybos Sienos Lempos Gyvenamojo Kambario, Miegamojo, Naktiniai Staleliai, Lempa Art Deco Veidrodėlio Lemputė

€200.75

-28%

€278.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veidrodėlio lemputė, sienos lempa šiaurės, sienos lempa, Pigūs veidrodėlio lemputė, Aukštos Kokybės sienų lempos šiaurės, Kinijos sienos lempos Tiekėjų.

Pastaba: 1. Visi mūsų produktai gaminami Kinijoje. 2. Prieš išsiunčiant daiktų, kad klientas, mūsų QC bus dvigubai patikrinti kokybę ir užtikrinti, kad prekės yra darbo ir pakavimo yra tvirtas ir saugus. 3. Tuo atveju, jei prekės yra sugadintos pristatymo metu,, kai gaunate siuntinį pls jį atidaryti ir patikrinti elementą, būsenos. Jei jis neveikia pls susisiekti su mumis ne pirmą kartą, mes jį tvarkyti ir suteikti jums sprendimą. 4. Visi mūsų daiktai turi vienerių metų garantija. Stiklo Žiedai žali Lapai Sieniniai Šviestuvai Šiaurės Derliaus Kūrybos Sienos Lempos gyvenamojo Kambario, Miegamojo, Naktiniai staleliai, Lempa Art Deco Veidrodėlio Lemputė 100% Aukštos kokybės ir visiškai naujas Modelis, Numeris:ZH-59 Dydis: Dia:60cm,Aukštis:22cm,5 Šviesos Spalva:Kaip nuotraukoje Įtampa:110-240V Medžiaga:Stiklo,Geležies Lemputės:Halogeninės lemputės 10W G4, įskaitant Pagrindinį Surinkimas yra būtina Lemputės siųsti Šiltai balta su jumis. Jei jums reikia šaltai balta pls palikti pranešimą. Ačiū. Lemputės laivas jums kaip dovana. Jei ji neveikia dėl pristatymo,mes negalime išsiųsti. Pls jums atkreipti dėmesį ir supratimą! Mokėjimas 1.Mes priimame Banko pavedimu,Western Union", Alipay,Ir t.t. Pristatymas 1.Visi užsakymai bus išsiųsti per 7 dienas po to, kai jūsų mokėjimas buvo pašalinta. 2.Mes laivas savo adresą, kuris jums paliko dėl Kapt.lt ,prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas,Jei norite pakeisti kitą adresą, palikite mums pranešimą dėl Kapt.lt paštu arba susisiekite su mumis Ali online pokalbių. 3.Mes turime EMS E-paketinio,Kinija Paštu, Oro Paštu, gali būti chioce. 4.Jei jums reikia elementą, skubiai, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos prieš perkant. 5.Mes paprastai siųsti elementą, kad jūs, kaip mūsų pažadas laivybos laikas. Jūs gausite elektroninį laišką, informuojantį, kai jūsų užsakymas turi išsiųsti. Ne siuntas, šeštadienį, arba sekmadienį, arba Nacionalinis/Post Office šventes. 6.Vietos pasiimti negalima. Atsiliepimai 1.Jei jūs nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, prašome don ' t būti greitai išvykti neigiamas / neutralus atsiliepimų.Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS ir išspręsti visas problemas už jus, ir visada palikti teigiamą atsiliepimą apie visus mūsų klientus . 2.Jeigu esate patenkinti produkto gavote ,palikite mums teigiamų atsiliepimų. mes vertiname tai labai daug. 3.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokį ginčą, Kapt.lt. 4.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime viską, kad išspręsti visas problemas. Apie mus Pasveikinti didmeninės! Pažadame pasiūlyti mažiausią kainą ir aukštos kokybės produktus. Susisiekite su mumis, Ką galime padaryti už jus, prašome susisiekti su mumis, mes visada jūsų paslaugoms.

Prašymas Fojė
Korpuso Medžiaga Stiklas
Stilius Art Deco
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Apšvietimo Srityje 15-30square metrų
Atspalvis Tipas Skaidrus Stiklas
Šviesos Šaltinis Halogeninės Lemputės
Maitinimo Šaltinis AC
sertifikavimo CE
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Yra pritemdomi No
Medžiaga Stiklo Akmenų
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris ZH-60
Garantija 1 metai
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Šviesos šaltinių skaičius 5
Kūno Spalva Ruda
Technics Dažytos
Savybės Gėlės Sieniniai Šviestuvai
Įtampa 90-260V
Naudojimas atostogų
Pagrindo Tipas G4
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Pakuotės Svoris 5.0kg (11.02lb.)
Pakuotės Dydis 40cm x 40cm x 20cm (15.75in x 15.75in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai