Broadlink RM Mini3, Juodųjų Pupelių, WiFi+IR Universalus Pažangi Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis, Protingo Namo Automatika, Pardavimas

€15.61

-40%

€26.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kapt.lt, Kapt.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Broadlink RM Mini3, Juodųjų Pupelių, WiFi+IR Universalus Pažangi Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis, Protingo Namo Automatika, Pardavimas

Apžvalga

Juodųjų Pupelių, taip pat pavadinimas RM Mini3, kurie yra revoliucinis smart pažangi prietaisų valdytojas. BroadLink juodosios pupelės yra pirmasis geras Pažangi nuotolinio valdymo pultu. Oro kondicionierius, televizorius, set-top boxes, ir kiti prietaisai gali būti lengvai valdomi, mobiliojo antras nuotolinio valdymo pultu. Sukurta siekiant padėti jums gauti daugiau kontrolės ir atlikti geriau. Jis leidžia jums smart jūsų namų, bet kur jūs esate, taip pat bet kuriuo metu norite. Braodlink Stiprus R&D komanda praleido beveik metus atlikti moksliniai tyrimai, pastatų techninės įrangos prototipus ir plėtoti algoritmai juodųjų pupelių . Galutinis rezultatas yra labiausiai pažengę pažangaus belaidžio ryšio prietaisas kada nors sukurtas, paslėpta mini cilindro, kuris yra elegantiškas ir ergonomiškas. 1. Remti visus IR kontroliuojamų įrenginių, tokių kaip TV, Oro kondicionavimas, DVD ir pan,o ne remti nuotolinio sieniniu jungikliu,o ne remti Elektros užuolaidos ir t.t., IR signalas donot per kliūtis 2. Paramos Wifi 2.4 GHz b/g/ 3. Paramos programos, skirtos Android 4.0", ir " IOS 7.0 arba Virš 4. Valdyti jūsų TV išmaniuoju telefonu per interne 5. Galite nustatyti krovimosi laiką, TV/Oro būklė/DVD advanc 6. Parama auto režimai, AUTO HOME ir AWAY AUTO Modelio Numeris: RM Mini3 Pareigos: Nuotolinio valdymo infraraudonųjų SPINDULIŲ Prietaisai Paramos Sistema: IOS 7.0/ Android 4.0+ Suderinamus Modelius: IPHONE 6", "IPHONE 5S", "IPHONE 5", " IPHONE 4 Parama: IR kontroliuojamas įrenginiai palaiko Wifi 2.4 GHz b/g/n): Taip Infraraudonosios Spinduliuotės: 38K Darbinė temperatūra: 0~50 laipsnių Darbinis drėgnumas: mažiau kaip 85% Spalva: Juoda Atstumas: 12 m, Maks. Srovė: 0.5 A RM MINI3*1PCS( Ne įeina adapteris) USB Laidas*1PCS 1. Jei jums reikia RM MII3 su maitinimo adapteris(ES/JK/JAV) , jūs galite rūšiuoti pagal šią nuorodą:

2. Jei jums reikia anglų vadovą , prašome palikti mums laiškus, Mes galime jūsų el. paštas.

Balso Kontrolė yra išverstas į Kinų dabar!

DUK

1.Klausimas: Kodėl verta rinktis BroadLink juodųjų pupelių WiFi nuotolinio valdymo?

A: Black Bean jau geriau vienodumas, infraraudonųjų spindulių kontrolės yra labiau stabilus. Juodosios pupelės yra E-kontrolės 4.0 pirmoje eilutėje remti naujų produktų, prieinamų per APP", valdymas balsu(Tik kinijos šiuo metu), kontrolės patogiau.

2.Q: Koks yra skirtumas tarp Juodos Pupelių, ?

Juodosios pupelės yra protingas infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pultelį, kuris gali kontroliuoti infraraudonųjų spindulių signalo įrenginį, pvz., TELEVIZORIŲ, oro kondicionierių, garso aparatūrą. Vienodumas indikatorius veikia geriau, infraraudonųjų spindulių kontrolės yra labiau stabilus. RM Pro protingas IR RF nuotolinio valdymo pultelis ne tik palaiko infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo prietaisus, bet taip pat remia apimties elektros užuolaidos, durys, radijo dažnių RF nuotolinio valdymo įtaisus, tokius kaip šviesos, todėl RM Pro kainuoti daugiau nei juodosios pupelės.

Jums gali spauskite žemiau pic norėdami sužinoti daugiau RM PRO:

iOS 7.0/Android 4.0 ir aukščiau Parama
Įėjimo Įtampa5 V DCInfrared Kryptimi
IR kontroliuojamas prietaisai Parama
Centrinis Dažnis 38K
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas,Mirksi
Universalus Pažangi Nuotolinio Valdymo Pultelis Taip
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Funkcija Nuotolinio valdymo infraraudonųjų SPINDULIŲ Prietaisai
Elemento Tipas Broadlink rm mini3, Juodųjų Pupelių
Prekės Pavadinimas BroadLink
maksimalus greitis Nėra
Modelio Numeris Juodųjų Pupelių RM Mini3
Masto Nėra
gyro Nėra
Wi-Fi Dažnis 2,4 GHz, 802.11 b/g/n
Nuotolinio Valdymo Atstumas 12 metrų
Valdymo Kanalai 2 kanalai
Pakuotės Dydis 8cm x 8cm x 7cm (3.15in x 3.15in x 2.76in)
Pakuotės Svoris 0.185kg (0.41lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai