USB Programavimo Kabelis MOTOTRBO Motorola Radijo DP2400 DP2600 PMKN4115 XiR P6600, XiR P6608, XiR P6620 XIR E8600 Du Būdu Radijo

€12.66

-25%

€16.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: usb programavimo kabelis, motorola radijo programavimo kabelį, programavimo kabelis motorola, Pigūs usb programavimo kabelis, Aukštos Kokybės motorola radijo programavimo kabelį, Kinija programavimo kabelis motorola Tiekėjų.

Gerbiamas kliente,

Tai draugiškas priminimas, kad, jei jūs pateikiate užsakymą, naudojant Kapt.lt APPs, jūs pastebėsite, kad kaina yra daug pigiau nei PC, o tai sutaupo daug laiko, kad mokėjimo, prašome nuskaityti QR kodą ir gauti daugiau staigmena forma Programų, Mėgautis pirkinių ačiū jums!

USB Programavimo Kabelis Motorola Radijo XiR P6600 P6608 P6620 P6628 XPR3500 Funkcijos: 1. Visiškai naujas ir aukštos kokybės 2. Tai USB programa kabelis Motorola radijo ryšio įranga. 100% naujas, fabrikas, supakuotas ir niekada nebuvo naudojamas. 3. Super stabiliai ir efektyviai programa jūsų radijo imtuvai be pastangų. 4. ŠONKAULIS (Radijo Sąsajos Lange) nebūtina 5. Baterijos nebūtina 6. Jungiantis tiesiogiai prie kompiuterio ar nešiojamojo KOMPIUTERIO USB prievado. 7. Svoris: 59g Suderinamumas su: USB Programavimo kabelis Motorola XiR P6600, XiR P6608, XiR P6620, XiR P6628, XIR E8600/8608, XPR3300, XPR3500 Pakuotė: 1 X USB Programavimo Kabelis

Atsiliepimai

Mes esame įsipareigoję savo pilną pasitenkinimą. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu Kapt.lt pranešimą, jei yra bet koks klausimas.

Jei esate patenkintas, prašome mums paslaugą, palikti 5 žvaigždžių postive atsiliepimus gavus prekę.

Mokėjimo

Mes priimame tik tiesiogiai interneto mokėjimo. Užsakymus atlikti per 48hours ar mažiau bus skiriamas prioritetinis mūsų duomenų tvarkymo departamentas.

Įsitikinkite, pristatymo adresas ir kontaktinė informacija yra teisinga ir išsami.

Apmokėjimo Būdas: Kapt.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito Kortelė/WebMoney

Pristatymas

1. Pristatymas Adresas: Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.

2, Įprastas, mes bus paskelbti mažesnę kainą už produktą . Jei turite specialių pageidavimų, prašome palikti pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai.

3. Pristatymo Svoris: Visi siuntiniai siunčiami per įprastu paštu yra tik svorio per 2KG, jei jūsų sklypas antsvorio, mes pasirūpinsime, kad jūsų sklypas per 2 sklypus.

4. Siuntos Metodas: Kai pasirinksite, nemokamas pristatymas, kartais mes pakeisti ir pasirinkti tinkamą laivybos būdas, grindžiamas faktinės situacijos, apdrausti, kad jūs galite gauti savo prekes, greitai ir saugiai. Ji paprastai takes15 35 darbo dienomis pasieks jus ten, bet mes negalime užtikrinti tikslią delievery laiko savo shippments.

5. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną Grįžti

1, Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, mes mielai atlikti mainus arba grąžinti už 7 dienas.

2, bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir visi priedai. Pirkėjai yra atsakingas už grįžta laivybos kaina .

3, Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą, mes siūlome jums teisę grįžti adresą.

4, Straipsniai grįžo po 7days pristačius yra tik remontas.

Svarbi Pastaba

Importo muitų, mokesčių ir įkrovikliai nėra įtrauktos į prekės kainą arba pristatymas įkrovikliai. Šie krovikliai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Tipas Priedai
Prekės Pavadinimas FREZEN
Maksimalus Diapazonas 5km-10 km
Is_Display Taip
Medžiaga Plastikiniai
Walkie Talkie Tipo Nešiojamieji
spalva Juoda
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.07kg (0.15lb.)
Pakuotės Dydis 18cm x 11cm x 2cm (7.09in x 4.33in x 0.79in)

Panašūs produktai