Saiqigui Vasaros moterų Šortai Mados aukštos juosmens Elastingumą moteriškas Džinsinio Šortai Kietas seksualus plius dydis lady Šortai

€9.17

-27%

€12.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ponios mados šortai, ponios kelnės, džinsinio šortai, Pigūs ponios mados šortai, Aukštos Kokybės moteriški šortai, Kinija džinsinio šortai Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

FL-d4058 8602

* Dydis: Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 2-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū!

* Prašome suprasti, kad gal SPALVA yra ne 100%, pats, kaip tikrasis produktas nes fotoaparato, stebėti, ar bet koks kitas reasona . ws klausimais.

(Dėl matavimo būdais, elastiniai audiniai ir kiti veiksniai egzistuos 1-3CM klaidos, dydžio diagramos už nuorodą!)

realios foto

Mokėjimo Būdas

tai yra mokėjimo būdus: help.Kapt.lt/pay_order.html

Mokėjimo metodą Kapt.lt palaiko Kredito Kortelės Realiuoju Laiku, Banko pavedimu, Banko pavedimu, Western Union", "MoneyGram", Jei norite pridėti elementą į savo krepšelį, parsiųs ir eiti į priekį su mokėjimo.

Pristatymas

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės įstaiga nustato, kas theseadditional išlaidos bus prieš siūlymą/pirkti. Mes laivas visame pasaulyje. Paprastai prekės bus pristatomos 3-5 darbo dienas, kai mes patvirtinkite mokėjimą,IR DYDIS/SPALVA PATVIRTINO. Standartinis Oro Pašto Kinijos Oro Paštu. 20-30 darbo dienų pristatymo metu, išskyrus muitinio įforminimo. AVS. 10-15 darbo dienų pristatymo metu, išskyrus muitinio įforminimo. Sekimo numerį bus išsiųsti registruota pašto dėžutę, kai prekė yra siunčiami (taikoma, registruotų laiškų tik) Bet patvirtinimo el. laiškai bus išsiųsta jūsų nurodytu el. pašto adresu Kai prekės yra vežamos, prašome suprasti, kad mes negalime kontroliuoti darbo eigą, pašto ir Muitinės, jums gali patirti daugiau pristatymas, jei jie negali pasivyti grafiką. Tai, ką mes darome, yra pradėti bylą ir paraginti juos sekti. Dėkojame už jūsų suprasti! Jei norite, kad kiti greičiau laivybos režimas , DHL, TNT, "Fedex", UPS, Tai užtrunka 5-10 darbo dienų.

Grąžinimo Politika

Mes teikiame nemokamai ir 7 DIENŲ GARANTIJA šią prekę, ir mes siūlome keitimo ar grąžinimo, bet ir visos grįžti laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas.

Prašome atkreipti Dėmesį: Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos, visą iš karto, grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės būtų grąžintos į savo pradinę būklę, per 7 dienas į mūsų vietą.

Atsiliepimai:

Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !!! Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome don\\'t nesiryžta susisiekti su mumis! Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena.

Ačiū, kad lankotės, sėkmės tiek mums.

Mėgautis savo pirkinių ir have a nice laiką mūsų parduotuvės! :-)

Modelio Tipas Kietas
Tinka Tipas Reguliariai
Dydis S, M, L, XL
Elemento Tipas Šortai
Modelio Numeris 8
Medžiagos Sudėtis Džinsinio audinio
Medžiaga Poliesteris,Medvilnė
Juosmens Tipas Aukštas
Lytis Moteris
Ziajać Stilius Reguliariai
Prekės Pavadinimas Saiqigui
Apdaila Mygtuką,Kišenės,Skylė
Stilius Mados
Uždaryti Tipas Užtrauktukas Skristi
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai