Rekomenduojame pakabukai sterlingas sidabro 925 oksidacijos "pasidaryk pats" hat granulės, tinkami originalus pandora žavesio Apyrankės Papuošalai aksesuaras priėmimo Dovanos

€6.25

-53%

€13.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karoliukai tinka, originalus pandora, pandora žavesio apyrankę, Pigūs karoliukai tinka, Aukštos Kokybės originalus pandora, Kinija pandora žavesio apyrankę Tiekėjų.

Grąžinimo/Išsiųskite 1)Mes grąžinsime visus savo pinigus atgal, arba siųsti savo užsakymą dar kartą, jei jums nereikia gauti savo paketą dėl laiko 2) Mes grąžinsime visus savo pinigus atgal, arba siųsti savo užsakymą dar kartą, jei yra kokių nors problemų dėl kokybės mūsų pakabukai Atsiliepimus 1)Savo teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių yra labai svarbu mums, mes Tikrai vertiname Jūsų teigiamus atsiliepimus. 2), prašome nedvejodami susisiekite su jei yra klausimas jūsų užsakymą, mes ją išspręsti pat. Prašome nepalikite neutralų ar neigiamą atsiliepimą, Ačiū už jūsų pagalbą *Prašome palikite mums žinutę, jei jums reikia, kad gražus box (baltas langas ir raudonos juostos), kaip dovana.

skylę dydis apie 4,5 mm,Biagi/Chmilia/Apyrankė "PASIDARYK pats"
Antspaudu s925
Modelio Numeris P6383-1
Pažadas 925 Sterlingas Sidabro,jei ne 100% Grąžinimo
Prekės Forma Nereguliarus
Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Svoris about 2.8g
Medžiaga Sidabro
Dovanos Valentino Diena,Gimtadienis,Kalėdos
Bauda ar Mados Mados
Dovana Mergina,Žmona,Dukra,Save
Išorinis Skersmuo 16mm
vežimas Nemokamas pristatymas
Stilius Madinga
Proga Anniverary,Įsitraukimas,Šaliai
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)

Panašūs produktai