20mmx10m 800W 220V oro kondicionavimo kompresorius Silikono Šildytuvas ,Šildymo Elementas guma atsparumas vandeniui dujotiekio šildytuvas juosta Elektros

€105.16

-4%

€110.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šildytuvas grupė, šildytuvas šildytuvas, elektrinis šildytuvas, Pigūs šildytuvas grupė, Aukštos Kokybės šildytuvas šildytuvas, Kinija šildytuvas elektros Tiekėjų.

20mmx10m 800W 220V

Pagrindinė specifikacija: demension:20*10000 mm įtampa:220V Galia:800W

Pagal specialų užsakymą, pagal jūsų reikalavimas yra įmanoma, prašome leiskite mums žinoti, jūsų reikalavimas išsamiai. Mes gaminame jūs ir mes jums pateiksime geriausią kainą.

Pagrindinė informacija:

1. Maksimalus ilgis diržas yra 50meters.

2. 15mm, 25mm produktų, 80W/matuoklis, 30mm produktų, 100W/matuoklis, 50mm produktų, 150W/metras

3. Maksimali temperatūra yra 250ºC, rekomenduojama naudoti mažiau kaip 50 ºC temperatūroje.

4. Izoliacijos Varža: >50Mohm

5. Dielektrinės: ~1500V/min

6. Galios Nuokrypis: ±10%

Atsparus Vandeniui Silikonas Šilumos Diržas

Silikono Šilumos Diržas yra geros vandeniui veiklos rezultatų, gali būti naudojama šildymui, šilumos sekimo ir šilumos išsaugojimo, vamzdynai, puodai ir rezervuarų pramoninė įranga arba laboratorijos drėgnas vietas be sprogstamųjų dujų. Ji gali būti tiesiogiai žaizdos paviršiuje bus-šildomos poziciją, ir yra paprastas montavimas, saugumo ir patikimumo.

Struktūrinių Veiklos

(1) Jis daugiausia sudarytas iš nikelio-chromo lydinio laidai ir izoliacinė medžiaga, ir turi greitai šildymo greitis, aukšta šilumos efektyvumą ir ilgą tarnavimo laiką.

(2) Šarmų-nemokamai stiklo pluošto core stovas yra žaizda su elektros šildymo laidai, silicio gumos yra naudojama kaip pagrindinė izoliacija, šilumos varža veiklos rezultatai yra puikūs, ir izoliacines charakteristikas, yra patikima.

(3) todėl yra labai lanksčios ir gali būti tiesiogiai žaizdos ant į-bus-šildomos prietaisą, su geras kontaktas ir vienodą šildymo.

Savybės

Max Atsparumas Temperatūrai Izoliacinės Medžiagos: 250 LAIPSNIŲ C Rekomenduojama Naudojimo Temperatūra: 50Mohm Dielektrinės: ~1500V/min Galia Nuokrypis: ±10%

Produkto naudojimo ir Pastabos: Silicio gumos elektros šildymo diržas yra specialiai minkštas fiksuoto ilgio šilumos diržas, ir aukštos suprojektuotos galios tankis. Todėl, be šilumos sekimo ir šilumos išsaugojimo, bendrų pastovi galia diržas, ji taip pat gali būti naudojamas vietose, kur reikia šildyti keletą sąlygų.

Pastabos naudojama:

(1) Kai montavimo, silicio gumos plokštumos pusėje elektros šildymo diržas turėtų sandariai pritvirtinti prie paviršiaus dielektriniai vamzdynai ir banko įstaigoms, ir yra glaudžiai patvirtino, pagal aliuminio lipnia juosta.

(2) Turėtų pridėti šilumos izoliacijos sluoksnio išorėje elektrinio šildymo diržo sumažinti šilumos nuostolius.

(3) Uždrausti sutampa ir likvidavimo siekiant užkirsti kelią, kad nebūtų pažeistas dėl perkaitimo. Produktas gali būti pagamintas pagal kliento reikalavimus (dėl specifikacija ir dydžio). Dielektrinės Aukštos Įtampos Atsparumas Diržo ~20000V/min Silicio Gumos Šilumos Diržas Specifikacijos

Modelio Numeris 20mmx10m
Tipas Elektros Įrankių Dalys
Pakuotės Svoris 1.1kg (2.43lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai