DMWD 550W 220V, automatinis elektros breadmaker Intelektualių daugiafunkcių ledai tešlos maišymo Duonos kepimo mašiną, skrudintuvas ES MUS

€143.05

--154%

€56.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: duonos kepimo mašinos, duonos mašina tešlos, duonos mašina, Pigūs duonos kepimo mašinos, Aukštos Kokybės duonos mašina tešlos, Kinijoje duona mašina Tiekėjai.

ES /JAV/BS kištukinis adapteris yra teikiama kiekvienam plug-in produktus .

Jokių kitų interesų, prašome susisiekti su manimi bet kuriuo metu!

1:į Vokietiją klientų

pasakykite mums savo EORI kodas, jei norite, kad laivas " FedEx arba TNT . Be jų, mes galime tik DHL, Honkongas paštu arba Kinija Paštu !

2 :rusijos klientų

prašome palikite savo pilną pavadinimą ( bent 3 žodžiai ) , įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, kitaip rusijos Post nebus spaudai sklypo ir grįžti į Kiniją !

3. Brazilijos klientų

jei norite, kad laivas "FedEx", DHL, TNT, UPS, pasakykite man savo mokesčių numeris ( CPF ar CNPJ ). Be jos, muitinė grąžinti prekes į Kiniją .

4:Ukrainos, Baltarusijos klientams

Jei jūs nuspręsite laivas, kurį Kinija Paštu( ypač Ukraina, Baltarusija ), prašome kantriai laukti, jis yra šiek tiek lėtai, bent užtruks apie 30 dienų .

5:klientams iš Pietų Amerikoje

jei jūs turite mokesčio skaičius ( pvz., Argentina, Peru, Kolumbija ir kt) , ji bus sumažinti daug problemų su muitine. Vardinė įtampa 220V Maksimali galia 550W Variklio galia 50W Ertmės tūris mažesnis nei 750g Svoris 6.8 kg / 5.3 kg

1:į Vokietiją klientų

pasakykite mums savo EORI kodas, jei norite, kad laivas " FedEx arba TNT . Be jų, mes galime tik DHL, Honkongas paštu arba Kinija Paštu !

2 :rusijos klientų

prašome palikite savo pilną pavadinimą (bent 3 žodžiai) , įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, kitaip rusijos Post nebus spaudai sklypo ir grįžti į Kiniją !

3. Brazilijos klientų

jei norite, kad laivas "FedEx", DHL, TNT, UPS, pasakykite man savo mokesčių numeris ( CPF ar CNPJ ). Be jos, muitinė grąžinti prekes į Kiniją .

4:Ukrainos, Baltarusijos klientams

Jei jūs nuspręsite laivas, kurį Kinija Paštu(ypač Ukraina, Baltarusija ), prašome kantriai laukti, jis yra šiek tiek lėtai, bent užtruks apie 30 dienų .

5:klientams iš Pietų Amerikoje

jei jūs turite mokesčio skaičius (pvz., Argentina, Peru, Kolumbija ir kt), ji bus sumažinti daug problemų su muitine.

Apie siuntos

1. Pristatymo Terminas:

Galime siųsti sklypo Kinija Registruotu laišku Paštu ar Honkongas Registruotu Paštu, Oro Paštu,Kinija express arba Kinijos, EMS ,DHL, " FEDEX ,TNT...

Kinija Registruotu laišku Paštu ar Honkongas Registruotu Paštu, Oro Paštu,labiausiai counry bus atvyko sklypą 15-35 dienas.

Kinija express arba DHL, " FEDEX ,TNT labiausiai counry bus atvyko sklypą 4-8 darbo dienas.

EMS pristatymas paprastai trunka 7-15days darbo dienas, priklauso nuo šalies pristatytas.

2. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis . Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

4. Visi užsakymai paprastai išsiunčiamas per 3 darbo dienas nuo mokėjimo gauti išvalytas.

Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia Kapt.lt. Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Kapt.lt rungtynes adresas norite mums laivas.

Apie atsiliepimą

Visų teigiamų atsiliepimų vertina .

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Tai yra labiausiai svarbus mums. Mes padarysime viską, ką galime, kad būtų išvengta žalos per pristatymo metu (check/ testas/stipriausių pakavimo ir kt.). Bet, deja, kartais express bendrovė gali atlikti atsargiai , Jei turite kokių nors problemų, kai gavote siuntinį, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne palikti neigiamą atsiliepimą. Tik neigiamą arba neutralų atsiliepimą problema nebus išspręsta.

Galite būti tikri, kad visos problemos gali būti išspręstos per konsultacijas.

______PREKYBOS VADOVAS______ Siuntimo Informacija 1.Galime siųsti sklypo Kinija Registruotu laišku Paštu ar Honkongas Registruotu Paštu, Oro Paštu,e-Paketinio,Kinija Express arba Kinijos, EMS,DHL, "Fedex", UPS... 2.Dauguma šalių gali gauti sklype per 15~35 darbo dienas pristatymas per Kinijos Registruotu laišku Paštu ar Honkongas Registerd Paštu, Oro Paštu, arba e-Pakelio. 3.DHL, "Fedex", UPS laivybos galėtų pristatyti siuntinį, per 1~8 darbo dienas daugelyje šalių. 4.EMS pristatymas paprastai trunka 7~15days darbo dienų,(sandorio pristatymo terminas priklauso nuo išreikšti klientų savo šalyje). 5.POS Malaizija Laivybos ir Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius Tiek be stebėjimo informaciją. 6.Jei negavote jūsų sklype per 30 dienų nuo sklypo išvežti,prašome susisiekti su mumis.Mes norėtume sekti siuntą ir susisieksime su jumis, kaip possibe su atsakymu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas~! 7.Importo Muitai/ Mokesčiai Mokestis/ Mokesčiai nėra įtraukti į kainą straipsnių ar Laivybos Mokestis,Šie Mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę. 8.Visus užsakymus ususally gali būti išvežti per 3 darbo dienas, po apmokėjimo gavimo cleanred. F & Q Q: Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti? A: Mes priimame Kredito Kortelės, TT perlaidų, "Western Union", "MoneyGram" ir kiti mokėjimo būdai. Jei turite sunkumų atlikdama mokėjimą, prašome susisiekti su mūsų pagalbos. Q: ar Yra kokia nors garantija straipsnių aš nusipirkau? A: Mes teikiame vienerių metų garantija, bet visas siuntimo išlaidas padengia vartotojai. Q: aš gavau siuntinį neveikia,Ką aš galiu padaryti dabar? Prašome susisiekti su mumis pirmą,Mes galime suteikti jums rezoliucija ne vieną kartą.(Nereikia atidaryti visus

Maks. Rezervavimo Metu 12-16 val.
Vardinis Dažnis 50Hz
spalva Rožinė
Kepimo Kiosko Virš 5
Talpa 1000g
Laikas Parama
sertifikavimo CE
Svoris 5.3KG
Įtampa (V) 220v
Dydis 355*240*302mm
Maišymo Menčių Vieno Maišymo Peilis
Galia (W) 550W
Prekės Pavadinimas DMWD
Funkcija Standartinis Duona/Prancūzų Duona/Stambiaisiais Duona/Duona/Ryžių Vyno
LCD Taip
Medžiaga Metalo
Įdėklų Medžiaga Non-stick Danga Lydinio
Modelio Numeris hrj210ls
Patekimo į rinką laikas 2012
Šildymo Būdas Elektros Šildymo Vamzdžiai
Kontroliuoti Režimas Kompiuterinė
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 8.0kg (17.64lb.)
Pakuotės Dydis 50cm x 56cm x 40cm (19.69in x 22.05in x 15.75in)

Panašūs produktai