Labai palankiai įvertino tinklelis kaklaraištis 48v dc ac inverter 300w

€60.97

-9%

€67.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dc ac inverter, inverter 300w, kintamosios srovės keitiklis, Pigūs dc ac inverter, Aukštos Kokybės keitiklis 300w, Kinija ac inverter Tiekėjų.

Labai palankiai įvertino tinklelis kaklaraištis 48v dc ac inverter 300w

Savybės:

tinklelis kaklaraištis 48v dc ac inverter 300w

1.300 W Saulės Keitiklio Į Tinklą

2.Tiesiogiai sujungti su saulės baterijomis

3.Grynas sinusinės bangos išėjimo keitiklis

4.Efektyvumas:>99%

5.CE &ROHS

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. 'SGPV' (Mažas Tinklelis, Kaklaraištis, Fotovoltinės Sistemos)

a. Tik plug and play smulkaus tinklelio kaklaraištis fotovoltinės sistemos

b.Kad vienas mažas tinklelis, kaklaraištis, fotovoltinės sistemos

2.Įžanga:

Mažas tipo saulės tinklelis, kaklaraištis, maitinimo, keitiklio gali gauti saulės energijos iš saulės baterijų, ir gali susieti prie tinklo per savo išėjimo kabelis su jokia papildoma įranga. Įrenginys yra labai patogus ir patikimas.

Mes vadiname sistema, derinant su mažųjų saulės tinklelis, kaklaraištis, maitinimo, keitiklio ir saulės kolektorių kaip "SGPV'. Sistema apima saulės kolektorių ir mažų tipo tinklelis, kaklaraištis, maitinimo, keitiklio. Saulės plokštės gali būti mono silicio, daugiakampio silicio, ne-kristalų kino ar bet kokią kitą medžiagą, kuri gali paversti saulės energiją į elektros energiją. Maitinimo tinklo kaklaraištis keitiklis turėtų būti suderinta galios saulės kolektorių prijungtas. Tad galia SGPV yra apibrėžta savo saulės kolektorių, jis gali būti standartizuoti pagal faktinį naudojant.

Keitiklis gali būti prijungti prie elektros lizdo namuose, kai ši linija vykdyti tradicinių elektros tinklo. Smulkaus tinklelio kaklaraištis stebi, garsą, dažnį ir fazę iš namų tinklo, tada gaminti pure sine wave, kad dažnio ir fazių kaip pati, kaip ir grid, ir garsas yra šiek tiek didesnis, nei tinklelio, tada pagal esamą kontroliuojamos PWM, kontroliuoti išėjimo galia prie tinklo. Smulkaus tinklelio kaklaraištis keitiklio tiesiog išskiria energiją, kai namų tinklo yra.

Kai saulė šviečia, PV grupė gamina DC įtampos, ir tinklelis kaklaraištis keitiklis bus pakeisti DC įtampos KINTAMOSIOS srovės įtampa ir nurodo, galia prie namų tinklo. Kai bendra galia elektros prietaisus, kurie yra naudojant į namus yra didesnis, nei išėjimo galia keitikliai, šių energijos keitikliai bus sunaudotos namo, tai bus sulėtinti galios matuoklis, kitaip, skirtumas produkcijos maitinimo, keitiklio tarp viso naudojama galia aparatai bus eiti iš namo į tinklo.

3. Įrengimas:

Individualias SGPV pavaizduota 1 Paveiksle. Montuojant saulės skydelio SGPV tinkamoje vietoje, kad saulė gali irradiate apie tai, kabelių prijungimas saulės baterijomis DC įvesties terminalai smulkaus tinklelio kaklaraištis keitiklis iš SGPV, įkišdami kištuką, keitiklio į lizdą namų tinklo. Po to, kai šviečia saulė, kad SGPV konvertuoja saulės energiją į namų tinklą.

SGPV galima dėti vieną ant kito, ir visi SGPVs yra nepriklausomi vienas kitą. Bendra galia konvertuoti į tinklą, yra visos energijos, visų SGPVs. Įrengimas kiekvieną SGPV yra tas pats. Prijungimas didelis kiekis SGPV į tinklą, tai statys high-power grid tie sistema.

4. Veikimo Tvarka:

1, Prisijunkite, Saulės Skydelis DC maitinimo kabeliai DC įvesties terminalą keitiklis, įsitikinkite, kad poliškumas yra teisinga. Rekomenduojama DC įvesties kabelis dydžio maksimali galia yra 8AWG arba kabeliai, kuris gali dirbti daugiau nei 30A. Optimalus ilgis būtų mažesnis nei 8m, ilgiau kabeliai patirsite aukštesnės įtampos kritimą. Intervale išėjimo galia Saulės Skydelis yra 20W~250W.

2, Įdėti AC išėjimo įtampa įjunkite, keitiklio į teisingą padėtį (115 V arba 230 V) pagal jūsų buvimo vietą namų tinklo KINTAMOSIOS įtampos.

3, Prijunkite pridedamą KINTAMOSIOS srovės maitinimo laidą prie keitiklio ir prijunkite jį prie namų elektros lizdą.

4, 3-žalias LED indikatorius pradės ciklą iš kairės į dešinę, kai tinklelio ir nuolatinės SROVĖS tiekimo, skaičius. Tai rodo, keitiklis veikia normaliomis būklės. Norma dviračių-pagal tai, kiek energijos yra išėjimo iš saulės kolektorių ar vėjo turbiną. Daugiau didelės išėjimo galios, daugiau greitai palūkanų norma. Jei nėra AC grotelių aptiko, raudonas LED bus, keitiklis nesukels galia, tai vadinama "Sala Apsauga".

Techniniai duomenys:

dc ac inverter 300w

Modelis

TEG-300W-WV

Normalus AC Išėjimo Galia

270W

Didžiausias AC Išėjimo Galia

300W

AC Išėjimo Įtampa

220V/230V/240V

190V ~ 260V

110V/120V

90V ~ 130V

Uždrausti pereiti įtampa tarp 230v ir 115 v, kai keitiklis yra darbo.

AC Išėjimo Dažnio Diapazonas

46Hz ~ 65Hz

Bendras Harmoninis Iškraipymas(THD)

Galios Koeficientas

0.99

DC Įvesties Įtampos Diapazonas (Pasirinktinai )

22V-60V

Piko Keitiklio Efektyvumas

92%

Energijos suvartojimas budėjimo

Išėjimo Srovės Signalo Formos

Pure Sine-wave

MPPT Funkcija

Taip

Per Srovės Apsaugos

Taip

Daugiau Nei Temperatūros Apsauga

Taip

Atvirkštinio Poliškumo Apsauga

Taip

Anti-Sala Apsauga

Taip

Vienas

Taip

Mechaninė Specifikacijos: grid kaklaraištis 48v dc ac inverter 300w

Darbinės Temperatūros Diapazonas

-10C ~ 45C

N. W

1,8 Kg

G. W

2.0 Kg

Matmenys

295mm*190mm*100mm

Ačiū už apsilankyti mūsų parduotuvėje ir kad mūsų

vienas Taip
Aušinimo būdas aušinimo ventiliatorius
Svoris 1.8kg
Išėjimo Įtampa 90-130V/190-260V AC
Sertifikatas CE&ROHS
Išėjimo Signalo grynas sinusinės bangos
Išėjimo Dažnis 46Hz ~ 65Hz
Mppt funkcija Taip
Išėjimo Galia 0-300W
Išėjimo Srovė 0-3A
Funkcija dc ac inverter 300w
Dydis 29*19*10 cm
Anti-sala apsauga Taip
Modelio Numeris TEG-300W-WV
Tipas 48v dc ac inverter 300w
Išėjimo Tipas Vieną
Maksimali išėjimo galios koeficientas 0.99
Įėjimo Įtampa 22-60v DC
Medžiaga Alluminum
Pakuotės Dydis 35cm x 22cm x 12cm (13.78in x 8.66in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai