ZEROBODYS Mens Liekninamasis Kūno Shaper Karšto Skustukai Vyrų Formos fitneso marškinėliai, drabužiai ropa atsitiktinis hombre marškinėliai B349

€19.76

-19%

€24.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skustukai vyrams, karšto skustukai vyrams, vyrai liekninamasis kūno shaper, Pigūs skustukai vyrams, Aukštos Kokybės karšto skustukai vyrams, Kinija mens liekninamasis kūno shaper Tiekėjų.

Į ZEROBODYSTM Neįtikėtinai Mens Kūno Shaper Firming Plokštės 140D Liemenė, iš ZEROBODYSTM Neįtikėtinai Serijos, yra novatoriškas bazės sluoksnis, kuris iš tikrųjų slims ir supaprastina savo išvaizdą, o siūlo paramą savo kūną. Padaryta, kad tilptų stora suteikti optimalų našumą, tai ZEROBODYSTM Neįtikėtinai Mens Kūno Shaper Firming Plokštės 140D Liemenė buvo sukurta kartu su fizioterapeutų ir ergonomikos specialistai, pagerinti laikyseną, sumažinti nugaros skausmą ir pateikti pagrindinius paramos. Dėvėti ZEROBODYSTM Neįtikėtinai Mens Kūno Shaper Firming Plokštės 140D Vest pagal darbo marškiniai ar megztinį, kai jūs norite būti tikri, ieškoti savo geriausius.

Medžiaga 80% Nailono , 20% Spandex
Dydis S M L XL
spalva Juoda Balta Pilka
Funkcija Waister treneris, pilvo riebalų deginimas, lieknėjimas
Modelio Numeris b349
Lytis Vyrai
Elemento Tipas Skustukai
Pakuotės Svoris 0.21kg (0.46lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai