Automobilio Priekinis Dangtis Grilio Grotelių Akių Padengti Angos Apdaila už Chery Tiggo 2010-2013 m.

€35.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grotelių akių, akių grotelės, automobilio priekinių grotelių akučių, Pigūs grotelių akučių, Aukštos Kokybės tinklelio grotelės, Kinijos automobilių priekinių grotelių akių Tiekėjų.

Prašome comfirmed elementą tinka jūsų transporto priemonės prieš perkant.Galite teikti paveikslėlį savo automobilį mums ją patikrinti. Transporto priemonės Tinka Chery Tiggo 2010-2013 Aprašymas EMBLEMA BUVO. Grotelių Spalva :Kaip, pavyzdžiui, paveikslėlyje pavaizduota Būklės:100% visiškai naujas su pakuotės geriausią rezultatą, rekomenduojame profesionalų montavimą

Pastaba: Pirkėjas yra atsakingas už mokėjimo vietos Muitų mokesčiai. Mes TIK už kainos IR siuntimo išlaidų, be jokių papildomų mokesčių arba mokesčių. Jei turite klausimų apie muitinės, mokesčių, kreipkitės į vietinį postas prieš jums pasiūlymą. prašome don ' t make kad jei negaliu pritarti. Jei jūsų prekė grąžinta dėl muitinės klausimais, mes galime tik grąžinti už PREKĘ DALIS, todėl prašome sekti savo siuntinį nuolat, kai gaunate muitinės klausimu, prašome susisiekti su laiku, siekiant išvengti grįžtant, ar mes galime tik grąžinti prekę dalis, kai grįžo.

Elemento Tipas Lenktynių Groteles
Elemento Plotis 40cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Prekės Pavadinimas KRZXN
Medžiagos Tipas ABS
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis chery
Prekės Svoris 1.35kg
Elemento Aukštis 8cm
Modelio Pavadinimas kkd5
Specialios Funkcijos Gražus.
Elemento Ilgio 90cm
Modelis, Metai 2010-2013 m.
Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 100cm x 20cm x 28cm (39.37in x 7.87in x 11.02in)

Panašūs produktai