Aishidis Lady Prabangus Šilko Ilgas Apsiaustas & Šalikai Moterų Vestuvinė Suknelė Prekės Bufandas Šalikas Naftos Kūrinių, Claude Monet " Vandens Lelijos

€18.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prekės šalikas moterims, šalikas prekės ženklo moteris, šalikas moterims, Pigiai prekės šalikas moterims, Aukštos Kokybės šalikas prekės ženklo moteris, Kinija šalikas moterims Tiekėjų.

PREKĖS INFORMACIJA

Produkto pavadinimas: Aishidis Lady Prabangus Šilko Ilgas Apsiaustas & Šalikai Moterų Vestuvinė Suknelė Prekės Bufandas Šalikas Naftos Kūrinių, Claude Monet " Vandens Lelijos

Gamybos vieta: Hangzhou, Kinija

Prekės pavadinimas: Aishidis

Medžiaga: 100% prabangus 12-momme Nekilnojamojo Šilko

Matmenys: 42cm plotis x 158cm L / 16" x 62",

Suite: Dekoratyvinis, bandana, šalikas, шарф, skara, šalikai,kepurės,,apykaklės,lankelis,hijab,suknelę,apsiaustą,Платки ...

Valymo būdai: šaltu vandeniu arba šiltu vandeniu plauti rankomis švelniai, plytelių išdžiūti.

DYDIS NUORODA

SKALBIMO PATARIMAI

SDSilkRoad

Hangzhou, Kinija turi "namų šilko" yra žinoma, kurie užima svarbią poziciją tradicinę Kinų Šilko pramonė, SDSilkroad iš Hangzhou, Kinija.

Hangzhou šilko turi šiuos privalumus

• Sudarytas iš baltymų, skaidulų, šilko, turi puikų implantų su žmogaus kūno, kartu su lygaus paviršiaus, jos trinties koeficientas ir stimuliavimas visų rūšių skaidulų yra mažiausia geriausias komfortą.

• Esant normaliai temperatūrai, ji gali padėti odos šiokią vandens, neleidžia odai pernelyg išdžiūti per vasarą ir bus platinama pylimas, iš prakaito ir karščio greitai, ir verčia žmones jaustis labai kietas.

• Šilko audiniai turi didelį poringumą, todėl yra gera garso sugerties ir kvėpavimas, taigi be gaminti drabužių, ir taip pat gali būti naudojami interjero apdailai, kilimų ir t.t.

• Šilko ornamentais puošti kambarį, ne tik kad Namas švarus, ir nuolat tyli.

• Dėl drėgno šilko drėgmės ir drėgmės, siurbimo ir akytas, taip pat galite reguliuoti patalpų vidaus temperatūros ir drėgmės, ir gali sugerti kenksmingas dujos, dulkės, mikroorganizmai.

PRISTATYMAS

Mes tai lašas laivybos, prašome pridėti jūsų kliento adresą į sandorį, kai jūs užsakymus. Neutralus pakuotės yra. Mes taip pat gali būti ir jūsų pavadinimas/logotipas ant laivybos dokumentus su jūsų leidimu.

• Apdorojimo Laikas - apdorojimo laikas konkretų objektą skiriasi, produkto tipas ir išteklių būklę. Daugiausia, apdorojimo laikas gyvūnų laikymo elementai gali būti nuo 1 iki 3 darbo dienas, po mokėjimo išvalytas. Individualų užsakymai gali būti nuo 7 iki 30 darbo dienų.

• Laivybos Laikas - žemiau duomenys yra apskaičiuoti pagal įprastą laivybos sąlygos. Tai gali būti ir ilgesnis dėl unexpectable priežasčių, pavyzdžiui, muitinės nedelsdama, typhoon, pūgą, strike, šventė, atostogos, artimųjų šalys/valstybės/miestai ir pan. Prašome suprasti, kai pakuotės išsiųstos pardavėjai neturi jokių kontrolės pašto pristatymo laiką ir muitinio įforminimo metu. Prašome apskaičiuoti jūsų galutinis terminas ir pristatymo laiką kruopščiai, siekiant išvengti nusivylimų. Jei turite tam tikrų terminų, reikia patenkinti, o ne tikri, jei pristatymo bus sugauti jį. Prašome susisiekti su mumis pataria prieš darbo užmokesčio.

spalva Pagrindinis Mėlyna
Kaklaskarės Tipo Šalikas
Prekės Pavadinimas aishidis
Sezonas Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Stilius Mados
Dydis 42cm W x 158cm L / 16" x 62",
Modelio Numeris FS053511
Funkcija Apdaila,Šiluma,oficialus atsitiktinis ir vakaro renginiai visus metus
Lytis Moteris
Savybės Minkštas,prabangus
Darbai Claude Monet "Nympheas"
Modelio Tipas Gėlių
Elemento Tipas Šalikai
Medžiaga 100% prabangus 12-momme Charmeuse Šilko
Svoris about 55g/pc
Šalikai Ilgis 135cm-175cm
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)

Panašūs produktai