Princesė Saldus lolita maišelį Fanghaped muzikos įrašus monetų krepšys mažų saugojimo krepšys drobės monetos atveju muzika dovana

€6.58

-47%

€12.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: monetos atveju, dovana, dovanos, dovanų muzika, Pigūs monetos atveju, Aukštos Kokybės dovanų dovanos, Kinija dovana muzikos Tiekėjai.

dydis:10.5 cm * 8cm

Gerbiami princesė, Mes taip gr ateful pranešti, kad mes vis dar NETURI.1 apsipirkti parduotuvėje specializuojasi lolita atributika (ypač drabužių) , mes tikrai tikimės, jūs ateiti ir have a nice pirkinių patirties ~~~ Mes suteikiame nemokamas pristatymas jeigu užsakymo daugiau nei $50 ir straipsniai per 3 (bendras svoris ne daugiau 0,5 kg). Taigi, prašome užsisakyti prekes spaudžiant "pirkti",bet nereikia baigti mokėjimo ,tada mes galime rasti savo užsakymą sistemą ir keisti kainų už jus ,tada mes su jumis susisieksime patikrinti ir jį sumokėti,labai labai ačiū.

Custom

Kai kurių prekių užsakymą,reikia 3-8days ar daugiau laiko, kad jums,prašome įsitikinkite, kad turite pakankamai laiko laukimas.

Pristatymas

Kinija Paštu, Oro Paštu, yra pigus, tačiau lėčiau.Paprastai tai trunka 10-25working dienų,jei esate skubėti,prašome pasirinkti, EMS:7-10days,arba DHL:3-5days.

Apie mokesčių

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Tačiau mes galime pažymėti, kad sklypas kaip DOVANA, arba paskelbti mažą vertę, kad būtų išvengta mokesčių.

Grąžinimo Politika

1. Jei nesate patenkinti savo elementą,mes priimame grįžta per 30 dienų. Returnning kaina yra pirkėjo atsakomybė, jei nėra jokių problemų apie prekę.

2. Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant.

Atsiliepimai

Prašome, prašome~~ Atsiliepimai yra labai svarbus mums. Jei jus tenkina mūsų, prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5Star, kad mes bus suteikti jums $1 off kitą kartą.

Duoti pabandyti, ir pasitiki mumis,mes jums parodysime, saldus fantastinis pasaulis~~~~~~

Lytis Moteris
Modelio Tipas Taškas
Piniginės Mini Piniginės
Prekės Pavadinimas loliloli yoyo
Elemento Tipas Piniginės
Piniginės Ilgis Trumpas
dizaino piniginės monetos atveju
Elemento Ilgio 8cm
Elemento Aukštis 10.5cm
Apdaila Nėra
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Pagrindinė Medžiaga Drobė
Stilius Atsitiktinis
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai