6 Poros Kūrybos auskarai sprogimo modeliai kūrybos dantų Pasta / dantų šepetėlį formos auskarai korėjos versija pirmą papuošalai

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: porų earings, dantų pasta, dantų šepetėlis, porų auskarai, Pigūs porų earings, Aukštos Kokybės dantų pasta, dantų šepetėlis, Kinija porų auskarai Tiekėjų.

6 Poros Lydinio auskarai sprogimo modeliai kūrybos dantų Pasta / dantų šepetėlį formos auskarai korėjos versija pirmą papuošalai (Pastabos: Prašome palikti pranešimą tipo, arba mes atsiųsime viena pora kiekvieno tipo)

Mokėjimas, Kai atlikti mokėjimą naudojant sąlyginio Deponavimo, jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą. Pinigų yra išleista tik mums patvirtinę pristatymo. Pristatymas 1.Atkreipkite dėmesį, kad mes nesame atsakingi už bet kokius importo mokesčius, kad gali patirti. 2.Mes negali būti atsakinga už prekę nuostolių dėl netinkamo arba nežinomas adresas. Klientų Aptarnavimo Standartą ir Atsiliepimus 1.Prašome perskaityti šį įrašą, siekiant įgyti išsamų supratimą apie prekę specifikacijų suderinamumo, kainą ir laivybos sąlygų, prieš pateikiant užsakymą. Jei jūs nesate tikri, apie ką nors, nedvejodami rašykite mums. 2.Atsiliepimai yra labai svarbus mums. Mes siekiame teikti labai patenkinti, kad mūsų klientai. Tačiau, net ir griežčiausia kokybės kontrolė, problemų kyla, kartais siuntimo metu, ar tvarkymo. Mes pack mūsų produktus apdairiai ir nebus atsakingas už fizinę žalą/nuostolius, gabenimo metu. Prašome apdrausti savo elementą, jei norite, apsauga nuo krovinio nuostoliai. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia pagalbos klientams, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą. Susisiekite Su Mumis, 1.Jei turite kokių nors klausimų, per ar po jūsų pirkimo, prašome nedvejodami palikti mums pranešimą arba atsiųskite mums el. Paštu. Mes paprastai atsakyti į visus klientų klausimus per 1 darbo dieną 2.Pranešimai el. paštu yra siunčiamas pirkėjai po prekės yra vežamos. 3.Gavus prekę maloniai prašome patvirtinti, kad gavo paliekant atsiliepimą apie mus. 4.Jei elementas yra taip, kaip aprašyta ir geros būklės, ir pristatymo laikotarpis yra pagrįstas, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių atitinkamose srityse. Jei turite klausimų apie savo pirkiniu, prašome elektroniniu paštu mums klientų aptarnavimo, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Bendravimas gali padėti išspręsti daugumą problemų. Mes padarysime viską, kad išspręstų problemą.

Mes esame gamintojas, kuris gali padaryti didelių užsakymų daugiau konkurencinga kaina!!!!! BŪTI SAVO GERĄ TIEKĖJĄ!

Bazinė dėl specializuotų gamybos paskirstyti žmogiškuosius išteklius ir įrangą, naudoti pažangias informacijos valdymo sistemą, ir atsakyti į geriausią gamybos režimą, kad suprasti, geriausi efektyvumo ir mažiausia kaina, įsitikinkite, kad kiekvienas procesas yra tiksli teikti klientams aukštos kokybės produktus. Atsižvelgiant kokybės, kaip ji šerdis, siekti savo egzistavimą, reputaciją, prekės ženklas ir plėtros. Teikti aukštos kokybės produktus, puikus aptarnavimas, uždirbti iš klientų pasitenkinimą ir gerinti populiarumas ir reputacija yra išorės tikslus įmonės.

Kurti novatoriškus sprendimus, ginti gyvybę ir skatinti sveikatingumą

Pristatymo inovaciniai sprendimai

Gamtos Pagarba Gyvybei

Modelio Numeris Manka Priežiūra
Dydis Large
NET WT 56.7 g
Elemento Tipas Dantų Balinimas
Komponentas Manka Priežiūra
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (6 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 9cm x 9cm x 9cm (3.54in x 3.54in x 3.54in)

Panašūs produktai