Neewer 1-Kanalo 48VPhantom Maitinimas su Adapteriu ir Vienas XLR Audio Kabelis Kondensatoriaus Mikrofonas, Muzikos Įrašymo Įranga

€10.19

-29%

€14.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mikrofono, mikrofono, powered mikrofonas, Pigūs mikrofono, Aukštos Kokybės mikrofonas, Kinija varomas mikrofonas Tiekėjų.

Pastaba: Mes turime pakeisti mūsų sandėlių Užsienyje, mūsų ES klientai gali užsisakyti produktą iš mūsų ES sandėlyje(Įskaitant Prancūzija, Italija, Ispanija ir Vokietija), visi mūsų paketai bus siunčiami per 1-3 darbo dienas, jei nėra jokių problemų, tačiau stebėjimo bus atidėtas dėl jet lag, prašome žinoti, kad.

Neewer 1-Kanalo 48V Phantom Maitinimas Juoda su Adapteriu ir Vienas XLR Garso Kabelį, Bet Kondensatoriaus Mikrofonas, Muzikos Įrašymo Įranga(Black/Blue)

Spalva Pavadinimas: Black/Blue

Pastaba: Mikrofonas, Pop Filtras, Mic Stand ir 1/4" Vyrų ir XLR Female Mikrofono Kabelis nuotraukoje Nėra Įtrauktas.

Pastaba: Šis punktas ateina su UK tinklo adapteris stacionari elektros laido. Maitinimo adapteris protezavimą ir atitinka BS 1363 taisyklių.

Savybės:

Užtikrina patikimą 48V phantom maitinimo kondensatorius mikrofonai ir perduoti garso signalą garso plokštė kompaktiškas, patvarus, plastikinis korpusas.

Universalus XLR įėjimų ir išėjimų, suderinama su visų rūšių mikrofonas muzikos įrašymo įranga. Ateina su viena XLR audio kabelis su aukštos kokybės XLR male ir female jungtys.

Yra vieno kanalo blokas su subalansuota mic įėjimai ir išėjimai prijungti laikantis jūsų mic ir maišytuvas.

On/off jungiklį ir LED indikatorius-naudojimo paprastumas. Vienas Adapteris yra įtrauktas. Lengvai naudojamas ir idealiai tinka scenoje ir studijoje naudoti.

Aprašymas:

Neewer 48V Phantom Maitinimas užtikrina patikimą 48V phantom maitinimo kondensatorius, mikrofonai į kompaktiškas, patvarus, plastikinis korpusas.

Mėgaukitės itin mažai triukšmo garso našumą ir visą dažnio atsakas.

Aukštos kokybės komponentai ir tvirta konstrukcija užtikrins, šis maitinimo šaltinis su stovu iki bandymo ir atlikti visais atvejais.

Ateina su viena XLR audio kabelis su aukštos kokybės XLR male ir female jungtys.

Techniniai duomenys:

Įėjimo Įtampa: 220-240V

Medžiaga: Plastikinis Korpusas

1 x 48V Phantom Power

1 x Adapteris

1 x XLR Audio Kabelis

Naudoti Kondensatoriaus Mikrofonas
Pakuotė Taip
Stilius phantom maitinimo šaltinis
Modelio Numeris 40088158 40089170
Prekės Pavadinimas NEEWER
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Rinkinys Tipas Multi-Mikrofonas Rinkiniai
komunikacijos Laidiniu
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 13cm x 7cm (7.87in x 5.12in x 2.76in)
Pakuotės Svoris 0.784kg (1.73lb.)

Panašūs produktai