Gunmetal Juoda 200pcs 28mm Letena Swivel Omaras Sąsagos Snap Kabliukai Plokštė Sagtys už Keychains Rankinėje Grandinės "PASIDARYK pats" Rezultatai LCSH002

€42.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: omarų užsegimas, pasukami omarų užsegimas, pasukami omaras, Pigūs omarų užsegimas, Aukštos Kokybės swivel omarų užsegimas, Kinija swivel omaras Tiekėjų.

Apie Metalo Spalva: Sidabrinė sidabrą, auksą, sidabrą, rodis padengtą, antikvariniai bronzos, antikvariniai vario, gunmetal pilka, rožinė aukso spalvos gali padaryti. Kitų spalvų, prašome kreiptis į pardavėją užsakyti mažiausias užsakymo kiekis. Apie laivybos: Laisvo Oro pašto Siuntinių ir e-Paketo Pristatymas. Mažas $100 rūšiuoti pagal DHL reikia mokėti papildomai, DHL mokestis, daugiau nei 100 $galėtų nemokamas pristatymas DHL, ar AVS. Mažas, $100 užsakymą, Jei norite paskubėkite, renkantis transporto rūšį, kad būtų geriau pasirinkti DHL ir mokėti DHL mokestis. Brazilija 's klientų, jei pasirinksite DHL, tiek palikite pranešimą CPF skaičiaus, Visos prekės bus vežamos iš numatytasis pristatymo būdas, jei toks keitimas skubos tvarka, tiek, prašome susisiekti su mumis laiku. Apie Atsiliepimą: Tai, kai daug yra įtrauktas jus palikti 5 žvaigždučių TEIGIAMŲ atsiliepimų, ir jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Ir jei turite kokių nors klausimų dėl sandorių, abu prašome nedvejodami kreipkitės į mus prieš brigada jokių atsiliepimų, Mes stengiamės pasiūlyti jums geriausią sprendimą.

Prekės Svoris 5g
Medžiaga Metalo
Elemento Aukštis 4cm
Produkto Savybės pagrindiniai užsegimas
Elemento Ilgio 4cm
Elemento Plotis 0.8cm
Papuošalai Išvados Tipas Sąsagos & Kabliukai
Modelio Numeris LCSH002
Prekės Pavadinimas aczuv
Prekės Skersmuo 4cm
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Elemento Tipas papuošalai išvados
Įrenginio Tipas daug (200 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai