Nemokamas Pristatymas 5vnt Magnetinio Golfo Divot Įrankis arba Golfo Pikis Remontininkas Priemonė Tinka 25mm Golfo Kamuolys Žymekliai

€9.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: golfo kamuolys žymeklis, kamuolys žymeklis, golfo divot įrankis, Pigūs golfo kamuolys žymeklis, Aukštos Kokybės kamuolys žymeklis, Kinija golfo divot įrankis Tiekėjų.

SUSISIEKITE SU MUMIS

Mes esame metalo dovanos Kinijos bendrovės, kurie jau dešimt metų'experience su golfo metalo priedai, mes galime garantuoti produkto kokybę. Turime įvairių kamuolys žymekliai, skrybėlių įrašus ir divot įrankiai sandėlyje, prašome ne hesistate kreipkitės į mus dėl bet kokių klausimų.

Birių užsakymo, prašome susisiekti su mumis dėl specialių nuolaidų.

PRISTATYMAS Tvarkymo Dienų: 1-2 darbo dienos Pristatymas Šalyse: world wide Shipping Vežėjai: tarptautinė e-paketinio, Fedex Pristatymo Laikas: paprastai 15 dienų už e-pakelis; 2-7days už "Fedex"

ATSILIEPIMŲ Mes relay mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų prekių ir paslaugų. Mums rūpi mūsų vertingų klientų ir visada stengiamės jums padėti. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti visas problemas. Jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes pažadame, kad suteikti jums 100% priimtino sprendimo.

Svoris 0.03kg
Max Kamuolys žymeklio dydis 25mm
Medžiaga Cinko Lydinys
Tipas Putting Green
Išvestinių Finansinių Priemonių Serija golfo divot įrankis
Dydis H
Prekės Pavadinimas PINMEI
Pakuotės Svoris 0.16kg (0.35lb.)
Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 22cm x 17cm x 2cm (8.66in x 6.69in x 0.79in)

Panašūs produktai