Alconstar - CNC Aliuminio Motociklo Variklio Impulso Uždegimo Atveju Darbuotojas Protectiver Padengti Kawasaki Z800 2013 m. m. m. 2016 m.

€12.18

-28%

€17.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: motociklo variklio dangteliai, motociklo padengti kawasaki, variklio apsauga apima, Pigūs motociklų variklių dangčiai, Aukštos Kokybės motociklo padengti kawasaki, Kinija variklio apsauga apima Tiekėjų.

Aprašymas Kiekis: Vienas Gabalas Spalva:aukso,balta,juoda,raudona Įtaisyti: Už Kawasaki Z800 2013-2016 M. Medžiaga: Aliuminio Lydinys,CNC Apdirbti. Sąlyga: Markės Naujų atsarginių dalių rinkos elementą,niekada nesinaudojo, ar įdiegta. diegimo instrukcijos neįskaičiuotos.

Apie laivybos

1.Maloniai prašome pažymėti:Prekės bus keičiamos, kad būtų įrašyti jūsų laivybos mokestis & kad būtų ekologiškas.Mes garantuojame, kad prekės bus saugomos gerai buble krepšiai,Nr. mažmeninės langelyje! 2.Mes pristatyti prekes su KINIJA PAŠTU, jei klientai turi kitų express, pls susisiekti su mumis 3.Laivybos visame pasaulyje, išskyrus srityse atmesti - spauskite "Pristatymas ir mokėjimai"detalės. 4.Labiausiai užsakymas bus pristatomi per 1-3 darbo dienos po apmokėjimo gavimo. 5.Prekės yra vežamos oro paštu, 15-25 Darbo dienas daugumai šalių ir teritorijų - rasite žemiau esančioje lentelėje pristatymo laiką. 6.Jokių papildomų muitų ar importo mokesčiai neįtraukiami. Komunikacijos 1.Bendravimas yra svarbi.Prašome susisiekti su mumis dėl bet kokios problemos ir sprendimai.Mes pažadame atsakyti jums per 24 darbo valandas.

Mes garantee mūsų produktų kokybę!

spalva raudona,mėlyna,juoda,aukso
Elemento Aukštis 0cm
Prekės Svoris 0.25kg
Elemento Tipas Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai
Motociklams Padaryti Kawasaki
Prekės Pavadinimas Alconstar
Modelio Pavadinimas z800
Elemento Plotis 0cm
Medžiagos Tipas Iš aliuminio ir ABS
Elemento Ilgio 0cm
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 16cm x 15cm x 9cm (6.30in x 5.91in x 3.54in)

Panašūs produktai