ETCR9500C Tris Belaidžio ryšio Kanalo apkaba,-dėl srovės transformatoriaus

€1 117.51

-10%

€1 241.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: belaidžio srovės transformatoriaus, srovės transformatorius, transformatorius transformatoriaus, Pigūs belaidžio srovės transformatoriaus, Aukštos Kokybės transformatorius srovės, Kinija transformatorius transformatorius Tiekėjų.

I. Įžanga

ETCR9500C Trijų Kanalų Belaidis HV CT Santykis testeriai yra svarbiausias technologijų produktas pagal ilgalaikę strategiją, profesinės nustatymo metodus, mokslinių tyrimų dėl elektros energijos parengti dokumentai ETCR, kuris yra skirtas tik on-line matavimo ir nustatymo pirminė ir antrinė srovė, transformacijos koeficientas, klaidos, etapas (grupės) kampo skirtumas, poliškumas, fazių sekos, ir gręžinys sutrikusios cemento žiedai į aukštos ir žemos įtampos srovės transformatoriaus ir įtampos transformatoriai, paskirstymo sistemą, pagal 70KV (pavyzdžiui, 10kV arba 35kV ), susideda iš aukštos įtampos detektorius, trijų kanalų žemos įtampos antrinė srovė apkabos, pagrindinė mašina, aukštos įtampos elektros izoliacinės juostos, stebėjimo programinė įranga, ryšių linijos, ir t. t. ji priima belaidžio ryšio perdavimo signalas, kad yra įsiskverbti sienos kliūtis, su tiesioginės linijos perdavimo atstumas apie 30m. ETCR9500C testeriai yra plačiai taikomos ši aptikimo, abstracting-įrodymas, elektros ir lauko darbus transformatorinių pastočių, elektrinių, elektros energijos kontrolės departamentų, pramonės ir kalnakasybos įmonių, tikrinimo stotis ir elektros priežiūros departamentų.

Dabartinis apkaba: ji priima specialaus lydinio, vėliau CT technologija, ir dvigubas ekranavimas technologiją, didelio tikslumo, stabilumo ir patikimumo per nepertraukiamą priežiūrą visus metus. Pagrindinė mašina: ji rodo keturias srovės signalus, CT santykis, fazės kampas skirtumas , ir poliškumas vizualiai viename ekrane vienu metu, kurie atmintyje gali išsaugoti 1,500 duomenų rinkinius; tai galima nustatyti automatinio įrašymo intervalas kartą stebėti gręžinys sutrikusios cemento žiedai.

HV detektorius pertraukos tradicinės struktūros su automatine atidarymo ir uždarymo funkcijas, todėl lengva apkabos, arba išleidimo matuojamas viela, paspausdami arba traukiant atgal izoliacinės juostos, su privalumais, saugos ir laiko taupymas. Lengvas izoliacinės lazdele pasižymi termo stabilumas, drėgmei atsparus, stiprus atsparumas smūgiams & lenkimo atsparumo aukštos izoliacija, didelis lankstumas ir pan.

Stebėjimo Programinė įranga: Funkcijomis, pvz., stebėjimas realiu laiku, istorinių duomenų paieška, peržiūra, naršymas, saugoti ir spausdinti duomenis; dinaminis ekranas;

ETCR9500C santykis testeris sujungia funkcijų vieno kanalo bevielis HV CT testeris, HV & LV apkabos, srovės matuoklis, HA dabartinės jutiklis, HA gręžinys sutrikusios cemento žiedai testeris, Didelio tikslumo apkabos, gręžinys sutrikusios cemento žiedai matuoklis, fazės detektorius, trijų kanalų gręžinys sutrikusios cemento žiedai, diktofonas ,ir t. t.

II.Techninės Specifikacijos

Funkcijos

On-line matavimo ir nustatymo pirminė ir antrinė srovė, transformacijos koeficientas, klaidos, etapas (grupės) skirtumas, poliškumas, fazių sekos, ir gręžinys sutrikusios cemento žiedai trijų kanalų aukštos ir žemos įtampos srovės transformatoriaus ir įtampos transformatoriai.

Maitinimo šaltinis

HV Detektorius DC6V šarminės baterijos (1.5 V AAA × 4)

Pagrindinė mašina: DC6V šarminės baterijos (1.5 V AAA × 4)

30 valandų nepertraukiamo veikimo prieinama

Bandymų režimu

Apkaba CT, HV 1CT, LV 3 CT, dvigubo - shield

Perdavimo režimas

Aukšto slėgio bandymas duomenys perduodami per bevielio ryšio tinklą, su linijiniu perdavimo atstumas 20m;

Diapazonas

HV detektorių 1: 0.1 mA ~ 1000A

LV dabartinės gnybtas 2: 0.01 mA ~ 10A

Rezoliucija

HV detektorius: 0.1 mA; LV dabartinės apkaba: 0.01 mA

Pirminės grandinės bandymo tikslumas

(23 C ± 3 C, below70% RH)

0.0 mA-9.99 A: ±1%±5dgt

10.0 A-49.9 A: ±2%±5dgt

50.0 A-199.9 A:±3%±5dgt

200A-600A: ±4%±5dgt

601A-1000A: ±5%±5dgt

Antrinių grandinių bandymo tikslumas

0.00 mA-10A: ±1%±5dgt (trys-kanalo rodoma viename ekrane) (23C±3C mažiau kaip 70%RH)

CT santykis

Trijų rūšių transformacijos koeficientas nuorodos :

(1)konvertuoti transformacijos koeficientas, remiantis reguliuojamas pagrindinis vertė 5A už antrinės grandinės srovė; (2)konvertuoti transformacijos koeficientas, remiantis 10kV-YY 10kV/380V, tai reiškia, kad 1 tai reiškia, kad dabartinės linijos pagal 380V, 2-oji-tai antrinės grandinės srovė CT pagal 380V, ir tada apskaičiuoti santykį tarp 10KV linijos ir antrinės grandinės;

(3)išmatuota likvidumo koeficientas gali būti apskaičiuojamas matuojant CT santykis tarp pirminės ir antrinės grandinės)

ReferenceRange

Nuoroda įvairių transformacijos: 0.00 A ~ 99.99 A, numatytasis antrinės grandinės srovė paverčiama 5A;

Įvairių Ratioerror

(F. Ė)

0.0% ~ 9.9%, paklaida tarp išmatuotų CT santykis ir įrašymo CT santykis

Įvairių CTratio

0000-9999/A 0.0-9.9 A

Įvairių Ratioerror

0.0%- 9.9%, pagrindinis mašina gali skambėti signalas iš "pyp - pyp – pyp", jei išmatuota vertė yra didesnė už nustatytą klaida.

Etapas poliškumo

Simbolis nurodyta už etapas teigiamo poliškumo

Simbolis nurodyta už etapas neigiamo poliškumo

Nuoroda Fazių Seka

Žymeklį sukimas pagal laikrodžio rodyklę ir "Teigiami Etapą", nurodė teigiamą fazių seka

Žymeklį rotacija prieš laikrodžio rodyklę ir "Neigiamą Etapą", nurodė neigiamą fazių seka

Nuoroda Klaida

Simbolis "Klaida" žymima, jei testeris negaliu nustatyti fazes, poliškumas, ir fazių seka teisingai;

Duomenys

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Įvairių CT santykis 0000~9999/0.0 A~9.9 A
Modelio Numeris ETCR9500C
Darbo temperatūra ir drėgmė žr. aprašymą
Bandymų Režimu Apkaba CT, HV 1CT, LV 3 CT, dvigubo - shield
Ėminių Ėmimo Dažnis 3 kartus / sec
Pakuotės Svoris 10.0kg (22.05lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 28cm x 15cm x 10cm (11.02in x 5.91in x 3.94in)

Panašūs produktai