8 Colių Jutiklinis Ekranas atspariu keturių liniją, transporto priemonės, DVD navigacijos ekrano universalus 8 colių jutiklinis ekranas rašysenos ekranas

€10.25

-26%

€14.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 8 colių jutiklinis ekranas, colių jutiklinis ekranas, varžinio jutiklinis ekranas, Pigūs 8 colių jutiklinis ekranas, Aukštos Kokybės colių jutiklinis ekranas, Kinija varžinio jutiklinis ekranas Tiekėjų.

100% Nauja originali Gamyklos tiesioginio pardavimo 8 colių Ultra tikslumo Varžinio jutiklinis ekranas

Galite naudoti : LCD ekranas, transporto priemonės sumontuota DVD, GPS navigacijos, pakeitimo įrašymo į eilę mašina, oneMachine, tyrimo mašina, POS aparatas, medicinos įranga, pramonės kontrolės įranga, ir kt.

Pirkti reikia žinoti

Pirkėjai gali susisiekti su pardavėju prieš perkant kūdikio, jei yra prekių, ir tada nufotografuoti šuniukų.

Parduotuvė prekes šimtu procentų naujas touch, prieš pristatytas pirmasis bandymas bus gera pirkėjas pirkti kūdikis, pirkėjas gavo prekes prieš atidarant paketą ir pamatysite, ar kūdikis sveikas. Siekiant išvengti nereikalingų nuostolių, jei pažeista ir dingusių daiktų, prašome susisiekti su pardavėju dėl gavimo dienos.

Ir jutiklinį ekraną, yra trapi, prašome naudoti gentlyand pirkėjų, pavyzdžiui, pirkti baby touch ekranas yra sveika, bet jutiklinio ekrano gedimas, gali būti grąžinami pardavėjui kūdikiui, jei kūdikis parduotuvė nėra pažeisti garantinis laikotarpis naujas, ir pirkėjų poreikį sutartis krovinių vežimo, tikimės, kad pirkėjams suprasti.

Pristatymo laikas per 24 valandas pristatymo, jei yra paskirtas pirkėjas, prašome kreiptis į pardavėją.

Prekės Pavadinimas lanjuu
Produkto Tipas Planšetinio kompiuterio LCD
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 22cm x 22cm x 12cm (8.66in x 8.66in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai