PLAUKTI SAULĖ JAV Vyrų Dviračių Jersey Rinkiniai Su Antkrūtiniais lenktynių Komandos Apranga tiktų mtb dviratis jersey ropa ciclismo Trumpas Rankovės Sportinę aprangą

€21.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: džersis kombinezonai su antkrūtiniais rinkinys, dviračių rinkinys vyrams, Dviračių Rinkiniai, Pigūs jersey, kombinezonai su antkrūtiniais rinkinys, Aukštos Kokybės dviračių rinkinys vyrams, Kinija dviračių nustatomi Tiekėjų.

PLAUKTI SAULĖ JAV Vyrų Dviračių Jersey Rinkiniai Su Antkrūtiniais lenktynių Komandos Apranga tiktų mtb dviratis jersey ropa ciclismo Trumpas Rankovės Sportinę aprangą

Jūs galite maišyti dydis trumpas ir džersis,padaryti juos nustatyti. Kai mokėjimo, paaiškinimai Dydžio

Aprašymas:

Lytis: Vyrai

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Džersis Medžiaga: 100% Poliesteris

kelnės Medžiaga: 90% Poliesterio Ir 10% Lycra

Medžiaga: 90% Poliesterio ir 10% Lycra

COOLMAX:quick-dry funkcija ir, kad jums jaustis patogiau

Aukštos kokybės triko audinys: šviesos ir sumažinti vėjo

Ji gali jus sausas ir kietas karštas būklės ir šilto, šalto būklės

Net esate suprakaitavęs, Jersey niekada laikytis savo odos

Paketas Apima:

1Piece x Dviračių Striukė

1Piece x Dviračių Šortai su pad

1. Pristatymo laikas: 15-25 darbo dienas nemokamas siuntimas paštu po 7-15 darbo dienų iki express pristatymas (Įskaitant DHL, UPS, EMS ....) 2. Mes nuoširdžiai tikimės, kad atvykimo jūsų prekė laiku, bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymas, laikas labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos Muitinės Mokesčius (jei taikytina) ir visiškai iš mūsų kontrolės kartą paskelbtas. Turėtų būti jokių klausimų, kylančių iš šios siunta, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. kaip mes siekiame abipusio ir teigiami sandoriai 3. Pristatymas įskaitant pašto, tvarkymas. 4. Sekimo numerį, bus tik pristatymas už registraciją 5. Mes laivas, 6 dienas per savaitę, išskyrus šeštadienį ir švenčių dienomis. 6.Paketai paprastai laivas 1 iki 3 darbo dienų ir gali patikrinti internete (įskaitant šeštadienį ir švenčių dienomis) po apmokėjimo gavimo. Retų daiktų ir didelių užsakymų, gali būti šiek tiek ilgiau. 1. Jei gavote prekės yra nepriimtinai neveikia, neveikia, ar sugedusi, pls mums pranešti per 3 dienas nuo prekių pristatymo. 2. Jei šių nemalonių dalykų atsitikti, mes tikimės, kad pirkėjai ir tiekėjai gali bendrauti, aktyviai išspręsti ginčo lanksčiai. Mes pažadame jums, kad rasime tinkamą sprendimą.

Nedvejodami kreipkitės į mus. Tam, kad mums padarysime viską, kad išspręsti bet kurią problemą, kuri galėtų ateiti iš karto, ir mes vertiname galimybę sąžiningą sandorį. tik atviru! Visus klausimus apie mūsų straipsniai bus atsakyta kaip įmanoma greičiau. Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Dydis 3XL, XXL, XL, L, M, S
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Lycra
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris
Lytis Vyrai
Prekės Pavadinimas weimostar
Medžiaga Poliesteris, Spandex
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Tipas Jersey Rinkiniai
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Rankovės Dydis Rankovių
Sezonas Pavasario/Rudens
Pardavimo Metodai gamyklos tiesioginio pardavimo
Modelio Numeris Dviračių Jersey Rinkiniai
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
Pakuotės Svoris 0.48kg (1.06lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai