Nuogas dekoracijos tapybos drobė spausdina marina Venera išsamus, iš Sandro Botticelli Gimimo Venera, c.1485

€12.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: VENERA, venera spausdinti, venera tapyba, Pigūs venera, Aukštos Kokybės venera spausdinti, Kinija venera tapybos Tiekėjų.

1) prieinama alternatyva, kad originalus menas, sienų dekoras drobė pasirodo nuo sienos su turtingą tekstūrą, spalvą ir detales. Menininkas-klasės, rūgščių medvilnės drobės sukuria elegantišką išvaizdą. Drobė gali būti solded kaip spausdina tik, neįskaitant Rėmo. A kirtimo 2 cm rezervuotas ne kiekvienoje pusėje drobės. Jūs galite DIY mount tapybos core su mediniais arba bet kuris rėmas jums patinka. Tapyba core bus suformuoti ir išsiųsti į kietajame Vamzdelio.

2) Mes taip pat pateikti neštuvais, barai. Yra 2 tipų. Vienas yra "PASIDARYK pats" rinkiniai. Su neštuvais jau gerai supjaustyti ir išsiųstas jums urmu. Mes teikti instrukcijas, todėl, kad jūs galite sekti, kad surinkti. Taigi, jūs galite tai padaryti, ir padaryti paveikslai pasirengę pakabinti youself. Tai yra krovinių vežimo išlaidų taupymo tikslu. Bet dar svarbiau, ji yra "PASIDARYK pats" įdomus.

Kito tipo neštuvais yra surinkti iš mums. Ji yra pasirengusi pakabinti.

3) Mes turime daug kadrų funkcijos, ir įvairių spalvos ir tekstūros yra. Galime pritaikyti kadrų serijas jums. Bet tai, ką mes rekomenduojame spalvos Juoda, Balta, Mediniai. Rėmo citata aukščiau apima neštuvais, reversas, tačiau neapima tapybos core/spaudinių,

4) Jei jums reikia neštuvais, arba kadrų, prašome aplankyti parduotuvę http://Kapt.lt/store/group/Others/1192051_256688718.html užsakyti

5) Dėl frachto kainą, galime pritaikyti tai jums.

Dvasios Renesanso perduodamas Sandro Botticelli (1444 - 1510). Botticelli, a protege galingas Medici šeimos, yra žinomas savo nuostabiais Siksto Koplyčios freskos ir jo politinę įtampą mitologinių alegorijų. Iš esmės pamiršta, jo darbas buvo atrastas iki 19-ojo amžiaus Pasirengimo Raphaelites, kurie žavisi jo labai rafinuotas naudoti spalvą ir formą; jie taip pat dalijasi savo aistra puoselėti triumfas meilės ir priežasties per pirmykštis instinktas.

1. Pristatymo Sąlygos: Mes siūlome, AVS ir kitų tarptautinių ekspeditorių paslaugos, kol jūsų sutartis bylinėjimosi išlaidų. Standartinis pristatymas kartą nuoroda:

Pietryčių Azija: 10-15 dienų

Vakarų Azijoje ir Šiaurės Azijoje: 15-25 dienų

Artimuosiuose Rytuose: 15-25 dienų

JAV: 10-20 dienų

UK/AS: 15-25 dienų

Kanada: 20-25 dienų

Belgija /Prancūzija/Vokietija/Švedija): 20-30 dienų

Rusija: 25-45 dienas

Likusioje Europoje: 25-35 dienas

Centrinė ir Pietų Amerika: 25-40 dienų

Afrika: 30-45 dienos

2. Dėmesio:

a) Nemokamai grįžta per 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos. Bet prašome būti atsakingas už laivybos mokesčiai grįžti.

b) galimi nedideli spalvų skirtumas tarp tikrasis tapybos ir vaizdą į monitorių, dėl ekrano nustatymų. Būkite atsargūs prieš siūlymą.

Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Stilius Europa
Tipas Spausdinti
Modelio Numeris MENAS-SB-004
Dalykai Dekoracijos
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Klasifikacija Už Sienos
spalva 12X16Inch Išspausdinti Tik, 18X24Inch Išspausdinti Tik, 24X32Inch Išspausdinti Tik, 30X40Inch Išspausdinti Tik
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 90cm x 5cm x 5cm (35.43in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai