20pcs/3 grupė - " Šifono Šilko Rozetės Rožių Gėlių Boutique Kūdikio Galvą Kaspinai Gėlių Mergaičių, Moterų Plaukų / Vestuvių Priedai

€8.72

-21%

€11.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekrano užsklandą gėlių, šilko rozetė, gėlės, Pigūs lankelis gėlių, Aukštos Kokybės šilko rozetė, Kinija gėlių Tiekėjai.

20pcs/3 grupė - " Šifono Šilko Rozetės Rožių Gėlių Boutique Kūdikio Galvą Kaspinai Gėlių Mergaičių, Moterų Plaukų / Vestuvių Priedai

Gėlių dydis: 8-8.5 cm

Įrašas dydis: 5,5 CM

Pastaba:

Jei jums reikia klipai,pls pasirinkti"SU Įrašų", jei ne,pls pasirinkite"BE Įrašus"

1:vertybinių Popierių Spalvos: 20 spalvos, kaip paveikslėlyje parodyta, pasirinkti spalvas, prašome palikti pranešimą kaip taip rodo:

1=2vnt,5=5vnt.arba mes atsiųsime atsitiktinių spalvų.

Pristatymas

~~~~~Kinija Paštu, Oro Paštu galima pristatyti į beveik visų pasaulio šalių,bet Kapt.lt sistemos, yra tik 26 šalyse galima Kinija paštu, oro paštu,jei jūsų šalyje nėra,prašome pasirinkti, ar AVS DHL,mes jį keisti nemokamas pristatymas po to, kai jūs.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~Pastaba: rusijos klientams, turi užpildyti pilną vardą, pavardę ir tikslų adresą, kai jūs užsakymus, jei ne , paketą grįžti atgal į kiniją, mes negalime imtis jokių atsakingas dėl šios priežasties grąžinimo~~

Pirkėjas bus atsakingas už mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas! Visi elementai turėtų būti vežamos į Kapt.lt patikrinti adresas.~~~~~~~~~~~~~~~··

Pardavimo sąlygos

~~~·Jei esate nepatenkinti punktas dėl bet kokios priežasties, jis gali būti grąžintas į pradinę būklę per savaitę po gavimo. mes atsiųsime jums visą grąžinamosios išmokos, kartu su siuntimo išlaidas, kaip greitai, kaip mes gauti elementą. Tačiau pirkėjas turėtų mokėti už grąžinimas prekių.~~~~~~

Atsiliepimai

~~~~~~~~Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums vieną minutę.~~~~~

Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai. Mes stengiamės patenkinti jus.

Ačiū! Apie MUS Mūsų Gamykla yra įsikūrusi Kinijoje,savo klientams galime pasiūlyti kokybiškas paslaugas. Mes galime teikti aukštos kokybės ir priimtinos kainos. Kviečiame užsisakyti.

DUK

Q: Kaip aš galiu pirkti iš jūsų parduotuvėje?

A: Kai jums rasti elementus, kuriuos norite, tiesiog įveskite savo užsakymo kiekio, pasirinkite savo šalį ir spausk pirkti dabar. Tada patikrinę duomenis, galite pereiti prie patikrinti ir mokėjimo.

Q: Kaip padaryti, kad mokėjimo mano užsakymą?

A: Jums mokėjimo Kapt.lt, kaip trečiosios šalies, kad esate apsaugotas. Galite naudoti Kredito kortelės,

T/T "(banko pavedimu), MoneyBook, "Western Union".

Q: ar galiu nusipirkti įvairių daiktų vienu metu?

A: Taip, visi elementai yra nemokamas pristatymas mūsų parduotuvėje. Jūs galite derinti elementus ir atlikti mokėjimą. Arba mokėti pavedimus po vieną. We will ship juos kartu.

Q: ar galiu maišyti spalvas į vieną elementą?

A: Taip, jums tik reikia palikti pastabose užsakant.

Q: Kaip ilgai jis bus prieš jums laivo prekę?

A: Mes paprastai laivas savo daiktus per 3 darbo dienas nuo gavimo jūsų mokėjimą.(išskyrus švenčių dienomis) didelių didmeninių užsakymų, tai gali užtrukti ilgiau,prašome mums pranešimą ir patvirtinti laivo laiko.

Q: Kiek laiko užtruks, kol į mano pašto adresą?

A: Jei prekės laivas EMS, normali laivybos laikas yra 5-10 darbo dienas, priklauso nuo šalies, kurioje gyvenate.

Q: ikiteisminio tyrimo užsakymus, galite atsiųsti tik EMS, o ne China Post?

A: Jūs galite maišyti užsakymus (įskaitant tyrimus, pavedimus) mano parduotuvėje, jei suma daugiau nei $150USD, mes išsiųsti elementai kartu AVS.

Q: Kaip aš galiu rasti savo parduotuvę, kitą kartą?

A: parduotuvės pagrindiniame puslapyje, galite rasti mygtuką pavadintas “add ji parduotuvė list” , paspauskite jį ir pridėti mano parduotuvėje, mes išeis naujus elementus ir duoti jums geros naujienos kiekvieną savaitę.

Q: turiu palikti savo telefono numerį vežimui?

A: Taip, jums reikia palikti savo numerį, pristatymo adresą kad bus lengviau kurjeris galėtų su jumis susisiekti, kai paketas atvyko. Laivybos kompanija gali skambinti jums, jei jie negali rasti savo adresą.

Q: turiu mokėti mokesčių arba importo muitą mano užsakymą?

A: Paprastai jūs dona€™t turi mokėti mokesčių ir importo muito norma. Mes pareiškiame, mažos vertės išvengti mokesčių. Bet tai taip pat priklauso nuo importo politika jūsų šalies. Jūs galite susisiekti su savo vietos pašto ir tyrimo su jais.

Departamentas Pavadinimas Vaikai
Modelio Numeris Gėlių 008
Spalvos balta,dramblio kaulo.juoda,raudona,turkio žalia rozetės audinys gėlių
Stilius 1 satino gėlių shabby chic gėlių mergaitėms kaspinai
Gėlių vainikas adornos para el pelo de mujer
Tipas Kaspinai
Medžiaga Satino,Šilko,Poliesterio,Spandex,Šifono
Stilius 2 dirbtinės gėlės plaukams apdaila,rozetės satino audinys
Lytis Merginos
Prekės Pavadinimas ILRIBAND
Boutique gėlių weding vainikas
Stilius Mados
Kilmės vieta Zhejiang(Kinija,žemyninė dalis)
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Modelio Tipas Gėlių
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 25cm x 30cm (9.84in x 9.84in x 11.81in)
Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)

Panašūs produktai