Metalo Oro Pneumatinis Ženklinimo Mašinos 140*80mm Pramonės Žymeklį Mašinos VIN Kodas, asmens TAPATYBĖS Kortelė, Nerūdijančio Graviravimas Mašina 220V/ 110V

€415.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mašina mašinos, mašinos, pramoninės, graviravimas mašina, Pigūs mašina mašinos, Aukštos Kokybės mašinos, pramoninės, Kinija mašina graviravimas Tiekėjų.

Metalo Oro Pneumatinis Ženklinimo Mašinos 170*110mm Pramonės Žymeklį mašinos VIN Kodas, asmens TAPATYBĖS Kortelė, Nerūdijančio Graviravimas Mašina 220V/ 110V

1. Pakavimo sąrašas

1PCS A16 Pagrindinis įrenginys

1PCS 24V Adapteris ir 1PCS maitinimo kabelis

1PCS USB kabelis

1PCS 3mm adata

1PCS 4mm adata

2. Savybės

Naudojant dviejų etapų hibridas stepper motorinių ratai, DSP valdymo, variklio sukimo momentas kinta labai mažas, mažas greitis sklandžiai, beveik be vibracijos ir triukšmo

Priimti Amerikos elektroninių vertė, ritės siurbimo yra didelis, užtikrinant greitą ir tikslią veiksmų, ir su antilocking dizainas.

Patvirtinti importuojamų didelis stiprio ir didelio tikslumo linijinis vadovas, ilgas tarnavimo laikas,

Dvigubas stovas skilties, nuolat ir vienodai priversti, lengva operacija

3. Mašinos Parametrus

Graviravimas kiekis : anglų charakterį , Kinų hieroglifas, serijos numeris , grafika, pagaminimo data , VIN kodas ir t.t.

Kelionės:170mm*110mm

Įtampa 220V/110V

Nominali galia:100W

oro slėgis:2bar-8bar

Graviravimas greitis:5 simbolių per sekundę, 2mm aukštis

pjaustymo gylis:0,1 mm-2mm

Pakartoti tikslumas:0.01 mm

Mašina bent kartą gyvenime: maždaug dešimties metų

Adata gyvenime:simbolių 3million

Pakuotės dydis:320*410*740mm

Pakuotės svoris:25KG

Garantija:1 metai

Minkštas techninės:

Minkštas pavadinimas:ThorX6

PC reikalavimai: Windows Xp arba Win7

Pastaba: šis pneumatiniai žymėjimo mašinos, oro siurblys ir KOMPIUTERIO taip pat yra reikalingas sistema.

Nuotraukos:

5. Programos

Laivybos Politika

1. Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas DHL, "FedEx", UPS, EMS ir kitų laivybos metodą pasirinkti artimiausiu metu. Mes pasirinkti geriausią ir tinkamiausią laivybos kompanija. Paprastai ji trunka 7-12 dienų atvykti daugumai šalių. Jums bus pranešta sekimo numerį, kai užsakymo išvežti.

2. Tarptautinės pirkėjai yra atsakinga dėl jokių muitų mokesčių ir muitų mokesčius savo vietos vyriausybės. Prašome susisiekti su savo vietos muitinės įstaigą su tolesnį tyrimą šiuo klausimu. Mes negalime būti atsakingi už bet kokius tarifus, muito ar kitų mokesčių, prašo arba reikalauja paskirties šalyse.

Apie Mus

Prekės ToAuto priklauso Greitai Pirkti Ribotas . Mes turime specilized profesionaliai CNC Sprendimas 6years , mes galime pasiūlyti pilną serijos Varikliai būti Ašinis Variklis, Servo Variklis, Žingsninių Variklių , ir turi įvairių CNC kontrolės dalys ir CNC Staklės . Be to , mes savo labai profesionalūs CNC inžinierius komandai padėti jums pasiūlyti, bet CNC sprendimus .

Grąžinimo Politika

1. Mes priimame 14 dienų grąžinimo politikos. Jei norite grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis per 14 dienų pirma ir įsitikinkite, kad pakuotėje yra jt-atidarė. Pirkėjas turi mokėti už eikite ir atgal pristatymo kaina ir custom mokestis kiekvienoje šalyje. Kai mes gavome produkto ir tikrinama, mes, kad susigrąžinti dalį per 24 valandas.

2. Mes įsitikinkite, kad prekės yra visiškai naujos, su originaliomis paketą ir siūlome 1 metų garantija dėl kokybės.

3. Bet kokybės problema, įprastomis sąlygomis, per garantinį laiką, Mes siūlome nemokamas remontas. Pirkėjas turi apmokėti grąžinimo išlaidas, o mūsų bendrovė, mokės iš naujo laivybos kaina.

Oro slėgis 2bar-8bar
Prekės Pavadinimas ToAuto
Nominali galia 100W
Prašymas VIN Kodas Nerūdijančio plieno ID kortelę Pramonės Lentele
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Garantija 1 metai
Modelio Numeris TZ-A16
Kelionės 170*110mm
Įtampa 220V/ 110V
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 25.0kg (55.12lb.)
Pakuotės Dydis 48cm x 23cm x 21cm (18.90in x 9.06in x 8.27in)

Panašūs produktai