FUMAT Naujos, Modernios LED Šviestuvo Gėlių K9 Crystal Šviesos Rungtynių Kambarį Žibintai Prabanga Tamsos Dekoro Patalpų Apšvietimas

€301.70

-29%

€428.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kambarį žibintai prabanga, šiuolaikinių led šviestuvo, led šviestuvo, Pigiai kambarį žibintai prabanga, Aukštos Kokybės šiuolaikinės led šviestuvo, Kinija led šviestuvo Tiekėjų.

100% Aukštos kokybės ir visiškai Naujas, Dydis: Dia 60cm Aukštis 28cm 64W Dia 80cm Aukštis 32cm 108W Dia 100cm Aukštis 35cm 144W Spalva: Lempos korpusas:Sidabro Lempos atspalvis:Skaidrus Reguliatorius:TAIP (Šiltai balta/ Netural /Balta) 5730LED žetonų Įtampa:110-130V 220V -240V Medžiaga:k9 kristalų /plienas /Metalo Pagrindinį Surinkimas yra būtina Mokėjimas 1.Mes priimame Banko pavedimu,Western Union", Alipay,Ir t.t. Pristatymas 1.Visi užsakymai bus išsiųsti per 7 dienas po to, kai jūsų mokėjimas buvo pašalinta. 2.Mes laivas savo adresą, kuris jums paliko dėl Kapt.lt ,prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas,Jei norite pakeisti kitą adresą, palikite mums pranešimą dėl Kapt.lt paštu arba susisiekite su mumis Ali online pokalbių. 3.Mes turime EMS E-paketinio,Kinija Paštu, Oro Paštu, gali būti chioce. 4.Jei jums reikia elementą, skubiai, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos prieš perkant. 5.Mes paprastai siųsti elementą, kad jūs, kaip mūsų pažadas laivybos laikas. Jūs gausite elektroninį laišką, informuojantį, kai jūsų užsakymas turi išsiųsti. Ne siuntas, šeštadienį, arba sekmadienį, arba Nacionalinis/Post Office šventes. 6.Vietos pasiimti negalima. Atsiliepimai 1.Jei jūs nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, prašome don ' t būti greitai išvykti neigiamas / neutralus atsiliepimų.Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS ir išspręsti visas problemas už jus, ir visada palikti teigiamą atsiliepimą apie visus mūsų klientus . 2.Jeigu esate patenkinti produkto gavote ,palikite mums teigiamų atsiliepimų. mes vertiname tai labai daug. 3.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokį ginčą, Kapt.lt. 4.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime viską, kad išspręsti visas problemas. Apie mus Pasveikinti didmeninės! Pažadame pasiūlyti mažiausią kainą ir aukštos kokybės produktus. Susisiekite su mumis, Ką galime padaryti už jus, prašome susisiekti su mumis, mes visada jūsų paslaugoms.

Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Įtampa 110-130V 220-240V
šviesos poveikis Šilta balta/ Netural /Balta
Savybės krištolo sietynas
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Modelio Numeris fmt
sertifikavimo UL,CE,BMK
Yra pritemdomi Taip
Funkcija K9 krištolas tamsos šviesa
Diegimo Tipas Flush Mount
Medžiaga K9 crystal + nerūdijančio plieno
Lempų Gaubtų Spalvos dia 60cm, dia 80cm, dia 100cm
Pagrindo Tipas Pleišto
Atspalvis Kryptimi Žemyn
kristalų spalva Aišku
Tamsos Taip
Elemento Tipas K9 krištolo sietynas, šviestuvai
Prekės Pavadinimas FUMAT
Garantija 1 metai
Maitinimo Šaltinis AC
Atspalvis Tipas Crystal
Stilius šiuolaikinės kristalų lempos
Korpuso Medžiaga Crystal
Apdaila Poliruotas Chromo
Yra Lemputės Įtraukti Taip
originalus Kinija
Pakuotės Svoris 15.0kg (33.07lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 60cm x 60cm x 45cm (23.62in x 23.62in x 17.72in)

Panašūs produktai