Itead Sonoff Smart Home Wi-fi Nuotolinio Valdymo Jungiklis,RF433 Protingas "Pasidaryk pats" Laikmačio Jungiklis 220V eWelink Programą Valdyti Per "Android", "IOS"

€7.92

-35%

€12.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: io io, "ios", "android", ios wifi, Pigūs io io, Aukštos Kokybės "ios", "android", Kinija ios wifi Tiekėjų.

Namų automatizavimo yra "Daiktų Internetas". Taip, kad visi mūsų prietaisai ir aparatai bus tinklą kartu teikti mums vientisą kontroliuoti, į visas mūsų namo ir dar daugiau. Sonoff yra pigių, prieinamą prietaisą, kuris jums padės žengti į nuostabų protingo namo.Tai yra WiFi bevielio ryšio jungiklis, kuris gali prisijungti prie prietaisų, įvairių tipų ir markių. Sonoff siunčia duomenis į debesis platformą, WiFi Maršrutizatorius, kuri leidžia nuotoliniu būdu valdyti visus prietaisus su App eWeLink dėl savo sumanaus telefono. Serverio Sonoff yra AWS pasaulio serverį. Sonoff daro visus savo namų apyvokos prietaisai protingas, kaip ilgai, kaip jūsų telefonas turi tinklo, galite nuotoliniu būdu įjungti ar išjungti prietaisus iš bet kur ir bet kada. Ir nustatant laiko grafikus jūsų prietaisai, jūs galite palaikyti nerūpestingą gyvenimą. App eWeLink leidžia jums kontroliuoti savo prietaisus lengvai. Galite atsisiųsti " iOS "versiją" App Store " ir "Android" versiją "Google Play". Savybės Paramos WiFi tinklo. Paramos būsenos sekimas, namų apyvokos prietaisai statusą laiku atsiliepimus į savo Programą. Paramos nuotoliniu būdu įjungti arba išjungti pridėti prietaisus. Paramos Max 8 laikas užduotis kiekvienam pridėta prietaiso. Paramos daug WiFi smart jungikliai viena išmaniųjų telefonų. Paprasta montavimas, lengva naudotis, ir gali būti įjungiama iš karto ir stabiliai.

In-out Jungtis būdas turi būti griežtai pagal žemiau piešti, gyventi vielos ir nulinis laidas gali būti prijungti atsitiktinai

Perdavimo režimas "Wi-Fi" ryšys
dabartinis 10A
Medžiaga Plastikiniai
Savybės Laikmačio Jungiklis
Darbo Temp -20 -75 laipsnis
Prekės Pavadinimas itead
Įtampos Diapazonas 100-250v AC(50/60Hz)
Modelio Numeris Wifi Smart switch sonoff
Garantija 1
Oro drėgnumas 5-95 procentų
Belaidžio Ryšio Dažnis 2.4 Ghz
Taikymo sritis Lubų šviestuvai, apšvietimas, ventiliatorius, geriamojo fontano
Elemento Tipas Jungikliai
PROGRAMĖLĖS pavadinimas eWelink
Jungiklio Tipas APP Kontrolės
Galia vatais MAX 2200 w
galia 10A/2200W
sertifikavimo RoHS,UL,CE,BMK
Belaidžio Tinklo Standartas IEEE 802.11 b/g/n
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 3cm (3.94in x 1.97in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai