4pcs Kūdikių Patalynės Komplektas Mielas Spausdinimo Lovelę Sheet Multi-Funkcinis Kūdikių antklodė medvilnės suvystyti Vaikai Lakštai Lova Lovelę neįrištus

€10.55

-38%

€17.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lovelę lapų, lovelę paklodės, kūdikio lovelę lakštai, Pigūs lovelę lapų, Aukštos Kokybės lovelę paklodės, Kinija kūdikio lovelę lakštai Tiekėjų.

4/vnt Kūdikių Patalynės Komplektas Mielas Spausdinimo Lovelę Sheet Multi-Funkcinis Kūdikių antklodė medvilnės suvystyti Vaikai Lakštai Lova Lovelę neįrištus

Medžiaga: Medvilnė

Tinkamas sezonas: Žiema , Ruduo ,Vasara ,Pavasaris

Dydis: 73cm*76cm ir 102*76cm (Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas)

Didelis Dydis

***102cm*76cm***

Mokėjimo politiką:

a.Sąlyginio deponavimo(pageidautina) b.Visa,Master card c.Money bookers d.Banko pavedimu

Muitai ir mokesčiai:

a: importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą

b: kreipkitės į savo šalies klientų tarnyba, siekiant nustatyti, kas yra papildomos išlaidos bus prieš siūlymą/pirkti.

c: prašome nurodyti jūsų specialius pageidavimus (spalva,paketus,vertės deklaracija ir pan.)aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.

Laivybos politika:

a:Dėl laivybos kaina:mes laivas per EMS,DHL, "FedEx", UPS.TNT,express pristatymas 4-7working dienų, priklausomai nuo šalies pristatymo paslaugos.

b: nemokamas pristatymas :mes laivas per China post oro paštą, kuris trunka apie 10-15working dienų Azijoje, Vakarų Euro,Šiaurės Amerikoje ir 20-30 darbo dienų Pietų Amerikos,Vidurio Rytų,Afrikos.prašome susisiekti su mumis bet, laivybos klausimus.

c: Prašome patikrinkite savo adresą, prieš pildydami mokėjimo.Jei norite ką nors pakeisti,prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.ar mes išsiųsime prekes nurodytu adresu paliksite užsakymo informacija tik.

d: mes organizuojame pristatymą within3-5days gavęs jūsų mokėjimą.kai gaunate laivybos pranešimas, sekimo numerį, bus teikiama, kurie jums galėtų nuolat stebėti paketą internete.paprastai,tai gal trunka keletą dienų, kad taptų veiksminga.

e: Paslaugos, tranzito laikas teikia vežėjas,tranzito laikas gali būti ilgesnis per atostogų sezoną.

f: Jei negavote savo daiktus per nurodytą laiką,nedelsdami susisiekite su mumis pagalbos.

g:siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą mokestis nemokamas nuo importo,mes bus paskelbti"DOVANA", su mažesnės vertės,tai mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Jūsų Penkių Žvaigždučių TEIGIAMAS grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš jums suteikti NEIGIAMĄ arba NEUTRALŲ atsiliepimą, kad mes galėtume suprantu jūsų susirūpinimą.

Jeigu tu negali išgirsti iš mūsų per 24 valandos, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę,ir pabandykite susisiekti su mumis per Prekybos Vadybininkas, el. paštas. mes visada čia, kad darome viską, kad išspręsti jūsų problemą.

Jei jus tenkina mūsų produktus,prašome pateikti mums penkių žvaigždučių.ačiū!

Modelio Numeris Vaikai Lapas
Tipas butas lapas
Dydis 73*76cm / 102*76cm
Modelio Tipas Animacinių filmų
Gamyba lape
Amžius 5M, 3M, 12M, 8M, 7M, 11M, 2M, 0-1M, 10M, 6M, 9M, 4M, 1M
Storis < 5cm
Medžiaga 100% Medvilnės
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Įrenginio Tipas daug (4 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)

Panašūs produktai