Zhadi didmeninė / Tibeto, Nepalo Thangka Buda Tantros aukso

€148.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: buda apyrankė, buda miega, buda juoda, Pigūs buda apyrankė, Aukštos Kokybės buda miega, Kinija buda juoda Tiekėjų.

Pavadinimas: juodojo aukso Budos Thangka serija

Lygiosios core dydis: 61 * 46 cm

Medžiaga: sumaišyti aukso (miltelių kiekis yra 33.3%)

Thangka ekranas

Vaizdai ratai apšvietimo sąlygos nėra tinkamos, rodomas miegamieji, virtuvė ir vonios kambarys. Kai kabinti ne pakabinti ant tualeto, Budos veidas yra didesnis nei suaugusiųjų ūgiu, Mandala klasės thangka tinka pradedant miegamojo, gali žaisti geriau vaidmenį. Clifford namas miesto blogio Buda Thangka palyginti klasės tinkamą vietą, gyvenamasis kambarys, salė, biblioteka, garbinimo ceremonijos ir lengva naudoti. Jei ilgalaikio pakabos, prašome vengti šviesos kabinti, o ne kabo saulės spindulių vietos ir šalia atstumas nuo šviesos poveikio vietą. Jei jums reikia pakabinti ne grynas, prašome pribaigti geltona veido audinio danga Bodhisatvos.

Pastaba:

Apibrėžimas buvo labai susirūpinusi dėl vyresnio amžiaus žmonių, nes daug originalus kūrinys yra senas Thangka Thangka, rezoliucija bus dar blogiau. Tačiau dėl suvaržymų, šimtai Thangka ne po vieną fotografiją, taip yra originalus perėmimo paveiksle, atskaitos, nekilnojamojo apibrėžimo, nei tokie yra vietos spalvų efektą.

Mes patikrinti jūsų siuntos kokybę, nes dėl netinkamos prekių kokybės, specifikacijos problema, kad mes esame atsakingi už tas pokytis, kurį už tas pačias prekes, mūsų problema neteikia grąžinimo paslaugą!

Dydis Piešimo core 61*46cm
Pavadinimas darbą Juodos spalvos dažais thangkas
Mišrios partijos partijos 1
Medžiaga Tekstilės & Audinys
Procesas Tapyba
[gabaritas] sienos kontūras Wu kuang
Montavimas Nėra
Temos Religinės istorijos
Tekstūros medžiagos Tibeto medžiaga
Stilius Tibeto Budizmas
Pakuotės Dydis 50cm x 12cm x 12cm (19.69in x 4.72in x 4.72in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)

Panašūs produktai