Nemokama laivas su kelio Nr. originalus 30pc Didelio Tikslumo AM2302 DHT22 Skaitmeninis Temperatūros & Drėgmės Jutiklio Modulis arduino AMT

€102.90

-7%

€111.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Drėgmės Jutiklis, drėgmės jutiklio modulis, jutiklio modulis, Pigūs drėgmės jutiklis, Aukštos Kokybės drėgmės jutiklio modulis, Kinija jutiklio modulis Tiekėjai.

Sveiki atvykę į Winwin ,

Mes siūlome polichlorintų bifenilų (PCB), polichlorintų bifenilų (PCB) surinkimas,visų rūšių komponentai(LRC ir visos dalys, jums reikia ), SMT Trafaretas , Moduliai,elektroninių Kabeliai,customzied Jutikliai .Aliuminio heatsink ir tt geros kokybės,prieinamomis kainomis ir stilingas dizainas pagal jūsų poreikį , Mes visada, kad mūsų pastangos patenkinti jūs , laukiame jūsų kontaktų . daugiau quanity, prašome susisiekti su manimi, kad gautumėte nuolaidą ! linkiu jums maloniai apsipirkti .

I. Produktų Apžvalga AM2302 skaitmeninis temperatūros ir drėgmės talpa drėgmės modulis yra savarankiškas kalibruotas skaitmeninio signalo išvesties nuo temperatūros ir drėgmės jutiklis kompleksas. Jis naudoja specialią skaitmeninę modulių ir įsigijimo technika temperatūros ir drėgmės jutiklių technologija, siekiant užtikrinti, kad produktai, kurių didelis patikimumas ir puikus ilgalaikis stabilumas. Jutiklį sudaro capacitive drėgmės gradiento jutiklis ir didelio tikslumo temperatūros matavimo prietaisus, o su aukštos kokybės 8-bitų mikrovaldiklis prijungtas. Todėl produktas yra aukštos kokybės, greitai reaguoti, anti-trukdžių gebėjimas, didelių sąnaudų ir kiti privalumai. Kiekvienas jutiklis yra labai tiksli, kalibravimo drėgmės kalibravimo kamerą. Kalibravimo koeficientų besikaupiantis programa, mikrovaldiklis, vidaus jutiklis procese nustatymo signalas skambinti šias kalibravimo koeficientų. Standartinis vienvietis autobusų sąsaja, sistemos integravimas taps paprastesnė ir greitesnė. Ultra-mažas dydis, mažas energijos suvartojimas, signalo perdavimo atstumas iki 20 metrų, todėl geriausias pasirinkimas visų rūšių programas ir net reikliausių programų. 3 produktai lengvai švino (vieno autobuso sąsaja) ryšys. Specialūs paketai gali būti teikiama atsižvelgiant į vartotojų poreikius. Antra, programa VĖDINIMO, oro sausintuvai, bandymai ir aptikimo įranga, plataus vartojimo prekių, automobilių, automatinio valdymo, duomenų registravimas, namų apyvokos prietaisai, drėgmės reguliatorius, medicinos, orai, ir kitų atitinkamų drėgmės nustatymo kontrolę. Trečia, produkto renginiai Itin mažai energijos, perdavimo atstumas, visiškai automatinis kalibravimas naudojant capacitive drėgmės jutiklis, visiškai keičiamos, vieną-autobusų standarto, skaitmeninis išėjimas, puikus ilgalaikis stabilumas, aukšto tikslumo temperatūros matavimo prietaisai. Ketvirta, produkto parametrai Dydis: 40 * 23 mm Svoris: 4g Įtampa: 5V Port: skaitmeninis dvipusis vieno miesto Temperatūros diapazonas: nuo-40-80 C ± 0.5 C Drėgmės diapazonas: 20-90% RH ± 2% RH

Platforma: Už Arduino, MCU

Klientų Aptarnavimas

MOKĖJIMO

1.Kapt.lt, padeda Vizų , Boleto , "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės ,Western Union", "Webmoney", QIWI ir pavedimu per banką.

2.Jei jūs vis dar turite bet kurį klausimą, mokėjimo, prašome nedvejodami susisiekite su mumis laisvai .

PRISTATYMAS

1.Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.

2.Mes atsiųsime elementus su 2-5days kai mokėjimas patvirtino sistema.

3. Jokių importo Mokesčių nėra įtraukti į laivybos mokestis, pirkėjai yra atsakingas už muitus, kai tai įvyko .

4.Bet prašymą gauti grąžinamąją išmoką ,prašome siųsti atgal daiktų atgal į jav. Klientai turėtų mokėti krovinių atgal į Kiniją, jei kiltų problemų, jei tavo .

iš kitos pusės, jei problema yra mūsų sumokėsime, laivybos mokestis.

5.Express pristatymas (DHL, "Fedex", UPS,TNT ir t.t.) ir po paslauga yra teikiama pristatymas. 3-7Days bus atvyko prie jūsų durų, Express pristatymas

Po paslaugos Tokios kaip Kinija Paštu Registre, Oro Paštu ,po Singapūras, Honkongas Post Oro Pašto pasiekti daugelio šalių, per 15-45 darbo dienas,

Kai paskirties vietos ir kitų veiksnių gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

Prašome atkreipti dėmesį : Kad mažiau nei 7 USD neturės sekimo numerį, bet jums bus gauti prekes už tikrai,

prašome susisiekti su mumis ir gauti grąžinamąją išmoką arba piktintis, jei jūs ne gauti per 60 darbo dienų .

ATSILIEPIMAI

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų .

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar mūsų daiktus ar paslaugas , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą .

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą .

SUSISIEKITE SU MUMIS

1. Paslaugos visame pasaulyje,Didmeninė prekyba ,mažmeninės prekybos, lašas laivybos , individualią pagalbą.

2. Darbo laikas: (UTC+8) 8:45-12:00; 13:00-22:00 pm .Jauskitės laisvai susisiekti su mumis

kokybė A
Galia Skaitmeninis Jutiklis
Prekės Pavadinimas pagal užsakymą souring
Modelio Numeris AM2302
Medžiaga Mišinio
PREK.KOD 30
Tipas Biosensor
Pakuotės Dydis 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (30 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai