"PASIDARYK pats" Elnio Galva, Medinės Gyvūnų Galvos Sienų Dekoras

€22.03

-8%

€23.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vadovas sienų apdailai, vadovas vadovas, galva gyvūnui, Pigūs galvos sienų apdailai, Aukštos Kokybės vadovas vadovas, Kinijos vadovas gyvūnų Tiekėjų.

Labai mokomąją vertę, ir kaip alternatyvi TELEVIZIJOS ir kompiuterinių žaidimų. Labai madingi ir tendencijų, šį stag galva yra puikus pridėti glamor jūsų namų dekoro Matmenys: 37*21*29.5 cm. Jis yra tinkamo dydžio baras, poilsio kambarys, gyvenamasis kambarys, miegamasis, koridorius ir pan. Saugos ir Aplinkos Apsauga: nuo netoksiškų ir beskonis medinės 3D Įspūdį sukuria savo mąstymo ir logika,tiek jaunų ir senų smagiai. 7 spalvų pasirinkimas namų deco

Apie Mokėjimas 1.mes priimame Alipay,Mes priimame per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo. 2.Mokėjimas turi būti atliktas saugus mokėjimo procesorius, sąlyginio Deponavimo. 3.Jei negalite patikrinti iš karto po beveik,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 4.Mes tik laivas Kapt.lt patvirtino adresą. Apie Laivybos 1. Organizuojame siuntos nuo pirmadienio iki penktadienio. Laivybos apima pakavimo ir tvarkymo mokesčiai. 2. Tai trunka maždaug 15-40 dienų (JAV, CA, AU). Kitose šalyse 40-60 darbo dienų, tiksli pristatymo trukmė priklauso nuo pašto procesą. 3.Laivybos išlaidos neklasifikuojami visus importo mokesčius. 4.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15days po gavimo, dėl kokių nors priežasčių, Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivybos krovinių, ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas. 3. , Jei jums nereikia gauti savo laimėjimo prekę (s) per 30-35business dienas, prašome palikti žinutę arba E-mail kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas su jumis. Atsiliepimų Apie 1. Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą kiekvienam pirkėjui, siekiant užbaigti sandorį. 2. Mes išlaikyti aukštą standartų siekimas 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus mums. 3. Geras bendravimas gali išspręsti visas problemas, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti Neigiamą atsiliepimą, mes operatyviai išspręsti problemas, ką išgyveni.

Prekės Pavadinimas leezujun
Stilius Europa
Temos Gyvūnų
Medžiaga Mediena
Pakuotės Dydis 21cm x 30cm x 6cm (8.27in x 11.81in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai