ABC Klavišą Mini RF Bevielis Nuotolinio Valdymo Jungiklis, Elektros Sistemos, Garažo Durų /Langų Valdymo AC220V 1CH 2Transmitter ir 3 Imtuvas

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: valdymo jungiklis, mini bevielis nuotolinio valdymo pultas, elektros jungikliai, Pigūs jungiklis, Aukštos Kokybės mini bevielis nuotolinio valdymo pultas, Kinija jungikliai elektros Tiekėjų.

Naudojimas: Mūsų produktai yra plačiai naudojama nuotolinio valdymo jungiklis, nuotolinio valdymo siurblio įjungimas ir išjungimas, nuotolinis valdymas mašiną įjungti ir išjungti nuotolinio valdymo variklis ir teigiamas, ir neigiamas, nuotolinis valdymas lizdas, nuotolinis valdymas, LED, nuotolinio valdymo pultas, audio, nuotolinio valdymo elektros durys, nuotolinio valdymo garažo vartai, nuotolinio ištraukiama durys, nuotolinis valdymas, užuolaidos, signalizacijos priimančiosios, signalizacijos nuotolinio valdymo motociklas,nuotolinio valdymo automobilio elektros,nuotolinio valdymo pultas, MP3,nuotolinio valdymo žibintai, nuotolinio valdymo automobilių, saugumo ir kitų civilinės ir pramoninės remti atokiose vietovėse, turi ir privalumų, ir paprasta paieška, saugus ir patikimas keitimo pagalbiniai produktai. AC220V Mini Radijo Nuotolinio Valdymo Jungiklis Sistema 3Receiver + 2Transmitter

Darbinė Įtampa: AC220V

Pakavimo sąrašas:

3x Imtuvas

2x Siųstuvas (Baterijos neįeina)

Specifikacija:

1.Siųstuvas

Mygtukai: 3 Mygtukai

Darbinė Įtampa:DC12V

Veikimo dažnis :315/433MHz

Nuotolinio Valdymo Atstumas: 20-100m Koduoti: Fiksuotas kodas užlitavimo arba PT2622 kodas

2.Imtuvas

Kanalas: 1CH

Iššifruoti: Mokymosi kodas (stumtelėti/Ne-Užsisklendžia .inter-lock/Užfiksuotas )

Išėjimo Srovė: 10A

Imtuvo Jautrumas: -105dBm

Darbinė temperatūra : -40\\ " C - +80\\'C

Dydis : 35*32*22mm

Darbo/išvesties būdas:

Stumtelėti/Ne-Užsisklendžia: Paspauskite vieną mygtuką ir Darbo /ON. Atpalaiduokite savo pirštą ant to paties mygtuko Stop/OFF. Vieno kanalo perjungti reikia vienos mygtukus nuotolinio valdymo pulte.

Savarankiškai lock/Self-Užsisklendžia: Paspauskite vieną mygtuką vieną kartą yra darbo/ON. Paspauskite tą patį mygtuką dar kartą, yra stop/OFF. Vieno kanalo perjungti reikia vienos mygtukus nuotolinio valdymo pulte.

Mokymosi Metodas: Įvesties galia Imtuvas .Paspauskite Mokymosi Mygtuką, kol Led indikatorius. Tada paspauskite siųstuvas, Led indikatorius flash greitai, tai reiškia, mokymosi sėkmingai. Kliringo Kodas: Išlaikyti paspauskite Mokymosi imtuvo Mygtuką, kol LED indikatorius ir flash greitai, tai reiškia, kad kodas buvo pašalinta sėkmingai. Atkreipkite dėmesį, kad :

Čia yra the3*1CH ir 2*3buttons nuotolinio valdymo pultu. Galite pasirinkti visas darbo būdas, kad jūs galite pasirinkti, jūs turite geriau pasirinkti Stumtelėti ar savarankiškai užrakinti, todėl visi mygtukai buvo naudojamas .

Prašome pranešti mums, ką išėjimo valstybės ar norite, po užsakymo pateikimo, arba mes išsiūsime jums kaip numatytąjį "Žaibišką (stumtelėti)". Ji gali būti pakeista Suvirinimo Vietoje užlitavimo.

spalva 315MHz, 433MHz
Nuotolinio Valdymo Atstumas 0-50m
Garantija 1
sertifikavimo BMK
Modelio Numeris SKU6094
Elemento Tipas Jungikliai
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Savybės 220V mini Nuotolinio valdymo jungiklis
Prekės Pavadinimas MITI
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 14cm x 12cm x 10cm (5.51in x 4.72in x 3.94in)

Panašūs produktai