190T Dot Poliesteris Taftos Vandeniui Audinio Lauko Apdaila Patvarus, atsparus Vandeniui, Baldai Audinys, Padengtas PU Kieme 2

€13.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vandeniui Atsparus Audinys, poliesteris taftos, baldai audinys, Pigūs vandeniui audinio, Aukštos Kokybės poliesterio taftos, Kinija baldai audinys Tiekėjų.

Pavadinimas: Dot Poliesteris Taftos Vandeniui Audinio

Plotis:150cm

Tankis:190T

Svoris: Apie 100gsm

Atsparumas vandeniui: 1000mm Aukščiau

Storis: 0,1 mm

Kiekis: 2 Kiemas

Tinka prom/kamuolys suknelės, bridesmaid dresses, užuolaidos, patalynė, dekoratyvinės pagalvėlės ir bendrojo papuošalai vestuvėms ir įvykius, krepšiai, skėčiai, palapinės, patalynė, užuolaidos, staltiesė, stalo audinys, dekoratyviniai audiniai

Pravardė: skėtis ir te

PU dengtos Medžiaga su PU danga, skaidri ant nugaros, priekyje ir gale yra pačios spalvos , jūs negalite matyti priešinga soled, atgal su dviem PU danga, vandens slėgis virš 2000MM, super atsparus vandeniui! Jei jums reikia nusipirkti geresnį efektą, spalvinimas izoliacija,tu geriau pirkti sidabro padengto audinio

Kostiumas už skėtis palapinę. Canopy plokštės. Patalpos. Dušo užuolaidos. Užuolaidos. Prijuostė manžetai. Raišteliu maišelį. Maišas maišas bei kitos plačiai naudojamos!

Sidabras Padengtas Audinio ,nugaroje yra padengtas Pu ir Sidabro, sidabro paviršius kaip veidrodis, gali būti plaunami, pakyla išsitrinti sidabras, Tai yra geriausias vasaros skėtį nuo saulės audinio. vandens slėgis daugiau nei 2000MM, super atsparus vandeniui! Sidabras padengtas poveikį, spalvinimas, ir negali pasiekti 100% apsauga nuo saulės

Kostiumas už skėtis palapinę. Canopy plokštės. Patalpos. Dušo užuolaidos. Užuolaidos. Prijuostė manžetai. Raišteliu maišelį. Maišas maišas bei kitos plačiai naudojamos!

PVC Dengto Audinio su PVC danga, skaidri ant nugaros, vandens slėgis virš 2000MM, super atsparus vandeniui!

Kostiumas už maišai, palapinės, markizės, stogine, šlapimo trinkelėmis, prijuostė, įvorė, sofos danga, atsparus vandeniui, drėgmei atsparus padas, lauko iškylą kilimėlis ir kt.!

Prašome perskaityti prieš perkant

SVARBU

a). Prekės bus paskelbta ne mažą reikšmę, siekiant padėti pirkėjams išvengti importo muito norma. Daugeliu atvejų, pirkėjų, nebus apmokestinamos muitinės. Tačiau reikia pažymėti, kad pirkėjas atsako už bet kokius importo muito ir vietos mokesčių, jei yra bet kokia.

b). Mes dirbame ir protingas, kad būtų įvykdyti jūsų reikalavimus. Tačiau, jei turite kokių nors problemų, kai gauna sklypas, prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba Prekybos Vadybininkas. Mes susisieksime su jumis per 24 valandas ir dirbti su jumis, kol jūs esate patenkintas. Prašome neatidaryti ginčą, bendrauti su mumis.

Megztas Modelis Tricot
Modelis Padengtas
Stilius Kietas
Funkcija Atsparus vandeniui
Suede Audinio Tipas 122
Technics Audiniai
Tipas Taftos Audinio
Produkto Tipas Kitas Audinys
Neaustinių Technics Šilumos Tvirtinamu
Medžiaga Poliesterio / Nailono
Plotis 147cm
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 15cm (7.87in x 3.94in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)

Panašūs produktai